Laat u eens flink gaan in uw bubbel! Het is van moetens volgens de premier – 't Scheldt

Laat u eens flink gaan in uw bubbel! Het is van moetens volgens de premier

De Staat vaardigt het bevel uit dat wij binnen onze bubbel van 5 alles maar dan ook alles met elkaar mogen doen…

De Staat vaardigt het bevel uit dat wij binnen onze bubbel van 5 alles maar dan ook alles met elkaar mogen doen.

**

Knuffelen, aaien, besprenkelen, zuigen, zagen, zabberen, mishandelen, omkopen, waterboarden, aanbidden, beledigen, laten zitten, in vertrouwen nemen, ontmaskeren, knieneuken, beliegen, ontvrienden, bezatten, kwintetten en samen pedicure spelen. De Nationale Veiligheidsraad verliest geen enkel detail uit het oog in de strijd om onze gezondheid. De 26 minuten durende toelichting door premier Wilmès was zo verhelderend dat de journalisten na afloop maar een samenvatting van hoop en al 9 minuten nodig hadden om de domme kijker de boel diets te maken.

Er zaten interessante tips bij. Zo gaan kinderen best mee met een vreemde man enkel indien hij een masker draagt. Dat garandeert de veiligheid van het kind. Nu blijkt dat ziekenhuizen ook aan andere ziekten en ingrepen kunnen verdienen is het niet langer nodig om de bedden te vullen met corona-achtige patiënten. Koffietafels mogen met 50 personen, zonder gelegenheid tot dansen uiteraard. Familieleden van vereenzaamde bejaarden zullen het vast niet makkelijk hebben om dit aantal bijeen te schrapen. Dat er later nog een belasting volgt op de hinderpremies en werkloosheidsuitkeringen verzuimde de bilingue premier te vermelden, maar dat zal de verrassing des te plezanter maken, aldus een uitgelaten liberale excellentie.

Toen op de VRT aan Marc Van Ranst werd gevraagd waarom de Franstalige virologen voor veel meer versoepeling pleitten, gromde de opperviroloog dat er in de wetenschappen ook verschillende visies bestaan. Niet zo exact dus. Misschien moet men in de toekomst bij de vermelding van de naam der praatgasten er ook de strekking van de genodigde wetenschapper bijzetten. Dat scheelt ons zoveel giswerk. Intussen zat de koning zich voor zijn 3D-tv af te vragen waarom die getatoeëerde liberaal Bouchez à la Reine het lachebekje Egbert als hofnar mag meebrengen en de Sire er zelf geen meer heeft. Al goed dat ze de groenen er weer bij betrekken, want de almachtige boezem van Almaci had danig indruk gemaakt op de vorst.

***

Volgens Marc Van Ranst is er één medium goed tegen ‘t zuur, ‘t zou ‘tScheldt zijn! Kies een abonnement:

6 reacties op “Laat u eens flink gaan in uw bubbel! Het is van moetens volgens de premier

  1. Die slanke leest kan ons al veel wijsmaken… Maar mag dat wel allemaal van Hem die nog alomtegenwoordiger is dan God himself: rode Van Ranst met de cameramanie. Ziet hij een camera, dan valt hij ten prooi aan een onbedwingbare dwang die sterker is dan hemzelf, hij móét en zal ervoor gaan staan.

  2. Bij de opsomming in de eerste paragraaf is kennelijk mijn dwangneurotische “tic nerveux” vergeten ; “likken” ! Wat moet ik dan met mijn tong constant uit mijn bek bengelend zoals bij een Duitse Scheper ?

  3. @ Likofiele… “met mijn tong constant uit mijn bek bengelend” dacht ik onvrijwillig aan Eric Van Looy met zijn tic nerveux om zijn tong om de 10 seconden uit te steken (alhoewel ze in de regiekamer flink hun best doen om hem tijdens deze tongoefeningen strategisch uit het beeld te houden).

  4. Cunnilingus en pijperij heeft ze dan wel over het hoofd gezien ,misschien onbekend terrein voor het spook ?
    en dansen met de patertjes in een afgesloten abdij ,mogelijkheden tot verboden ontspanning genoeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *