ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Meer dan helft van Limburgs ziekenhuis ligt vol Turken – 't Scheldt

Meer dan helft van Limburgs ziekenhuis ligt vol Turken

Het mag bijna niet meer luidop gezegd worden maar er zijn sommige ‘groepen‘ in deze samenleving die zich geen kl.t.n aantrekken van de opgelegde regels tegen het coronavirus

Featured Video Play Icon

Het mag bijna niet meer luidop gezegd worden maar er zijn sommige ‘groepen’ in deze samenleving die zich geen kl.t.n aantrekken van de opgelegde regels tegen het coronavirus.

**

Het is GEEN GEHEIM dat de moskeeën in dit land nog OPEN zijn, ook al zeggen ze officieel dat ze toe zijn.

Zuhal Demir geeft in een Facebook bericht toe dat het ‘normaal’ is dat de Turkse gemeenschap harder door het virus wordt getroffen omdat er binnen deze groep ‘meer sociaal’ contact is. Ze schrijft: “Het is niet onlogisch dat de Turkse gemeenschap in Genk harder wordt getroffen. Het sociale leven is er een stuk hechter. Mensen komen voortdurend bij mekaar over de vloer. Onaangekondigde huisbezoeken zijn de normaalste zaak ter wereld. Je hoeft geen expert te zijn om te vrezen dat de Turkse gemeenschap vatbaarder is voor een zeer besmettelijk virus.”

Met alle permissie… maar mogen wij hier eens hartelijk mee lachen?!

Alsof Vlamingen in gewone tijden niet bij elkaar over de vloer komen… of bedoelt Zuhal dat de Vlaamse mannen niet de godganse dag in een theehuis zitten, profiterend van een leefloon en een hardwerkende vrouw in de keuken?… Dat zou dan inderdaad wel eens kunnen kloppen, de meeste Vlamingen werken inderdaad om de leeflonen van Anderen dan niet Vlamingen te betalen, dat is juist. Het volstaat om onze wekelijkse reeks “Op tournee met het OCMW” te lezen.

In plaats van mensen die naar de kust naar hun legaal gekocht buitenverblijf, een soort van schuiloord tegen stadsbeton en stadsstress, willen gaan, door de politie te laten tegenhouden om hen als dieven terug te sturen, zou de overheid haar politiemensen beter bij de moskeeën zetten. Daar zit het probleem. Niet bij dat oudere koppel dat naar hun appartement aan zee wil, vermoedelijk de veiligste plaats waar ze zich kunnen terugtrekken.

Omdat Zuhal lichtelijk in paniek is over het grote aantal Turken in de Limburgse ziekenhuizen heeft ze ook een Turkse video via Facebook verspreidt, kwestie van duidelijk te maken dat we eigenlijk een Erdohan eiland in België hebben. Dat is dat eiland dat eigenlijk liever in Turkije zou wonen, moesten de faciliteiten zoals OCMW en ziekenhuizen niet een pak voordeliger zijn in België.

In het filmpje panikeert een Turkse dame. Een Turkse verpleegster en een dokter vragen haar of de quarantainemaatregelen wel worden nageleefd in de Turkse gemeenschap omdat er zoveel Turken in het ziekenhuis liggen. “Zijn er bijeenkomsten waar we niets van weten?”, vraagt de Turkse verpleegster bezorgd.

Die vraag kunnen wij bij ‘tScheldt beantwoorden… kijk even in Uw moskeeën en U zal begrijpen, Insha’Allah.

Zuhal Demir begint haar Facebook bericht in het Nederlands – Turks, hierbij mooi illustrerend dat een bepaald soort Vlaanderen heeft opgehouden met bestaan: Blijf alstublieft thuis! – Lutfen evde kalin!

***

Met elk nieuw abonnement op ‘tScheldt kunnen we meer mensen aan het werk zetten om deze corona miserie kritisch te bekijken en tegen de een en de ander zijn of haar schenen te schoppen als blijkt dat er iets rommelt. En er rommelt van alles. Kies een abonnement:

5 reacties op “Meer dan helft van Limburgs ziekenhuis ligt vol Turken

  1. Zou het niet mogelijk zijn om een paar filmkes van die moskeebezoeken op internet te plaatsen ?
    En daarna de kindjes met de besmetting laten bewaken in de scholen en zo gaat de besmetting verder.
    Afkomst vreemde origine en “eigen volk”…. hoe zouden die verhoudingen liggen bij de coronazieken in de klinieken ? En ikzelf ben een “mens” en geen politicus nu dat je het vraagt

  2. Als een Turkse matrone pruimen koopt op de markt, knijpt ze eerst in elke pruim. Om er dan een paar te kopen. Daarna komt een man in de pruimen knijpen. Dan de bomma, …. capice?

  3. Misschien willen ze wel een verklaring tekenen dat ze achteraan gaan staan in de rij bij het hospitaal als ze zo roekeloos om willen gaan met de regels. Misschien gaat het muntje vallen als hun geliefden er onderdoor dreigen te gaan. Dom en onacceptabel gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *