ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Maggie De Block is NU bezig om minderjarigen uit Griekse kampen naar België te halen – 't Scheldt

Maggie De Block is NU bezig om minderjarigen uit Griekse kampen naar België te halen

Van onze bron op het “ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid, en van Asiel en Migratie” vernemen we het nieuws dat Maggie De Block al de hele dag bezig is om samen met haar Europese collega’s een systeem op te zetten om minderjarige migranten naar onder meer België te halen…

Van onze bron op het “ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid, en van Asiel en Migratie” vernemen we het nieuws dat Maggie De Block al de hele dag bezig is om samen met haar Europese collega’s een systeem op te zetten om minderjarige migranten naar onder meer België te halen.

**

Nu we weten dat de overheid effectief mondmaskers voor de Belgische bevolking heeft laten vernietigen om plaats te maken voor migranten (Zie het dossier HIER), heeft De Block blijkbaar ruimte genoeg om nog meer migranten in België te huisvesten.

De Block was enkele weken geleden nog tegen het idee om migranten tijdens corona naar hier te halen, maar nu bijna iedereen toch moet gaan werken vanaf maandag 4 mei 2020, vindt ze het opportuun om haar taak als minister van Asiel terug met volle kracht uit te oefenen.

Ze wordt daarin vooral gedreven en gesteund door kamerlid Wouter De Vriendt (Groen), de volgens velen grootste ‘asshole‘ van het parlement wegens zijn continue arrogante en boertige houding.

De Vriendt heeft zijn zinnen gezet op één van de vele medailles die voor het grijpen liggen voor eenieder die doet alsof hij begaan is met de mensheid. Het kan De Vriendt geen jota schelen of die kinderen in Griekse kampen echt lijden, het gaat hem louter om de visibility en de volgende job in een of ander goed betaalde Europese subsidiepot.

Hij wil vooral enkele tientallen kinderen uit een Grieks kamp halen als politieke stunt. De weerloze kinderen in de favela’s van Argentinië, Brazilië, Mexcio, Jemen of Zuid-Afrika kunnen hem gestolen worden.

De Europese Commissie wil zo’n 1.600 minderjarigen naar Europa halen en verdelen over ca 10 landen, waarvan België er één is. Die 17 andere landen die weigeren mee te stappen in dit uitzichtloze spel hebben waarschijnlijk leiders met meer gewicht dan Maggie De Block en haar compaan Wouter De Vriendt. We hebben het dan over herseninhoud…

‘t Doet er misschien niet toe, maar ergens wel, de minderjarigen die De Block en De Vriendt naar hier willen halen, zijn allemaal illegale immigranten. Met andere woorden… die migranten die het spel eerlijk gespeeld hebben en zijn afgewezen hebben pech. Diegene die het spel illegaal gespeeld hebben, daar wordt nu met man en macht voor gewerkt.

Niet alleen De Block en De Vriendt zijn bezig met deze vorm van politieke mensenhandel. Er is zelfs een federale meerderheid gevormd voor hun plannen om volgende week de nodige handtekeningen te verzamelen in de commissie-buitenlandse zaken. Groen, Ecolo, SP, SP.A, de cdH, DéFi, ja zelfs de ‘fuckers‘ van de CD&V stemden VOOR het plan.

Dit gebeurde achter de schermen terwijl de bevolking bezig was mondmaskers te naaien tegen het ‘griepje’ van De Block.

Corona heeft ons 1 ding geleerd… vertrouw nooit een politicus, zeker niet als ze Maggie De Block heet.

***

‘tScheldt heeft ogen en oren in vele ministeries. Help ons hen beschermen. Kies een abonnement:

6 reacties op “Maggie De Block is NU bezig om minderjarigen uit Griekse kampen naar België te halen

  1. GELOOF NOOIT WAT JE HOORT EN ENKEL DE HELFT VAN WAT JE ZIET is het motto ten huize Lupis ,deze virolo-terreur”regering” voelt zich onaantastbaar door de vele wetten waarvoor ik eerder al waarschuwde ,enkel een opstand kan dat afblokken ,Tovaritsj Марк ван Ранст (Mark van Ranst) is de grote puppeteer ,de apostel van het breindode plebs dat nog gaat handjesklappen en vendelzwaaien ,en dan nog een groot bakkes opzet tegen alles wat Vlaams is ,weet iemand waar de guillotine staat ?

  2. GELOOF NOOIT WAT JE HOORT EN ENKEL DE HELFT VAN WAT JE ZIET is het motto ten huize Lupis ,deze virolo-terreur”regering” voelt zich onaantastbaar door de vele wetten waarvoor ik eerder al waarschuwde ,enkel een opstand kan dat afblokken ,Tovaritsj Марк ван Ранст (Mark van Ranst) is de grote puppeteer ,de apostel van het breindode plebs dat nog gaat handjesklappen en vendelzwaaien ,en die dan nog een groot bakkes opzet tegen alles wat Vlaams is ,weet iemand waar de guillotine staat ?

    1. Heb je die onnozele mensen in Brussel gezien die illegalen bij hen in huis hebben genomen? En Arabische koekjes bakken?Die kunnen er nog wel wat Islamitische jonge dieven en zakkenrollers bij hebben.

  3. De menselijkheid die wij moeten opbrengen ontbreekt volledig bij de ouders die hun kinderen in een levensgevaarlijk avontuur storten in de hoop dat ze via gezinshereniging zullen kunnen ingevlogen worden naar Europa.

    1. Meestal wachten die ouders om de hoek ( Duitsland . Nederland , ) waar ze illegaal in de vleesverwerkende industrie werken , hier in de bouw eens zoon of dochter Lief gearriveerd En paspoort io , hier gaat asap een sms naar pa ma en of opa en oma en men kan niet anders als die dan ook naar hier te halen want die gasten zijn dan op papier Belg dit kost miljarden per jaar als men het echte bedrag asiel en migratie durft bekend maken is het revolutie mijn bron iemand van OCMW die het beu is om uit te delen aan personen die MEER krijgen dan zijn eigen kinderen ( geboren Belgen ) zegt tussen de 10 en 15 miljard per jaar

  4. Moest men de kost van zo 1 persoon weten tot zijn meerderjarigheid men viel achterover , dokters , repatriëring, opvolging, kleding , school en alles wat rond school hangt ( lesmateriaal, kindergeld , school en Andre premies ) , psychologen , inentingen , huisbezoeken van de tientallen linkse medewerkers van asiel migratie , cm , pms, bijscholingen, rijbewijs behalen , gratis pc , smartphone, diverse gratis abo muziekstreamingsdiensten , gratis onbeperkt internet en gsm gebruik , OCMW steun en ook daar opvolgen, Betalen gastgezin (45 euro op per dag ) enz komt uit op ongeveer 1 miljoen euro pp tot hun 21 jaar en dan mogen ze niet zien worden of stout zijn. ( bron medewerker OCMW die het kotsbeu is te zien dat zijn eigen kinderen minder krijgen )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *