ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent “Kijk goed naar mijn paraplu!”, “Het is niet mijn fout!”, aldus Koen Geens – 't Scheldt

“Kijk goed naar mijn paraplu!”, “Het is niet mijn fout!”, aldus Koen Geens

Op 26 maart 2019 verklaarde minister van Justitie Opa Geens in het VTM Nieuws: “Wij mogen niet dromen van een wereld zonder terrorisme”. ‘tScheldt vroeg toen braaf het ontslag van Koen Geens. Het is immers compleet van de pot gerukt dat een minister van Justitie de bevolking het laatste ontneemt wat ze heeft, namelijk haar droom van een veilige wereld.

Op 26 maart 2019 verklaarde minister van Justitie Opa Geens in het VTM Nieuws: “Wij mogen niet dromen van een wereld zonder terrorisme”. 

‘tScheldt vroeg toen braaf het ontslag van Koen Geens. Het is immers compleet van de pot gerukt dat een minister van Justitie de bevolking het laatste ontneemt wat ze heeft, namelijk haar droom van een veilige wereld. ‘tScheldt schreef toen in tempore non suspecto: “De uitspraak van Koen Geens tijdens het VTM nieuws is een schoolvoorbeeld van defaitisme, lafheid, ongeïnspireerdheid, onbezieldheid, zielloosheid (en dat voor een christendemocraat) en fake-leiderschap. Maar bovenal het is de vergoelijking van een falend beleid.”

We herhalen even onszelf, als was het om onze woorden tussen gehemelte en tongpunt terug te kunnen proeven….”het is de vergoelijking van een falend beleid”.

Vandaag, 8 mei 2019, heeft Koen Geens enkele uren geleden in Terzake de vuurspuwende blik en messcherpe tong van interviewster Kathleen -Cobra- Cools niet overleefd. Koen Geens probeerde op krampachtige wijze en met vele dure woorden uit te leggen dat het niet zijn fout was dat de moordenaar van Julie Van Espen, niet gewoon zat waar hij al jaren moest zitten, namelijk in de gevangenis. “Het was niet mijn fout”, jeremieerde de gevallen koene ridder van de CD&V. “Het is de fout van de magistratuur. Het is hun fout dat ze hun zaakjes niet op orde hebben en verkrachters zomaar vrij laten rondlopen.”

Dat laatste zei Geens niet letterlijk, hij verwoordde het bovenstaande in een soort ‘newspeak’ als volgt: “Ik denk, eerlijk waar, dat ik niet als minister van Justitie altijd het woord moet nemen en de verdediging moet opnemen van de magistratuur. Zij is onafhankelijk en zij organiseert zich autonoom.” 

We vermoeden dat “de magistratuur” tijdens deze Terzake evenveel sms’en en Whatsapp-boodschappen rondstuurde als tijdens een gemiddelde nieuwjaarsnacht. De kans dat Koen Geens nog minister van Justitie is na de verkiezingen van 26 mei lijkt uitgesloten. Tenzij Koen Geens het recht kan doen handhaven zonder rechters. Pas op, van tsjeven kan je alles verwachten, en dit is uiteindelijk “België”, een land waar terrorisme even aanvaard moet zijn als Gert Verhulst op alle grote TV zenders samen.

Meer nog dan averij in de magistratuur zorgde Koen Geens er eigenhandig voor dat het thema migratie allicht niet het hoofdthema wordt van de komende verkiezingen, maar veeleer justitie, of het gebrek eraan.

We weten nu dat een meisje van 23 jaar uit Schilde verkracht en vermoord werd op klaarlichte dag, niet op wereldreis in Jemen, niet op vakantie in Soedan, niet op exploratie in Aghanistan, nee, gewoon langs het Albertkanaal in Merksem. We weten dat haar moordenaar al twee andere vrouwen verkrachtte, en voor de laatste verkrachting beloond werd door een rechter met een free travel pas, geldig in alle zones. En we leren van de minister van Justitie dat het niet zijn fout is, ook al decimeerde hij het aantal rechters in Antwerpen tijdens een rondje besparen-op-de-kap-van-de-bevolking-en-vooral-die-van-23-jarige-blonde-meisjes.

De CD&V mag trots zijn op haar verwezenlijkingen de afgelopen zes jaar. Niet alleen het onderwijs kreeg het genadeschot onder leiding van minister van Onderwijs Hilde Crevits, niet alleen de natuur ligt op apegapen onder leiding van minister van Landbouw Joke Schauvliege, nu blijkt ook justitie een moeras te zijn waar alleen moordenaars en verkrachters uit weten te ontsnappen. Want godbetert je moet in Vlaanderen maar eens iets te snel rijden met je wagen, dan pas voelt justitie zich in haar sas.

Foto: minister van Justitie Koen Geens met een van zijn belangrijkste attributen: een paraplu

***

‘tScheldt heeft nood aan bloeddrukverlagers om zich te kunnen handhaven temidden van de huidige generatie politici. Steun ‘tScheldt!

7 reacties op ““Kijk goed naar mijn paraplu!”, “Het is niet mijn fout!”, aldus Koen Geens

  1. Leeghoofd Geens ,met zijn moslim schoonzoon de heer Imam salafist ,die blijkbaar de raadgever is van schoonpapa ,zal na 26 mei hoogstwaarschijnlijk bekeerde tapijtklopper worden in diens moskee ,terwijl zijn dochter als tent vermomd naar de winkel op de hoek mag om een pakje muntthee en een nieuwe kopvod.
    Dat deze despoot niet zelf zal ontslag nemen is eigen aan alle andere despoten in het verleden en nu ,er moeten voor deze lieden op marktpleinen schandpalen komen ,naast de nog op te richten galgen ,waar de zwaar belaste burger zijn ongenoegen kan uiten door hen te bekogelen met van alles en nog wat ,de rest van de magistratuur dient opgevorderd om dit volksfeest verplicht te komen aanschouwen ,deze lieden zijn medeverantwoordelijk voor de talloze doden , verkrachtte ,en gemolesteerde burgers , een volksrechtbank zal met meerderheid van stemmen de straffen uitspreken , wedden dat de volgende ministers netjes in het gareel lopen ?

  2. Het is makkelijker om zich uit Arco en Belfius verhalen te werken dan uit deze wespennest. De burgers blijven dit falend beleid niet pikken. Heeft de CD&V eigenlijk nog bekwame mensen in hun middens om überhaupt een beleid te voeren ? Zijn er nog ergens witte konijnen om uit een hoed te toveren ?

  3. Ik heb de petitie niet getekend om 2 redenen. Of clown Geens nu ontslag neemt of niet maakt geen enkel verschil, dan komt er gewoon een andere clown. En mijn naam wordt dan geregistreerd zodat ze mij en mijn naasten kunnen straffen wanneer de moslims en de half-moslims zoals Geens de absolute macht krijgen. Dat is gewoon een kwestie van tijd zoals de moslims kweken.

  4. Rond de politiek-correcte pot draaien is het motto bij onze herschilderde CVP. “Kak of gene kak, de pot op” daar doen wij niet aan mee, dat is immers niet politiek-correct ontaard genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *