ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Marc Van Ranst bereidt nieuwe politieke partij voor – 't Scheldt

Marc Van Ranst bereidt nieuwe politieke partij voor

Populaire viroloog Marc Van Ranst is de beminnelijkheid zelve op TV. Van Ranst heeft echter een duister kantje dat hij botviert op het internet. Zowel zijn Facebook als Twitter staan vol met keiharde, aanvallende politieke berichten. Nu weten we waarom. Van Ranst bereidt een nieuwe politieke partij voor…

U zal denken “daar heb je die van ‘tScheldt weer met hun fake nieuws”. De aandachtige lezer weet ondertussen dat wij zelden, zeg maar nooit, fake news brengen. De werkelijkheid is zo surreëel dat wij zelden nieuwe realiteiten moeten uitvinden. Zo ook niet vandaag.

Marc Van Ranst en Facebook

‘tScheldt bracht al een artikel met honderden Facebookberichten van Marc Van Ranst. Niet door ons uitgevonden, noch geschreven, nee Facebookberichten van de hand van de man himself. Zeer venijnige haatdragende politiek getinte berichten.

Marc Van Ranst en Twitter

We brachten een tweede artikel, ditmaal met honderden tweets van Marc Van Ranst. Niet door ons uitgevonden, noch geschreven, nee Twitterberichten van de hand van de man himself. Zeer venijnige haatdragende politiek getinte berichten.

Marc Van Ranst heeft vele fans, dat hebben we mogen merken. Onze redactie is nog net niet afgebrand geweest. De vele fans van Marc Van Ranst hebben nooit zijn Facebook- en Twitterberichten gelezen. Dat hij voortdurend mensen beschimpt en ervan beschuldigt racist te zijn, kan men blijkbaar niet geloven. Zelfs wij geven toe dat de beminnelijke Marc Van Ranst van op TV moeilijk te rijmen valt met zijn duizenden keiharde politieke berichten op het internet.

Lijst MVR – Marc Van Ranst

Vandaag kunnen we niet anders dan melden dat Marc Van Ranst al een tijdje bezig is met de oprichting van een nieuwe politieke partij. Wie zijn berichten op sociale media kent weet dat Van Ranst een virulente haat heeft ontwikkeld tegen N-VA en Vlaams Belang én tegen iedereen die hen hielp of helpt. Dus krijgen CD&V en OpenVld er ook voortdurend van langs.

Marc Van Ranst is de PVDA strekking erg genegen en plant op sociale media zaadjes voor een soort communistische welzijnssamenleving.

Hij is hiermee gestart via een in eerste instantie geheim Twitter account, dat opereert onder de naam Lijst MVR, waarbij MVR staat voor Marc Van Ranst. De Lijst MVR opereert als een “Studiedienst” van de op te richten politieke partij.

Logo van de nieuwe politieke partij van Marc Van Ranst

Op het Twitter account “Lijst MVR” staan geen tweets over corona. Het account is gevuld met gelijkaardige harde politieke boodschappen die ook op het persoonlijke Twitter account van Marc Van Ranst staan.

Lijst MVR retweet voortdurend berichten van Marc Van Ranst. Marc Van Ranst retweet voortdurend berichten van Lijst MVR en verwijst steeds meer naar “zijn studiedienst”.

Toen in augustus 2019 het account van Marc Van Ranst een tijdlang door Twitter werd geschrapt, werkte Van Ranst even verder onder het account Lijst MVR.

De naam van de politieke partij van Marc Van Ranst, Lijst MVR, doet uiteraard denken aan Lijst Dedecker. Het gaat in beide gevallen om een politieke partij van populaire einzelgängers.

***

Voor echte onafhankelijke onderzoeksjournalistiek moet je tegenwoordig bij ‘tScheldt zijn. Kies een abonnement:

2 reacties op “Marc Van Ranst bereidt nieuwe politieke partij voor

  1. Boycotten die vent alles wat hij beweert ,ten niet doen met feiten ,ook zijn falen breed genoeg kenbaar maken ,dit sujet is een gevaar voor de gezondheid en het vrije denken hoppakee weg ermee !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *