ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het evangelie volgens Christus Calvo – 't Scheldt

Het evangelie volgens Christus Calvo

Het is belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan bij wat er zich allemaal afspeelt op het schouwtoneel dat ook wel eens politiek genoemd wordt. En vooral bij wie met luide stem ons levenspad wil verleggen tot het netjes spoort met wat Hij of Zij wil. Kristof Calvo, de Messias van Groen, beukt zo al een tijdje in op de gemeenschap…

Het is belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan bij wat er zich allemaal afspeelt op het schouwtoneel dat ook wel eens politiek genoemd wordt. En vooral bij wie met luide stem ons levenspad wil verleggen tot het netjes spoort met wat Hij of Zij wil. Kristof Calvo, de Messias van Groen, beukt zo al een tijdje in op de gemeenschap om de gemeenschap te forceren te doen en te laten wat Hij wil. In elke gezonde gemeenschap levert dat steelse rebellie op: vandaar….een overzicht van de grappen en memes over Kristof Calvo zoals ze gedeeld worden op de sociale media.

Onder:
Kristof Calvo, politicus: “Wat is het probleem eigenlijk?”
Ivan De Vadder, journalist: “Het probleem is dat U 560.000 Vlamingen 500 euro per maand wil afnemen…?!”
Kristof Calvo, politicus: “Nogmaals, wat is het probleem eigenlijk?”

***

***

Onder: De postzegelgrap met Kristof Calvo

***

***

***

***

4 reacties op “Het evangelie volgens Christus Calvo

  1. Ik heb hem nog nooit een echt groen onderwerp horen aanboren. Op die manier verloochent hij zijn kiezers en verliest alle geloofwaardigheid. Calvo en Meyrem hebben het altijd over dingen, die normaal echte politiekers aanbelangen. Niet te verwonderen dan dat ze soms de bal totaal mis slaan en de mist in gaan.

  2. De Belgisist Kristof pleit voor de tweetaligheid van Belgie
    Daarom: wenst hij ook een tweetalige naam; Kristophe KALF-VEAU

  3. Vraag : Loopt er ene stommere kloot en grotere onnozelaar rond in Belgie ?? zelfs in de zothuizen zitten veel slimmerre mensen opgesloten. Deze is nog nie goed genoeg om mee te spelen inde Muppetshow ( daar hadden ze den Trump al buitengezet ,die was “te goed ‘ )

  4. En zeggen dat ene Bart S. uit M zo graag tot aan zijn hielen in de kont van dat wandelend geraamte kruipt. Moest wel.. anders kon die landverrader (‘t zit in de genen bij de familie S. ) geen burgemeester meer worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *