ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Masker valt af: Wouter Beke geeft toe dat hij geen cijfers wil communiceren… – 't Scheldt

Masker valt af: Wouter Beke geeft toe dat hij geen cijfers wil communiceren…

Wouter Beke geeft toe hij eigenlijk geen cijfers wil communiceren. Niet moeilijk gezien de totale puinhoop die hij van het Vlaamse ministerie van Welzijn en Volksgezondheid aan het maken is…

“Ik communiceer duidelijk over de cijfers, maar het is niet de bedoeling dat ik dat elke dag zelf doe.” Tot ieders verbijstering gaf Wouter Beke vandaag toe dat hij eigenlijk geen cijfers wil communiceren. Erger nog, hij legt de schuld voor de puinhoop rond de cijfers uit de zorgcentra integraal bij … de federale overheid, bij met name Sciensano.

Wouter Beke: “Cijfers liggen al sinds eind maart bij Sciensano, niet mijn schuld dat ze pas op 7 april in statistieken komen”. Navraag bij Sciensano leert dat Wouter Beke in zijn eigen bubbel leeft en nooit de cijfers heeft doorgegeven op de manier die afgesproken was.

Mensen uit de kringen van het Vlaams ministerie van Welzijn en Volksgezondheid waar Wouter Beke einde december 2019 met een klein leger aan gebuisde CD&V vrienden neerstreek zijn niet te spreken over de aanpak van Wouter Beke. Hij is duidelijk geen vakminister en leidt het ministerie alsof het een politieke partij is. Dat wil zeggen dat de sfeer op het ministerie er één is van dagelijkse onderhuidse oorlogsvoering. Mensen zijn bang om hun baan te verliezen als ze de waarheid zeggen. Mensen vragen zich af wanneer de kliek-Beke uit het ministerie verdwijnt om terug orde te kunnen scheppen in de zorgsector.

***

Steun ‘tScheldt. Het is oorlog. De overheid liegt en bedriegt. Althans sommige ministers. Kies een abonnement zodat we het publiek kunnen inlichten over de ware toedracht van vele  zaken:

 

2 reacties op “Masker valt af: Wouter Beke geeft toe dat hij geen cijfers wil communiceren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *