ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Meest sensuele burgemeester van Vlaanderen lost corona in haar eentje op… – 't Scheldt

Meest sensuele burgemeester van Vlaanderen lost corona in haar eentje op…

Cynthia Browaeys is de burgermoeder van Horebeke, de kleinste gemeente van Oost-Vlaanderen mét een officiële burgemeester. Cynthia doet in haar eentje waar Wouter Beke een volledig ministerie voor nodig heeft. Het grote verschil? Cynthia stopt corona terwijl Wouter Beke gisteren pas vernomen heeft dat er een virus is opgedoken in België.

Horebeke is de kleinste gemeente van Oost-Vlaanderen mét een eigen Burgemeester. Gemeentepersoneel is er amper en daarom doet Burgemeester Cynthia Browaeys nu zelf de handhaving van de coronamaatregelen, vertelt ze in één-programma ‘Iedereen Beroemd’.

Contactracing en coronaboetes uitdelen, oproepen om zeker niet naar Horebeke te komen, de naleving van de door haar ingestelde avondklok,  ze doet het allemaal met de glimlach. “Je doet dat voor uw dorp, hé”, zegt de burgemeester van Horebeke. “Wij zijn hier geboren en getogen, en wij willen niks met diene corona uit Antwerpen te maken hebben. Dat ze dat maar daar houden.”

Op haar eentje sluipt ze dan ook tijdens de nachtelijke uurtjes door het dorp op zoek naar geheime coronafeestjes of mensen die illegaal de woning hebben verlaten. Tijdens haar handhavingsopdracht staat ze zelfs rechtstreeks in contact met nog andere belangrijke burgemeesters. “Ik zei ‘t nog gisteren via de telefoon tegen Bill de Blasio, de burgemeester van New York, we moeten strenger optreden tegen de losbandigheid van onze hangjongeren. Ze gaan er anders allemaal aan. En gisteren raadde ex-collega Boris Johnson me nog aan om enkelbanden te gebruiken voor wie terugkeert uit een dorp met code oranje of rood.”

“Ge ziet, hier zijn de zaken dus wél op orde“, aldus Burgemeester Cynthia Browaeys

***

Illustratie: Sexy Cynthia Browaeys

***

1 soeplepel ‘tScheldt per dag = 1 aspirine tegen politiek correcte hoofdpijn. Kies je abonnement:

4 reacties op “Meest sensuele burgemeester van Vlaanderen lost corona in haar eentje op…

  1. Prachtige hespen onder dat spannend rokje. Die zou “het” mij geen twee keer hoeven te vragen, zeker weten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *