ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mechelen wil GASboetes verviervoudigen om stadskas te spekken middels ‘Bijzondere Opsporingsambtenaren’… de Nazi-staat is bijna terug… – 't Scheldt

Mechelen wil GASboetes verviervoudigen om stadskas te spekken middels ‘Bijzondere Opsporingsambtenaren’… de Nazi-staat is bijna terug…

In Mechelen donderen de ‘inkomsten’ uit GASboetes naar beneden omdat het volk opgehokt werd. Daarom gaan nu Bijzondere Opsporingsambtenaren ingezet worden om naar de minste fout te zoeken bij de mensen om de GASboetes te verVIERvoudigen… De Nazi-staat is bijna terug…

Wij bij ‘tScheldt hebben altijd onze vragen gesteld bij het gebruiken van ‘boetes’ als inkomsten om de rekening van een stad of een land te doen kloppen. Want stel nu dat niemand van de bevolking een fout maakt? Dan zijn er geen GASboetes en zit je plots met een gat in je rekening.

De overheid gaat er dus vanuit dat de mens per definitie zondig is en fouten maakt.

Dat is uiteraard niet correct.

Het perverse systeem van de overheid om GASboetes te innen en te beschouwen als recurrente inkomsten is gebaseerd op de creatie en organisatie van een amalgaam aan wetten en regeltjes dat zo strak gespannen staat dat het volk niet meer kan leven zonder fouten te maken.

Zelfs het bejaarde ouderkoppel dat Godvrezend en Trouw is aan de Rechtsstaat, kan in Vlaanderen niet meer leven zonder fouten te maken. Zelfs als je zou willen leven volgens alle ons opgelegde regels, dan nog maak je fouten.

Het fouten maken werd door onze overheid ook gekwantificeerd. Je kan niet meer 3 kilometer te snel rijden, want dat kost 53 euro. Was opa meer gevaarlijk toen hij op de autosnelweg 123 kilometer per uur reed, in plaats van 120? Waren opa en oma gevaarlijk toen ze op een bankje in het park gingen zitten tijdens corona? Stortte het land in toen een koppel in de stad dacht betaald te hebben per sms aan 4411 om te parkeren terwijl dat niet zo bleek te zijn omdat het systeem niet werkte?

Om een lang verhaal kort te maken…. omdat tegenwoordig iedereen binnen zit, gebeurde er iets waar Mechelen niet op had gerekend. De ‘inkomsten’ van de GASboetes donderden naar omlaag. De immer wakkere Mechelse burger Frank Creyelman liet ons weten hoe Mechelen dit probleem nu gaat oplossen.

Om de dalende GASboetes te compenseren gaat Mechelen de gemeenschapswachten omvormen tot BOA’s of Bijzondere Opsporingsambtenaren, met als doel te gaan speuren naar de minste fout bij de mensen zodat de ‘inkomsten’ van GASboetes kunnen verVIERvoudigd worden.

U weet wie de eigenlijke burgemeester is van Mechelen? De zogenaamd immer inclusieve Bart Somers.

U weet op wat een samenleving begint te lijken waar Bijzondere Opsporingsambtenaren naar de minste fout bij de mensen gaat zoeken, om hen ‘te pakken’? Inderdaad een NAZI-staat.

U weet waar de grootouders van Bart Somers zich bevonden in 1940-1945? Inderdaad…

***

Schenk je naaste de gift van een tegendraadse stem voor Kerstmis. Schenk ‘tScheldt. Kies je abonnement en stuur ons het e-mailadres van de gelukkige:

11 reacties op “Mechelen wil GASboetes verviervoudigen om stadskas te spekken middels ‘Bijzondere Opsporingsambtenaren’… de Nazi-staat is bijna terug…

 1. Spijtig dat obersturmbahnfuhrer Reinhardt Heydrich al lang geleden naar ons heerke vertrokken is na een ritje door Praag.Die had Bartje Verbinders anders heel goede raad kunnen geven,Wat een zielepoten!

 2. Waar een volk onderdrukt wordt , loert de opstand ,in belnikske is dat anders ,daar ondergaat men alles zolang er nog thuis,of familie ,of andere debiele spelprogramma’s op de Tv de meute afleiden van het grote kwaad, de Liberale illuminatie en de tjeven als despoten ,en satan Vandenbroucke als dirigent ,arm Vlaanderen !

 3. Percentjes bij de aankoop van totaal overbodige verkeersborden waren reeds in 2007 als schandaal in ons land bekend via de wilde weldoener Glenn J. Hoe meer dergelijke verkeersborden “parkeerverbod” en “max 30 km/h” neergepoot worden, hoe meer boetes er kunnen geïncasseerd worden. Twee keer kassa-kassa voor de Overheid, gefinancierd met ONS belastinggeld !

 4. Zou allochtonofiel Zomers Bartje zijn allochtoon kiespubliek dan willen afstropen ? Ik denk dat autochtonen eerder de pineut zullen zijn !

 5. Bolle Somers, die zijn stad en zijn kiezers verraadde en voor het nóg grotere geld voor de Wetstraat koos, heeft zijn handpop Vandersmissen opgedragen om “geld in kas te brengen”. Dus worden naar beproefde nazipraktijken (Somers weet dit wellicht nog van zijn collaborerende grootvader) een nieuwe SS in het leven geroepen (de BOA) die achter elke kant of hoek moet staan spioneren om een argeloze sukkelaar te betrappen die 3 km/u te hard reed of een peuk op de grond wierp. Tja, de bodem van bolle zijn stadskas heeft historische diepten bereikt en Mechelens financiën zijn nog rampzaliger dan die van de andere Belgische schatkist. Als men er een steen in laat vallen en men zijn adem inhoudt tot men hoort dat hij de bodem bereikt, is men al gestikt bij gebrek aan zuurstof. Maar zegt het vat vol wijsheid: “Mechelen wordt een grote stad en hoe groter de bevolking wordt, hoe minder de schuldenlast per inwoner zal bedragen”. En voor de vergroting van zijn bevolking zorgt de bolle, want waar er ook maar ergens een gebouw vrijkomt, tovert hij dit om tot een opvangcentrum voor zijn islamvrienden. Maar onze migrantenknuffelaar vergeet er liefst bij te zeggen dat hij aldus nog wat extra armoede importeert zodat de schuld per inwoner tenslotte nóg astronomischere hoogten zal bereiken.

 6. Ik denk dat Heydrich niet naar ons heerke vertrokken is, maar naar de hel (na eerst goed gecrepeerd te hebben in het ziekenhuis).
  En er rustte ook nog een vloek op zijn gezin.

 7. Ik ben altijd tegen GAS boetes geweest en vind ze een rechtstaat onwaardig. Het draait om macht over een andere persoon uitoefenen, en dat is delicaat en alleen de taak van de politie. Geef iemand macht en hij maakt er misbruik van. Enkele dagen geleden zei ik nog ludiek dat we onze begroting in evenwicht gaan beboeten. De volgende stap zou het privatiseren van de GAS ambtenaar zijn. Wie actief spoort zal altijd vinden, een vuilbak die te vroeg buitenstaat, een haag niet gescheerd, en als dat niet werkt vinden we maar absurde regeltjes uit. Elke burgemeester dictator.
  De hoogte van de GAS boete staat ook niet in verhouding met het misdrijf. Iets doen dat niet mag kan je ook met 25 euro. Als u kind zo’n boete heeft (terecht soms) dan is 25 euro 1 of 2 weken geen zakgeld. Maar afkomen met 400 euro kan voor een gezin een week geen eten zijn.
  Mijn raad is om nooit u identiteitskaart aan een GAS ambtenaar te geven. En doe iets dat geen geld kost, zoals eieren op nationale tv nar flikken gooien.
  Wat men tegenwoordig vaak vergeet is het menselijke aspect. Wetten en regels moeten er zijn, maar niet iedereen kan zich in elke wet vinden. Sommige regeltjes vinden we dom, dus mensen lopen de kantjes ervan af (53 rijden, hond even lossen). Werd je gepakt, pech, dat is het spel. Maar nu ga je naar een volledige controlestaat dankzij alle camera’s.
  Gemeenten mogen nu GAS boetes voor snelheidsovertredingen geven, verwacht maar dat dit een boete-machine word. Macht leidt tot misbruik. Alles moet terug afgeschaft worden en elke de juiste instanties mogen ons beboeten.

 8. In 2024 begraven we Zomers Bartje electoraal in zijn dan onder de kiesdrempel verzOpen-VLD ! “Electorale wraak is zoet !”

  1. Ach, dan keert de bolle zijn kar en schurkt hij aan tegen groen of wie ook de beste waarborgen biedt, enfin als het maar links genoeg is. Een andere rasopportunist (Bert de volslagen nutteloze bleiter) ging hem al voor en die hing zijn wagon ook aan de meest “interessante” trein die passeerde. De postjes weet ge… want daar doen die incompetente bedriegers, graaiers en incivieken het tenslotte voor.

 9. gemeenschapswachters dus, werklozen die van de gemeente een opeenvolgend dag of weekcontractje krijgen om de ledigheid van hun bestaan te vullen, meestal figuren die van kindje pesten hun hobby gemaakt hebben, die krijgen nu plots de titel “ambtenaar”, “bijzondere opsporingsambtenaar” nog wel, ze zullen hun titel nodig hebben als ze hun tanden mogen gaan opsporen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *