ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Minister van Ontbinding en Moslimemancipatie Bart Somers kopieert Weight Watchers om meer ‘buddy’s’ te inclusiviseren in Vlaanderen… het soort buddy’s dat satirische cartoons beloont met onthoofding – 't Scheldt

Minister van Ontbinding en Moslimemancipatie Bart Somers kopieert Weight Watchers om meer ‘buddy’s’ te inclusiviseren in Vlaanderen… het soort buddy’s dat satirische cartoons beloont met onthoofding

We vragen het ons gewoon af…. wie heeft eigenlijk in godsnaam op Bart Somers gestemd waardoor wij nu zo gestraft worden?

Featured Video Play Icon

12 reacties op “Minister van Ontbinding en Moslimemancipatie Bart Somers kopieert Weight Watchers om meer ‘buddy’s’ te inclusiviseren in Vlaanderen… het soort buddy’s dat satirische cartoons beloont met onthoofding

  1. Enoch Powell was een geniaal Profeet l. Zijn voorspellende “Rivers of Blood” speech van April 68 speech is nog op youtube te vinden en staat diametraal tegenover de KUL-tureluurse PoCo-zever van een maand later ; Mei 68

    1. Quatsch ! Lees eens wat Engelstalig Wikipedia over hem schrijf. Enoch Powell was een geniale Profeet. Maar de generatie der huidige in Bokrijk residerende Mei-68-fossielen bleven potdoof voor zijn argumenten. De etterende consequenties van die selectieve POCo-doofheid vallen dagdagelijks te beleven, onder andere maar zeker niet alleen in ” ‘t Stad ” ! Kom eens naar hier en neem eens locaal de tram of bus op een werkdag tijdens de werkuren en verbaas u over de agressieve “panoplie” van vreemde talen die ge in Smartphones zult horen brullen…..Doe de test eens ZELF ! Let er eens op hoevelen er opstappen met mondkapje op en dan, eens gezeten, het van over hun neus weg naar beneden trekken, DOEN ! Als ge dan absoluut ambras wilt, moet ge er maar ene terechtwijzen, indien hij of zij u zou verstaan, “zou” verstaan !

 1. Ik heb nooit begrepen dat BDW, bij de regeringsvorming OVld heeft willen meenemen, laat staan dan nog dit soort figuren op dergelijke gevoelige sleutelposities te zetten. Dit soort kerels en hun selectieve uitlaten pro-islam en contra Vlaanderen, hebben NVA al veel procenten stemmen gekost. Als BDW zijn succes nog eens zal meten aan de achteruitgang van VB, moet hij omgekeerd evenredig vooral op die manier voordoen met figuren als Somers te belonen met ministerpostjes. Zoals bij velen in Vlaanderen is de teleurstelling in NVA zeer groot, ze gaan echt beter uit de hoek moeten komen als ze terug boven de 20% willen geraken, en het zal niet zijn met de wartaal te bevestigen van graaiers als Somers over ons uit te laten braken.

 2. Dat ons Bartje dat kan zeggen zonder in een lach te schieten, is toch een hele politiek-correcte prestatie !

 3. Gelooft die moslimknuffelende demagoog nu eigenlijk zelf wel wat hij vertelt? Het enige waar die bolle in geïnteresseerd is, is het grotere geld. Dus verraadde hij zijn Mechelse kiezers en koos hij voor de lucratievere Wetstraat want uit die ruif is meer te vreten. Maar verraden zit bij de Somersen nu eenmaal diep geworteld. Zijn grootvader wist er alles van.

 4. Het inburgeringsbeleid moet gemoderniseerd worden , en we werken met resultaatsverbintenissen : De vlaming zal moeten bewijzen dat hij zich voldoende inburgert in de leefwereld van de nieuwe heersers , de oosterse slavenrovers en slavendrijvers , van de rovershoofdman die zichzelf profeet genoemd heeft .

 5. Na 50 jaar non- integratie heeft Somers weer het (nieuw) licht gezien. Feitelijk te infantiel belachelijk voor woorden. Telkens ik hem zie/hoor denk ik aan de Muppet Show waar hij maximaal een tweede rangsrolletje zou gekregen hebben. Hier is de mini-ster minister. Hoeft geen verder betoog.

 6. De volgende die de migrantentoer zal opgaan zal ene Bart D.W. uit “t ‘Stad” zijn. Ook hij zal eieren voor zijn geld kiezen (lees: uit de rijkelijk gevulde staatsruif blijven vreten). In een interview in de Gazet van Antwerpen sprak hij zich duidelijk uit tegen elke samenwerking met het VB en dus zal hij wellicht ook, net als die bolle, voor electoraal gewin zijn pijlen richten op een bevolkingsgroep die binnen afzienbare tijd Antwerpen zal overheersen. Can’t you beat them, then join them zal hij denken (maar dan in ‘t Latijn). Dan zal hij zelfs het “genie” Weyts niet meer nodig hebben om bij de volgende verkiezingen nóg wat meer stemmen te verliezen. Of… hij kan natuurlijk ook samen met de SPa naar de kiezer trekken want daar schurkt hij nu toch al tegenaan. Een andere mossel, Bert Anciaux deed het hem ooit voor toen die besefte dat zijn flutpartijtje op zichzelf niks meer voorstelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *