ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent “Kerst met 11 miljoen”, tenenkrommend Belgisch orgasme op alle TV-zenders – 't Scheldt

“Kerst met 11 miljoen”, tenenkrommend Belgisch orgasme op alle TV-zenders

Pakweg anderhalf miljoen Vlamingen moeten zich gisterenavond hebben afgevraagd of ze ongewild in een teletijdmachine terecht waren gekomen toen ze op hun TV-scherm plots “Kerst met 11 miljoen” geserveerd kregen.

Pakweg anderhalf miljoen Vlamingen moeten zich gisterenavond hebben afgevraagd of ze ongewild in een teletijdmachine terecht waren gekomen toen ze op hun TV-scherm plots “Kerst met 11 miljoen” geserveerd kregen.

**

Onder het mom van één of andere coronaverzoening timmerden politici en gesubsidieerde TV-kanalen een goednieuwsshow in elkaar waar één kleur de boventoon voerde: ‘zwart’.

Een uur lang zonden Eén, VTM, Vier, La Une en RTL-TVI een donker TV-programma uit waarvan de belichting bestond uit kaarsen. De psychologie van de scriptschrijvers had hen gedicteerd een thema te ontwikkelen waarin kaarslicht symbool moest staan voor hoop en verbondenheid.

Het moet zijn dat de programmamakers van “Kerst met 11 miljoen” de lessen ‘beeldtaal’ gemist hebben in hun audiovisuele opleiding. Donkere beelden met kaarslicht, één uur lang, symboliseren de dood, begrafenis, droefenis, ellende en verdriet.

En dat was niet alleen vormelijk maar ook inhoudelijk zo. Dit was bij uitstek de langste TV-spot voor “België” ooit uitgezonden op TV. Met de medewerking van het voltallige Koningshuis. Zowel de Koning, als de Koningin, als hun 4 kinderen werden vanaf de eerste minuut prominent in beeld en in zorginstellingen geplaatst om te doen alsof zij de ‘backbone‘ zijn van dit land dat het coronaprobleem gaat oplossen.

Pardon our French, maar deze Koninklijke lieden hebben niet het minste recht om deze rol toebedeeld te krijgen. Het zijn ornamenten die in een hoofdrol gedwongen worden en het gaat ze gewoon niet af. Buiten het feit dat ze allen als houten klazen door het beeld strompelden heeft niemand heeft het recht het land te leiden tenzij verkozen te zijn. Niemand heeft het recht Koningin te worden tenzij gepokt en gemazeld door de democratische wasmachine uitgewrongen en uitverkoren te worden om gedurende beperkte tijd een leidersfunctie op te nemen.

“Kerst met 11 miljoen” was een anachronisme. “Kerst met 11 miljoen” was ook een perverte leugen. Dezelfde policiti, om Alexander De Croo, Bart Somers en Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden niet te noemen, die met de reclamestunt “een ploeg van 11 miljoen” openlijk solliciteerden voor een staatsministerschap, kunnen niet genoeg benadrukken dat Vlaanderen opgedeeld is in ‘goede Vlamingen’ buiten een cordon sanitaire, en ‘slechte Vlamingen’ binnen een cordon sanitaire. Er is geen ploeg van 11 miljoen, want zij willen geen ploeg van 11 miljoen. Zij willen verdeeldheid want dat is de promotor voor macht. “Verdeel en heers bij kaarslicht”, zo zou “Kerst met 11 miljoen” moeten geheten hebben.

We gaan niet ingaan op de tenenkrommende details van “Kerst met 11 miljoen”. Toch dit… Terwijl de kunstensector sterft, terwijl optredens verboden zijn, mogen koren als Scala in koninklijke middens blijven optreden, en mocht de ‘fine fleur‘ van de Belgische muziek, diegenen met poen genoeg op hun rekening, hun opwachting maken in dit belgicistisch TV-programma. Sommige beesten zijn meer gelijk dan andere beesten, het was nooit zo duidelijk als op deze Koninklijke Kerstavond 2020.

“Kerst met 11 miljoen” was de beste promotiespot ooit om het koningshuis af te schaffen.

**

Foto: in een donkere steeg stonden Danira Boukhriss Terkessidis (Eén), Salima Belabbas (RTL), Cathérine Moerkerke (VTM), James Cooke (Vier) en Laurent Henrard (La Une) een studentenfilm van een student met zelfmoordneigingen te presenteren

***

“Kerst met 11 miljoen” bewijst dat mediaconcentratie een gevaar op zich is. U zal slechts op 1 plaats een kritische beschouwing zoals hierboven lezen, en dat is op ‘tScheldt. ‘tScheldt doet het met 0 euro subsidies. De VRT met 300 miljoen euro. En de VRT heeft U vandaag België verkocht als totaaloplossing voor corona. Sta ons toe te zeggen, dat er nog heel veel ‘tScheldt nodig is in Vlaanderen. Steun Uzelf door Ons te steunen. Kies je abonnement:

 

 

13 reacties op ““Kerst met 11 miljoen”, tenenkrommend Belgisch orgasme op alle TV-zenders

  1. Wat een slag in het tricolore water dergelijke stuntelige politiek-correcte recuperatie, blind blijvend voor het feit dat de geboorte van onze “Vlaanderen Vrijstaat” zou kunnen belet worden, het is enkele nog een kwestie van ,weliswaar veel te lange, tijd !

  2. Alleen al om de titel zou ik nooit gekeken hebben. 5,5Mio Vlamingen, 3,8Mio Walen en 1,7Mio met economische redenen (van hun kant althans) geïmporteerde “dokters en verplegers” (zoals de media en politici ze benoemen), ik voel niet aangesproken en al zeker niet vertegenwoordigd. Spijt me maar ik walg van huichelarij en voel me een vreemde in de staat waar ik geboren ben en de manier waarop ik als blanke, welgestelde man van middelbare leeftijd, wordt weg gezet door politici waarop ik niet kon of niet wilde stemmen.

  3. Vrede op aarde en in Vlaanderen en in Brussel en in Wallonie en in de Eifel aan alle rechtsdenkenden en linksdenkenden van goede wil. Vredevol Kerstfeest!

  4. Er zijn geen 11 miljoen, hooguit een paar honderdduizenden. De rest zijn rasechte Vlamingen uit het Noorden van, rasechte Walen uit het Zuiden en rasechte Volksduitsers uit het Oosten van Belgie. En wat overblijft (de groeiende meerderheid) zijn gekleurde ultra-parasieten.

    1. Naar dergelijke kots kijken kan nefast zijn voor uw gezondheid , daarom gekeken naar de nieuwe show van Hans Libert de muzikale meester humorist ,dat maakte mijn kerst alsnog goed. Hilarische gags en stunts helemaal in de niet po-co correcte stijl ,zijn onnavolgbaar contact met het publiek deden mij vergeten dat wij al maanden in een dystopische dictatuur leven .

  5. In de laatste minuut krijgen we 50 tal ( nieuwe ) Belgen achter radars te zien , zij aan zijn dus niet 1.5 meter van elkaar afstand houdend , is dat dan niemand opgevallen ??

  6. Ik heb die uitzending niet bekeken maar ze kan onmogelijk schabauwelijker geweest zijn dan het schandaal “F.C. De kampioenen kerstspecial” dat onze regimezender zopas over de kijker heeft uitgestort . En voor zo’n rommel (en dat is dan nog een ver understatement) maakten ze 2 weken lang tot in den treure tussen bijna elk progamma publiciteit. Hoe is het gvd mogelijk dat de VRT zoiets met ons belastinggeld durft uitzenden? Zelfs een prima acteur als Jaak Van Assche zat er ongemakkelijk bij en hij zal wel geweten hebben waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *