ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mijnheer Beke: “Moeten verplegers besmet met corona blijven werken”? – 't Scheldt

Mijnheer Beke: “Moeten verplegers besmet met corona blijven werken”?

Het lijkt erop dat Wouter Beke eigenhandig de zorgsector richting afgrond aan het manouvreren is. Vandaag kon hij geen zinnig antwoord geven op de vraag of het waar is dat verplegers die besmet zijn met corona moeten verder werken…

Het was een vraag die vandaag op het VRT nieuws werd gesteld na een noodkreet uit de zorgsector. Daar blijkt het zo te zijn dat zorgverstrekkers die corona hebben gewoon moeten blijven doorwerken.

Daarom vroeg Martine Tanghe aan de bevoegde minister, dat is Wouter-ik-ken-van-deze-sector-geen-kloten-Beke, of zorgverstrekkers moeten blijven werken als ze corona hebben.

We zijn nu 5 uur later, het nieuws is al lang afgelopen. We wachten nog altijd op antwoord. Beke antwoordde Tanghe in het Tsjeviaans, dat is een soort tussentaal die verhindert dat iemand ja of nee zegt.

Ondertussen groeit de chaos in de zorgsector, sterven meer en meer mensen in rust- en verzorgingstehuizen en is er geen beschermend materiaal.

Wie vond het ook alweer een goed idee dat Wouter Beke zichzelf benoemde tot Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding?

***

Wij zouden graag hebben dat U massaal een abonnement nam op ‘tScheldt zodat ‘tScheldt meer mensen kan inhuren om oelewappers als Wouter Beke dag in dag uit het vuur aan de schenen te leggen. Kies een abonnement:

 

1 reactie op “Mijnheer Beke: “Moeten verplegers besmet met corona blijven werken”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *