ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Leopold Lippens: “Iedereen zou mondmaskers moeten dragen” – 't Scheldt

Leopold Lippens: “Iedereen zou mondmaskers moeten dragen”

Burgemeester Leopold Lippens (1941) heeft het een beetje gehad met het geneuzel van de overheid en de virologen. Hij vraagt aan iedereen in Knokke-Heist om mondmaskers te dragen…

Leopold Lippens (1941) heeft het een beetje gehad met het geneuzel van de overheid en de virologen.

**

“Er is genoeg informatie die aantoont dat mondmaskers een onderdeel zijn van de oplossing om corona verder te verspreiden”, aldus de burgemeester van Knokke-Heist. Hij vraagt aan iedereen in Knokke-Heist om mondmaskers te dragen.

Lippens wil geenszins mondmaskers wegnemen uit de zorgsector. “Mensen kunnen zelf mondmaksers maken, sjaals of bandana’s dragen”, adviseert hij.

“In tegenstelling tot Duitsland worden er in ons land onvoldoende mensen getest. Er lopen dus nog heel wat potentiële dragers van het coronavirus rond zonder dat ze het zelf beseffen”, zegt Lippens. “Zij kunnen het virus ongewild aan andere personen doorgeven.”

“Het dragen van een mondmasker is een elementaire vorm van respect. En dit zeker ten opzichte van de vele oudere en andere kwetsbare groepen die in onze gemeente vertoeven.”

Het is jammer dat er zo weinig burgemeesters zijn die een zo duidelijk standpunt durven innemen.

***

Het is oorlog. Niet alleen moet er worden gevochten tegen corona. Er moet strijd worden geleverd tegen falende en liegende politici. En daarvoor is er onder meer ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

 

 

1 reactie op “Leopold Lippens: “Iedereen zou mondmaskers moeten dragen”

  1. Eindelijk ene met gezond verstand !! Vanmorgen op de radio 2 : ja in de rusthuizen moeten zij die besmet zijn maar gene last hebben maar verder gaan werken !! de moordbrigade doet maar verder , alleen als ze ( besmette verzorgers) dan zelf met hun pootjes omhoog liggen moeten ze nie meer komen aansteken ! hoe sarcastisch kan je zijn ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *