ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Maar Annelies Verlinden zal er wel een uitleg voor hebben… – 't Scheldt

Maar Annelies Verlinden zal er wel een uitleg voor hebben…

4 reacties op “Maar Annelies Verlinden zal er wel een uitleg voor hebben…

  1. Da’s toch normaal, omaatjes en opaatjes zijn oud? en die kunnen ze nog onder de knoet houden. Want zeg nu zelf, als je ze 1 lap rond hun oren geeft, blijven ze toch stil op hun stoel zitten. Ze durven dan zelf geen boterhammetje meer vragen. En dan nog … waar zitten de centjes van die mensen die jaren lang gespaard hebben. juist ja bij hun. dus laat ze omkomen van verdriet en de centjes vloeien ook binnen. En 1 knuffel contact… Wij hebben 2 getrouwde zonen, en 5 kleinkinderen. Wie MOETEN WIJ KIEZEN. wij zien ze allemaal even graag. Dan is de keuze ons rap opgedrongen he, NIEMAND. Om toch maar niemand te kwetsen. En ja stuur dan maar politie op die mensjes van verdriet naartoe. Dan blijven de dikke nekken buiten schot en dan kan daar de dure champagne rijk vloeien. Is er echt geen enkele politiecommissaris die durft controle te sturen naar die mensjes i.p.v. de oudjes dood te tergen.

  2. Mw. Verlinden heeft haar naam gemaakt. Ze heeft er voor gezorgd dat de echte schuldigen van de ARCOPAR-affaire buiten schot blijven. Daarvoor werd ze dan ook beloond door de CD&V.
    Maar Annelies Verlinden zowel Frank Vandenbroucke stonden op geen enkele lijst en kregen bijgevolg ook geen stem op hun naam. Toch zitten ze daar de bevolking te terroriseren samen met een bende mislukte virologen.
    Alexander De Croo gaf aan een journalist te kennen dat als men noch op een lijst stond noch een stem gekregen heeft van de kiezers dit betekend dat wat men uitkraamt geen betekenis heeft voor hem. Dus als De Croo zijn eigen logica zou volgen zouden geen van deze 2 een politieke uitspraak mogen doen!!
    Hoe lang moet de bevolking de terreur nog verdragen van deze bende mislukte politici en experts?! Wanneer horen we de ideeën van verstandiger mensen?

  3. Je kunt zo een situatie als op Zaventem ook zien als het zoveelste bewijs dat het de overheid zélf is , die het virus zo breed mogelijk verspreidt. Elk ‘advies’ dat uitgevaardigd word als in werkelijkheid 100% vrijblijvend, leidt constant tot een plus in de besmettingen, nooit tot een min. Dit is de stok achter de deur, met voorbedachte rade: bij meer besmettingen, wat dus logisch te voorspellen is, zullen er verstrengingen komen voor IEDEREEN! Op die manier kan de overheid zich dictatoreren op het zich het best gedragende gedeelte van de bevolking. Angstwekkend. Ook vreemd dat er maar een 48.000 vertrokken waren en er nu rond de 160.000 terugkomen uit rode zone. Goed geboerd ginder zou ik zeggen. Belgie, ministers en tellen heeft nog nooit goed samengegaan, dat is niet nieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *