ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Karel komt klaar met live-haatorgasme – 't Scheldt

Karel komt klaar met live-haatorgasme

Eindelijk! Wat Karel De Gucht (Open VLD) als liberale hoogheid in volle hoogmoed al zo lang kwijt wilde kwam eruit gegutst bij Dany Verstraeten tijdens het VTM-Nieuws. ‘Het Vlaams Belang neigt naar nationaalsocialisme zoals in de jaren 30’. Oef, het was eruit. ‘Zoals nazisme?’, flirtte Dany met Karel om hem enigszins te plezieren. Er kwam niets extra opborrelen. ‘Dat hebt u gezegd’, glunderde De Gucht…

Eindelijk! Wat Karel De Gucht (Open VLD) als liberale hoogheid in volle hoogmoed al zo lang kwijt wilde kwam eruit gegutst bij Dany Verstraeten tijdens het VTM-Nieuws. ‘Het Vlaams Belang neigt naar nationaalsocialisme zoals in de jaren 30’. Oef, het was eruit. ‘Zoals nazisme?’, flirtte Dany met Karel om hem enigszins te plezieren. Er kwam niets extra opborrelen. ‘Dat hebt u gezegd’, glunderde De Gucht. Het deed hem zo’n deugd dat je er bijna niet kwaad om kon zijn. Niet dat Karel zich ooit helemaal heeft ingehouden in zijn hoogwaardige bestaan. Niets menselijks is hem vreemd, dat is algemeen geweten. Toch vroegen naast het gewone volk ook deskundigen zich een en ander af.

Mogelijke verklaringen: aan de universiteit van Queensland bestudeerde men humeurige ouderen en stelde men vast dat de frontale hersenkwab bij deze mensen serieus is gaan krimpen waardoor alle gevoel voor gêne wegvalt. Wat ook kan: in The Atlantic verscheen een boeiend artikel over het ‘Irritable Male Syndrome’ (IMS) betreffende senioren die iedereen op de zenuwen werken met hun onuitstaanbaar gedrag. Dat mag hen niet euvel worden geduid, want het gaat hier tenslotte om een nare aandoening. Hoe dan ook, wanneer de zenuwcellen die verbonden zijn met het genotscentrum in de hersenen geprikkeld raken-ook wel de ‘aaineuronen’ genoemd-is betrokkene niet echt meer te houden. Een prille liefde maar net zo goed een oprechte uitstorting van onversneden haat kan flink deugd doen in het kokende brein.

De kijkers konden live op VTM volgen hoe het liberale libido gul oplaaide. Karel zag er onknap vermagerd uit. Waarschijnlijk was dat al voor de uitzending begonnen. Hopelijk scheelt er niets met onze pittige wijnboer. We zouden zijn analyses meer missen dan hem.

Jef Van As

***

Foto: Karel -O’Toole- De Gucht en Mireille -Pleasence- Schreurs in de net gerestaureerde versie van Anatole Litvak’s “The Night Of The Generals” (1967)

***

De Gucht misprijst Vlaanderen. ‘tScheldt misprijst De Gucht. Steun ‘tScheldt! Klik hier!

3 reacties op “Karel komt klaar met live-haatorgasme

  1. Kunnen ze De Gucht, Claes, Eyskens,Tobback etc. niet te samen zetten in een speciaal ouderlingengesticht voor dementerende politici ? Of nee wacht dat is niet meer nodig ze zitten al in de EU prietpraat barak.

  2. Ik heb één lange arm tot in het Loge Gerecht de andere is veel korter daar hield ik de Fortis aandelen met vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *