ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mien de Linkse Trien heeft het weer goed gezien (cartoon van Tricky) – 't Scheldt

Mien de Linkse Trien heeft het weer goed gezien (cartoon van Tricky)

6 reacties op “Mien de Linkse Trien heeft het weer goed gezien (cartoon van Tricky)

  1. De islamofiele obsessie van Links is stuitend ! Links plaats zich buiten en zelfs anti de eeuwenlange strijd die Europa in gans zijn geschiedenis doorlopend gevoerd heeft, nog voert en zal blijven voeren om ONS Fort Europa Europees te houden als legaat voor ONZE telgen ! Het Mecca der Muzelmannen ligt immers buiten Europa, in het Midden-Oosten. Links vindt het kennelijk geen pedofilie dat de Profeet gehuwd was met het kindbruidje Aisha bint Abu Bakr. De PoCo-struisvogel politiek van Links tegenover de Koran Hate Speech verzen tegenover ongelovigen, die oproepen tot fysiek geweld en die terroristen motiveren , tart de logica. Temeer daar de Islam als maatschappij model, tevens religie zelfs door de Overheid gesubsidieerd wordt onder het voorwendsel van constitutioneel gegarandeerde Godsdienstvrijheid. Links wil godsdienstkritiek zoals islamofobie (= schrik van de islam) laten verbieden als vermeend “racisme”(sic) want Muzelmannen zouden dus een aparte etnie zijn volgens de kromme “logica”(sic) die Links hanteert. Tal van hoernalisten der audio-visuele media en PoCo-gazettenpraat schrijvelaars plaatsen Mohammedanen op een pied de stalle, mogelijk uit latente christofobie, al of niet met als supporters de anti-klerikale pionnen binnen de PoCo-Loge.

  2. pff wat helpt het allemaal ? als’t verkiezingen zijn stemmen de (stomme) vlamingen er toch weer voor om nog wat meer afgezopen te worden-hoe was dat van die ezel en die steen (ze moesten alles wat links stemt -1:een vluchteling in huis laten pakken (meer als er meer plaats en geld is) 2 : hun auto afpakken3: tot hun 80ste verplicht gaan werken )

  3. De ex “Thuis” actrice Sally-Jane Van Horenbeeck werd in Borgerokko aangevallen door enkele stuks schuim van de straat en dan bijeen geklopt. Ze hield er een gebroken neus en gekneusde ribben aan over. Zoals steeds waren die helden met een hoopje om één vrouw tegen de grond te meppen. Uiteraard stond nergens in het artikel iets over de origine van die kakkerlakken maar vermits het in Borgerokko gebeurde en ze het woord “hoer” kreeg toegeroepen (de geliefde uitdrukking van dat uitschot) moet men nu niet bepaald hogere studies gedaan hebben om te weten welke origine dat afval had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *