Het evangelie volgens Christus Calvo - 't Scheldt

Het evangelie volgens Christus Calvo

Het is belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan bij wat er zich allemaal afspeelt op het schouwtoneel dat ook wel eens politiek genoemd wordt. En vooral bij wie met luide stem ons levenspad wil verleggen tot het netjes spoort met wat Hij of Zij wil. Kristof Calvo, de Messias van Groen, beukt zo al een tijdje in op de gemeenschap…

Het is belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan bij wat er zich allemaal afspeelt op het schouwtoneel dat ook wel eens politiek genoemd wordt. En vooral bij wie met luide stem ons levenspad wil verleggen tot het netjes spoort met wat Hij of Zij wil. Kristof Calvo, de Messias van Groen, beukt zo al een tijdje in op de gemeenschap om de gemeenschap te forceren te doen en te laten wat Hij wil. In elke gezonde gemeenschap levert dat steelse rebellie op: vandaar….een overzicht van de grappen en memes over Kristof Calvo zoals ze gedeeld worden op de sociale media.

Onder:
Kristof Calvo, politicus: “Wat is het probleem eigenlijk?”
Ivan De Vadder, journalist: “Het probleem is dat U 560.000 Vlamingen 500 euro per maand wil afnemen…?!”
Kristof Calvo, politicus: “Nogmaals, wat is het probleem eigenlijk?”

***

***

Onder: De postzegelgrap met Kristof Calvo

***

***

***

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord kwijt? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken via de e-mail.
We delen geen persoonlijke gegevens met derden.