ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Klinisch dood plezanter dan overleven in een kliniek – 't Scheldt

Klinisch dood plezanter dan overleven in een kliniek

Man, man, wat we allemaal toch vernemen van hardwerkend en goedbedoelend personeel uit de pijnlijke zona die zich over de ruggengraat van de ziekenhuissector ontvouwt. Verpleegsters die het bedoeïenbezoek aanmaant tot orde worden als nazi’s weggezet…

Man, man, wat we allemaal toch vernemen van hardwerkend en goedbedoelend personeel uit de pijnlijke zona die zich over de ruggengraat van de ziekenhuissector ontvouwt. Zo verwacht je bijvoorbeeld dat bezoekers hun verwante patiënt zouden komen opvrolijken met troost, liefde en geschenken. Helaas, het zigeunerbloed gutst onbesuisd en zelden ontluisd doorheen de aderen van de enthousiaste karavaan die ongenadig een atonaal spoor langs de ziekenkamers trekt. Stilte wordt zo een onbetaalbaar en bovenal onbereikbaar goed.

Verpleegsters die het gore grut dat constant de alarmbel afrukt, aanmaant tot orde worden als nazi’s weggezet. Linkse advocaten met de lodderige blik op rechtse centen hebben hun klanten al klaar doen komen met komende klachten langs de politiek correcte ingang. Een hijgerige ouderling die hunkerde naar de maagden die hij in het echte leven nooit was tegengekomen, gilde het uit van de pret. Het ging hier echter niet om bevrijding van pijn maar om een grijpbare pan. Een harteloze imam met hartklachten voelde zijn god al maximaal binnenglijden tot de colonoscopie abrupt eindigde.

Wellicht normaal dat de stoet van luidruchtige bezoekers de overige herstellenden hinderde op hun pad naar herstel om nadien de verpleegster te molesteren op de parking omdat ze de bezoekuren gerespecteerd wenste te zien. De fruitschillen, de maagsap oprispende geuren, de gestolen stoelen en toiletbenodigdheden, dat is allemaal normaal bij een bedoeïenbezoek. Althans volgens de platbroekdirecties in de Vlaamse ziekenhuizen. ”Het is die mensen hunne cultuur, hè”. Verzorger een knelpuntberoep? We weten waar het sloefke knelt…

Trui De Swaffelaere

***

De CD&V wil van kerken en moskeeën communicerende vaten maken. ‘tScheldt niet. Steun ‘tScheldt!

3 reacties op “Klinisch dood plezanter dan overleven in een kliniek

 1. Het schoentje knelt vooral bij de blauwe zeekoe De Block en haar corrupte administratie
  De terreur gepleegd door woestijn crapuul is al jaren bezig in de ziekenhuizen te Antwerpen ,voorkruipen aan de balie is het minste ,ze berijpen de automatische in take machine niet (zogezegd) maar hebben allemaal wel een of meerdere dure telefoons .
  Het ergste is de dienst spoed ! voor een schrammetje of tandpijn stormen ze de wachtruimte binnen en eisen onmiddellijk een arts, ondertussen de behandeling kamers open trekkend terwijl patiënten er hulpeloos bij liggen of eerste zorgen krijgen toegediend , schaamte of respect leren ze niet in de woestijn , een volk dat zijn gastland ziet als een pretpark waar je vrij kan moorden ,stelen ,inbreken ,en in bende oudjes en vrouwen in elkaar slaan , de gutmenschen ter linker zijde hoor je niet bij zware incidenten gepleegd door hun kansenparels ,die zijn bezig om hun werkende buur verder te pluimen en hun wil aan de buurten op te leggen.

 2. “Het is die mensen hunne cultuur” ? Het behoort tot “mijne cultuur” van varkensgebraad bij een pint bier te genieten in de ziekenhuis taverne terwijl een muzelman scheel van de Ramadan honger ziet.

  1. Ramadan is slechts een uitgestelde maaltijd ,maar wordt nu gebruikt om allerlei faciliteiten af te dwingen zoals verplichte participatie van onze witte kinderen aan
   hun achterlijke theocratie ,gewoon omdat het werkt !!
   Onze links benoemde “leraren”doen er al gretig aan mee om hun adoratie voor het
   import “geloof” nog verder te prostitueren en te gelijke tijd de “populisten”- in wie ze de vijand zien – verder uit te dagen ,de meningen van de ouders tellen voor deze “wereldverbeteraars ” NIET mee.
   De reeds uitgeperste Vlaming weet ondertussen niet meer waar hij nog kan tegen protesteren uit angst voor de gedachten politie van het extreem links fascisme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *