ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent KU Leuven rector verslikt zich in koffie na uitspraken Marc Van Ranst op Nederlandse TV – 't Scheldt

KU Leuven rector verslikt zich in koffie na uitspraken Marc Van Ranst op Nederlandse TV

Featured Video Play Icon

Luc Sels, de rector van de KU Leuven, werd de voorbije uren overstelpt met vragen naar de houdbaarheid van KU Leuven viroloog Marc Van Ranst.

Luc Sels had eerder al verklaard achter zijn viroloog te staan zolang diens virologische uitspraken niet politiek getint waren.

Sinds gisteren zijn de uitspraken van Van Ranst niet alleen politiek getint, ze gaan alle ethische grenzen te buiten.

Van Ranst zei op de Nederlandse Omroep NPO: “Mensen die extreemrechts zijn, die zeggen, we kunnen Van Ranst niet luchten,
dus gaan we ook die corona-maatregelen ook maar niks vinden. Ja, dat is een vorm van natuurlijke selectie”…

Luc Sels zei eerder al het volgende:

Gezien de KU Leuven bij het opborrelen van de Black Lives Matter beweging, sneller dan hun schaduw het toeliet, de buste van Leopold II liet verwijderen uit de bibliotheek om “mensen niet voor het hoofd te stoten”, mogen we ervan uit gaan dat de KU Leuven nu ook maatregelen neemt tegen hun dolgedraaide viroloog Marc Van Ranst.

***

Bron: Beursgoeroe Maarten Verheyen via Twitter

***

Marc Van Ranst beu? Steun ‘tScheldt zodat we Marc Van Ranst met satire kunnen liefkozen…. Kies een abonnement:

 

15 reacties op “KU Leuven rector verslikt zich in koffie na uitspraken Marc Van Ranst op Nederlandse TV

 1. Kotsbeu is een zachte omschrijving van de overdosis Марк ван Ранст ,marxist en tv vedette die meent Vlamingen ongestraft
  te kunnen beledigen ,culpabiliseren ,en op te voeren als potente moordenaars .!
  Wat graag had ik eens een open debat gehad met veel volk aanwezig ,en hem de les gelezen ,dit sujet vertoont zijn verzopen kop enkel op goedbetalende linkse zenders , die kunnen dat wegens gesponsord met belastinggeld .
  Dat noemt zichzelf democraat en zelfs anti racist wie stopt die idioot ? .

 2. Die mediageilaard zijn politieke voorkeur en zijn gebash op alles wat rechts is (dus wat niet met het gedachtegoed van zijne verhevenheid strookt) blijkt stilaan degoutante vormen aan te nemen.

 3. Van ranst is een van de kopmannen van pvda, vroeger amada( alle mannen aan den afwas ) DUS de deep state mogen we zeggen, gelijk de pedofiele democraten in Amerika.
  Al dat links gespuis zullen hun vuiligheid in onze oren blijven stoppen zolang ze geld krijgen van de staat en hopelijk komt die hoorn des overvloeds vlug droog te staan. Als ge een abbonnemaet koopt van het weekblad humo krijgt ge er gratis een auto bij op het ogenblik, ze geraken hun bucht niet meer kwijt.
  Groen slaapt in hetzelfde bed, bijna al wat op de moment voor een klas staat is van groen, al jarenlang zijn ze de jeugd aan het hersenspoelen. En hoe zou het met de “opwarming” zitten? Is daar geen crisis centrum voor nodig?

 4. En toch ! Hij spreekt lovend over Ward De Bever (“een wijze burgemeester”…). Op termijn (voortschrijdend inzicht) zie ik hem nog naar de NVA overlop en (hij zou niet de eerste zijn…). Als de huidige burgervader zich dan een lidkaart van de PVDA aanschaft, zijn er in 2014 nog vreemde coalities mogelijk;-). Realpolitik ! (?)

 5. Marc Van Ranst: de rattenvanger van Hamelen of een wolf in schaapskleren. Het communisme is eigenlijk ook een virus dat met alle middelen moet bestreden worden.

  1. We leven in een vrij land, kameraad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Oproerkraaiers zoals gij kunnen we missen als de pest!!!!!!!!!!

 6. zoals ik eerder opmerkte, het is niet langer KU Leuven, maar LU Leuven, of LUL tout court. ( linkse Universiteit Leuven)

 7. Onze rode broeder BAH PAHCT zal het zeker niet graag horen en het liefst ontkennen, maar als men de laatste kaart met risicozones bekijkt vinden we de meeste broeihaarden te in gemeenten met veel islamwijken (zoals Antwerpen en Genk, om er slechts 2 te noemen) Toeval wellicht…?? Enfin, wie dat ontkent is een politieke lafaard en daaraan hebben we hier zeker geen gebrek. Het is me de voorbije dagen trouwens opgevallen dat ze dat op onze stasizenders BRT en VTM ook niet uit hun strot krijgen. Ze spreken wel van “bepaalde wijken”. Bedoelen ze daarme soms die wijken zijn waar veel “jongeren” wonen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *