ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kijk naar mijn gezicht (VIDEO) – 't Scheldt

Kijk naar mijn gezicht (VIDEO)

Featured Video Play Icon

6 reacties op “Kijk naar mijn gezicht (VIDEO)

  1. In zekere zin, mutatis mutandis zou Ward De Bever zeggen, lijkt hij toch wel een beetje, ergens, op burgemeester Lippens van Knokke-Heist…. De gemeente waar het momenteel toch niet helemààl koosjer is blijkbaar…. Niet door de frigoboxers, niet door de Marokkaanders (of toch slechts gedeeltelijk, voor 1 keer) maar door…de Hollandesi, pubers en adolescenten uit Amsterdam, uit de ‘betere klasse’ (de Grachtengordel allicht, waar ‘het kruim’ van de intuelen, de media-mogols, het journaille, de Groen-Links, PVDA (= bij ons de SP-a), en andere Hoge Polletiekers, de Schrijvers-met-naam, de Kunst-elite met hun ‘vernisages’, ‘gallerijen’, de mode-ontwerpers-met-naam, enfin de hele tuti quanti die de gewone, volkse Amsterdammer al lang weggejaagd heeft door de immense, zeg maar astronomische huur- en aankoopprijzen van immobiliën, maar wél politiek-correct dat spreekt vanzelf (10.000 man in coronatijden tégen het racisme in de V.S., én daar, én overal, en tégen de Zwarte Piet, en tégen weet-ik-veel, ja dat zou de rechterzijde eens moeten proberen , olala…). Enfin, dat zootje dus, en hun broedsel, la jeunesse dorée, gaat dan hun examen-finish vieren…. Prima, maar in Holland mag men wel coke snuiven/importeren/dealen, idem dito voor marihuana/hasjhiesj, lachgas (!), XTC, ketamine, en weet-ik-veel, maar alcohol is pas toegelaten vanaf 18 jaar, mààr bij ons vanaf 16 jaar…. En zodoende komen ‘ze’ naar hier afgezakt, niet de coke-heads die we in A’pen wekelijks zien opdraven, maar via het Zwin de grens over naar Knokke-Heist, of all places, noblesse oblige. Komt daarbij dat de café’s e.d. door het carola-virus om 1 u moeten sluiten, en dan gaan de feestvarkentjes op straat verder ‘een feesje maken, een sfeertje scheppen’, met drank uit de nachtwinkels, enz…. En moeten politie-eenheden uit de buurgemeenten de ‘zaken op orde stellen’, federaal, lokaal,…. Met de nodige (alcohol/….) agressie tot gevolg, maar dat zijn we al gewend intussen. Ja, we hebben het hier niet onder de markt met allerlei allochtonen, ‘witte’ en andere, in onze Benelux, en dan zijn de ‘folterkamers’ nog net over de grens;-). Maar allerlei experts zijn het er over eens : in Nederland loopt het com-pleet uit de hand, compleet, volledig, quasi onbeheersbaar, en als het in Holland regent….
    Overigens is de agressie in Knokke, en overal elders in de Lage Landen, lang niet meer alleen verbaal…. Moet er een tekening bijgemaakt ? Die van ‘t Scheldt kunnen dat beter, mijn scherpte is de pen, la plume…

  2. Nou Kees, Koos, Joop, Truus, Miep en Toos, ik tors ook zo’n gezwel. Met bretellen aan is dit best te doen, al wiebelt het wel wat bij het afdalen van een trap.

  3. Het zou me niet verbazen dat het een Hollander is aan zijn zatte kop te zien, blijkbaar een kozijn van Paul de Leeuw, let op de frappante gelijkenis van de gelaatstrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *