ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mathilde uitzinning van blijdschap en trots – 't Scheldt

Mathilde uitzinning van blijdschap en trots

5 reacties op “Mathilde uitzinning van blijdschap en trots

  1. Uitzinning van bleitschap en trots, en vooral uitzinnig mag ik veronderstellen;-).
    Als ze op die andere planeet ook maar niet gaan zeiken over de splitsing Brussel-Halle-Vilvoorde, of de Marsianen & C° komen hier de boel afbranden vrees ik, de taktiek van de verschroeide aarde zou Anuna zeggen (overigens worden binnen 2 weken weer jeugdige klimaatacties aangekondigd, staken nog voor het schooljaar begint, dolletjes).

  2. Wie gaat er onderwegen de fritten moeten bakken en ‘s zondags de obligate pistolets smeren, indachtig ; “ene met hesp en ene met kaas” ?

  3. Met de raket naar Mars ? Mag onze Fluppe aan het stuur zitten aub, want dat doet hij toch zo graag, vroeger op de paardemolen ook al, altijd aan dat stuurtje van dat autobuske en dan maar aan dat stuurtje continu zitten ronddraaien omdat hij dacht dat de paardemolen dan rapper zou gaan ronddraaien….. De “flosj” pakken interesseerde onze Fluppe totaal niet omdat die niet tricolore was maar zwart-geel !

  4. Allee, onze houten klaas heeft een nieuwe Kwak en Boemel gevonden die hun tijd gaan verschijten (enfin, ze worden tóch dik betaald, dat ze dát nu doen of op gewoon op hun luie kont blijven zitten). Ik denk trouwens dat Flupke ook als de dood is voor nieuwe verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *