ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Maggie-mondmasker-monster-De Block maakt iedereen die mondmasker moet dragen belachelijk – 't Scheldt

Maggie-mondmasker-monster-De Block maakt iedereen die mondmasker moet dragen belachelijk

Gisteren verscheen minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) op een persconferentie met een mondmasker. Haar totale verschijning, schoon 185 kilo aan de haak, was één grotesk statement…

Gisteren verscheen minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) op een persconferentie met een mondmasker. Haar totale verschijning, schoon 185 kilo aan de haak, was één grotesk statement.

**

Door zichzelf een mondmaskerachtige varkenssnuit op te zetten stak De Block een gigantische middelvinger op naar elke voorstander van mondmaskers in België. Het is geweten dat Maggie De Block een groot tegenstander is van mondmaskers, en bij uitbreiding ook van autochtone Vlamingen, een virus dat ze gemeen heeft met haar partijgenoot Bart Somers.

Haar mondmasker, zie foto, zou zogezegd een fashion-statement zijn, in werkelijkheid weet iedereen beter. Nadat De Block al neuspeuterend betrapt werd tijdens een voorgaande videoconferentie wentelt De Block zich nu als een zeug in haar eigen mondmaskermodder.

***

Steun ‘tScheldt in de satirische afzettingsprocedure van Maggie De Block. Kies een abonnement:

5 reacties op “Maggie-mondmasker-monster-De Block maakt iedereen die mondmasker moet dragen belachelijk

  1. Voor mij gaat ze de geschiedenis in als de meest onbekwame,neerbuigende,harteloze,graaiende,narcistische minister aller tijden. Klaar om voor de rechtbank in Den Haag te verschijnen en veroordeeld te worden voor moord en landveraadster samen met een groot deel van de blauwe moordclan/regering. Alle schaamte voorbij en de waanzin nabij.

    1. Den Haag is bemand met lieden van haar ideologische gedachtegoed , door “objectieve “rechters ,Links liberaal en corrupt tot op het bot ,ze maakt daar een mooie kans om er mee weg te komen

  2. Indien ze als huisarts even bekwaam was als minister van het zevenste knoopsgat, begrijp ik waarom ze voor een lucratieve job in de Wetstraat gekozen heeft en waar het inkomen steeds gewaarborgd is, of men nu bekwaam, onbekwaam of what ever is….

  3. Zoveel onbekwaamheid… “Europa” wenkt dus al want daar zit de crème de la crème van de meest oncapabelen bijeen. Of ze kan misschien het burgemeesterschap van haar broer afsnoepen … Haar witte tent zal ze nu wel voor goed aan de haak laten hangen want zeg nu eerlijk, wie wil zich door zo iemand als geneesheer nog laten behandelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *