ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kissebissende Kijvende Klote Kut Kanker Wijven – 't Scheldt

Kissebissende Kijvende Klote Kut Kanker Wijven

Natuurlijk gaat het niet over mannen tegen vrouwen: het gaat om mannen én vrouwen tegen frustratiefeministen wier fijnslijperij elke vorm van nuance, humor en normaliteit uitbeent. Chapeau voor advocaat Sven Mary

Natuurlijk gaat het niet over mannen tegen vrouwen: het gaat om mannen én vrouwen tegen frustratiefeministen wier fijnslijperij elke vorm van nuance, humor en normaliteit uitbeent.

**

Chapeau voor advocaat Sven Mary die na onbillijke pesterijen in Nina, het weekendbijvoegsel van Het Laatste Nieuws, zuchtend tot de slotsom kwam dat hij al beter geen vrouwen meer zou aannemen op zijn kantoor, beu als hij het was om ten onrechte te worden beschuldigd van ‘avances’ (?) door een ondermaatse stagiaire. Groot gelijk! Prompt vlogen een tiental beroepsklagers er boenk op met klachten bij het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen.

Waarom heet dit neporgaan niet Instituut voor Gelijkheid van Mannen en Vrouwen? Moeten vrouwen voor mannen komen zoals in de ouderwetse fatsoenlijkheidscode? Hoe rijm je dat dan? Wie zijn die klagers? Willen die allemaal bij Sven Mary komen werken? Voelen die zich zoals de eerste de beste neuroot uitgesloten van de aandacht die hen zou behoren toe te komen? Als er trouwens iets ergers bestaat dan feministes, dan zijn het feministen. Bleke lelijkaards die het opnemen voor vrouwen die ze niet kunnen krijgen gaan in slappe solidariteit met de krijsende kittelaarsclub in het verzet. Al wie een bedrijf runt zou dit zootje dienen uit te sluiten van verdere ondergraving van het gezond verstand op de werkvloer. Nomineer ze niet, neuk ze niet, normaliseer ze niet, notuleer ze niet, negotieer niet en neem ze niet ernstig! Negeer de neiging tot zelfverraad en negeer hun haperende hunkering naar geborgenheid.

Of…

Neem ze wel ernstig. Compliceer elk compliment. Verbied naaldhakken om podologie-redenen. Koester het kolven. Maak een omgekeerde versie van The Handmaid’s Tale en maak mannen zo minderwaardig dat geen enkele vrouw hen nog als aanraakbare behandelt. Maak van bouwvakkers buitenhuisarchitectes. Schrap romantische films met contrastkoppels uit het programma-aanbod. Stimuleer kogelstoten voor stoten van wijven. Feliciteer Saoedi-Arabië met het bannen van een Pixar-tekenfilm waarin een lesbische cycloop opdraaft. Bejubel Simone de Beauvoir als ultieme Über-feministe omdat ze de erotische ontrouw van haar Jean-Paul Sartre als niet kwetsend ervoer. Richt een Snorrenclub op voor feministen en gun ze hun eigen coole barber shop. Foorwijven Forever!

***

Onze eindredacteur is overwerkt en laat zijn frustratie in zijn titels de vrije teugels. We zouden er graag een half-time extra eindredacteur bij halen, uiteraard alleen als het een man is… Steun ons en neem een abonnementje want van het manna van de overheid zal het niet komen:

3 reacties op “Kissebissende Kijvende Klote Kut Kanker Wijven

  1. In veel motorclubs zijn veel van de wijven ‘property ‘s of , in de ietwat deftigere broederschappen ‘Lady ‘s ‘ Echte bikers kennen de plaats van madammen wel ! , achter op de motor liefst zo licht mogelijk gekleed en een ‘colour’ op de rug ‘property of lupis’ of van de ‘president ‘ al naargelang de hiërarchie ,zij mogen het bier halen ,het clubhuis netjes houden , de motors opblinken , en voor de rest zwijgen , de linkse schreeuw lelijkaards die geen vent kunnen krijgen zijn niet toegelaten en/of worden door de ‘Lady’s uitgelachen , het motto is dan ook ; my wife yes ! my dog maybe , my bike never !
    de natuurwet in de ware toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *