ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Karel De Grote Hogeschool start onderzoek naar docent en zogenaamd ‘racistische’ cartoon van ‘tScheldt – 't Scheldt

Karel De Grote Hogeschool start onderzoek naar docent en zogenaamd ‘racistische’ cartoon van ‘tScheldt

Op 26 oktober 2020 heeft een docent van de Karel De Grote Hogeschool in een les over Staatsrecht een cartoon van ‘tScheldt gebruikt…. De Karel De Grote Hogeschool keert nu haar kar tegen de docent en het gebruik van de cartoon…

We vernemen het ook maar uit de krant. Op 26 oktober 2020 heeft een docent van de Karel De Grote Hogeschool in een les over Staatsrecht ter illustratie een pak beeldmateriaal gebruikt. In dat materiaal zou een cartoon van ‘tScheldt gestoken hebben.

Vandaag doet de cartoon de ronde op sociale media. De teksten die nu bij de cartoon staan zijn niet mals voor de Karel De Grote Hogeschool. Huilend, jankend, biddend beschuldigen de schrijvers de Karel De Grote Hogeschool ervan ‘niet meer hun school’ en ‘racistisch’ te zijn. Het mag niet verwonderen dat de profielen die boos zijn vooral erg Arabisch klinkende namen hebben.

In plaats van dat de Karel De Grote Hogeschool haar rug zou rechten en haar leerlingen zou onderwijzen in wat ‘racisme’, ‘satire’ en ‘parodie’ is, heeft de Karel De Grote Hogeschool zich tegen de docent en de cartoon gekeerd.

De school wenst via de haar bevriende media te laten weten dat er geen plaats is voor dergelijke cartoons en distantieert zich publiekelijk van de inhoud ervan.

We zochten even voor de grap op of de Karel De Grote Hogeschool zich ook publiekelijk distantieerde van de inhoud van “Das Kapital“, “Mein Kampf” of voor hetzelfde geld van “Les Cent-Vingt journées de Sodome ou l’École du libertinage”

Niet dus… Mein Kampf is OK, een grap over de Islam niet.

Moest de docent van KdG ‘tScheldt gecontacteerd hebben over de achtergrond van de cartoon, dan hadden wij hem zelfs kunnen vertellen dat ‘tScheldt de cartoon niet zomaar zomaar heeft gepubliceerd.

De oorspronkelijke cartoon is een meme die de ronde deed na de onthoofding van leerkracht Samuel Paty in Frankrijk op 16 oktober 2020. Voor diegene die het voorvalletje al vergeten zijn, op die dag werd een leerkracht onthoofd omdat hij een cartoon in zijn les durfde te gebruiken om het concept ‘Vrije Meningsuiting’ uit te leggen, een concept dat tegenwoordig dodelijk is.

De titel van de meme was “Moslim Logica”. Om de “Moslims” als groep niet voor het hoofd te stoten (zelfs ‘tScheldt begint aan zelf-censuur te doen) werd de titel van de meme veranderd in “Islam Logica”.

Het is die cartoon die blijkbaar gebruikt werd in een les op de Karel De Grote Hogeschool.

Het moet zijn dat de Karel De Grote Hogeschool haar instroom van fundamentalistische leerlingen op peil wil houden, of sterk wil zien doen groeien om zich te excuseren voor een ‘cartoon’, meer nog om een onderzoek te starten naar de ‘racistische cartoon’…

Beste vrienden, vijanden en Anderen… toen de Katholieke Kerk de plak zwaaide in Vlaanderen werden er cartoons gemaakt over de Katholieke Kerk en Onze Lieve Heer. Nu dat de Islam het machtsvacuüm van de geïmplodeerde Katholieke Kerk wil impalmen en de Vlaming een ander geloof wil opleggen…. beloven wij U op ons communiezieltje dat wij de Islam hardnekkig zullen liefkozen met satire…

***

We sparen nog steeds voor een Duitse herder uit een goed nest om op de mat achter de voordeur van de redactie van ‘tScheldt te liggen om eventuele boze islamisten in de billen te bijten. Steun ons met een abonnement:

13 reacties op “Karel De Grote Hogeschool start onderzoek naar docent en zogenaamd ‘racistische’ cartoon van ‘tScheldt

 1. Ik ben verbijsterd dat hoger opgeleide leidinggevenden aan de Karel de Grote hogeschool niet zien dat moslims geen ras vormen.

  1. In plaats van de rangen te sluiten en hun collega te steunen vallen ze hem af.
   Het roept herinneringen op aan de wijze waarop Samuel Paty in de week voorafgaand aan zijn onthoofding werd afgevallen door zijn collega’s.

 2. Het is dan ook een verschrikkelijke cartoon. En wel omdat het de keiharde waarheid is. Dat maakt hem zo verschrikkelijk.

 3. Diezelfde school die haar pupillen die leraar(es) willen worden na de klasuren verplicht laat bijles geven bij leer onwillige import kindjes , zeker als ze moslim zijn , zodat de meisjes bedreigd worden in de sociale blokken ,hun hoofd moeten bedekken en schoenen uitdoen ,de clou van deze waar gebeurde feiten is dat zij dat zelfs niet mogen !! deze taak is voor de lerares zelf die wordt daar voor bijbetaald , indien de pupillen weigeren wordt hun geen diploma uitgereikt , DdGH school is een extreem linkse school waar indoctrinatie de hoofdrol speelt !het kader en” profs” zijn geselecteerd uit linkse vakbonden en partijen

 4. Diezelfde school die haar pupillen die leraar(es) willen worden na de klasuren verplicht laat bijles geven bij leer onwillige import kindjes , zeker als ze moslim zijn , zodat de meisjes bedreigd worden in de sociale blokken ,hun hoofd moeten bedekken en schoenen uitdoen ,de clou van deze waar gebeurde feiten is dat zij dat zelfs niet mogen !! deze taak is voor de lerares zelf die wordt daar voor bijbetaald , indien de pupillen weigeren wordt hun geen diploma uitgereikt , DKdH school is een extreem linkse school waar indoctrinatie de hoofdrol speelt !het kader en” profs” zijn geselecteerd uit linkse vakbonden en partijen

 5. Aan het hoofd van de Karel de Grote hogeschool staan linkse nietsnutten, het linkse profitariaat, die in het bedrijfsleven geen schijn van kans maken.

 6. Politiek-correct beschouwd zijn de moslims een apart mensenras(sic) en daarom wanen wij dit “racistisch”(sic).Uiteraard niet objectief-correct geconsidereerd maar wanneer gewoon gemarineerd in onze PoCo-ideologie dan uiteraard wel . Uiteraard gaat geen enkele Rechter godsdienst kritiek “racistisch” achten, in de juridische betekenis van het begrip !

 7. KDGH blijft gelukkig kennelijk wel gesubsidiëerd ter PoCo-propaganda “duiding”(sci) dwangvoedering.

 8. Wat voor nonsens er al allemaal verscholen zit onder de nochtans duidelijke benaming’racisme’.Wellicht komt het nog zover dat niet houden van zwarte katten,het verafschuwen van rode poon,enz,enz,ook racisme genaamd wordt.Op het einde zal blijken dat we allemaal racisten zijn.Wanneer iemand mij racist noemt,haal ik mijn schouders op en zeg ik meestal:”Kijk eens in de spiegel.’

 9. Ik ben tenzeerste benieuwd naar de eventuele reactie van BDW, tenslotte is die school zowat in zijn achtertuin gelegen, en als VLAAMSE burgemeester ligt het in zijn macht om gepast te reageren…….In het verlengde daarvan verwacht ik ook reacties van zijn meest vooraanstaande partij leden. zoniet mag de nva zogoed als verdwijnen, hier kunnen ze wel degelijjk het verschil maken met de trado graaiers.

 10. Wie zich een beetje moslim voelt gaat toch niet naar een school die vernoemd werd naar de kleinzoon van Karel Martel zeker? (of zouden ze niet weten wie Karel Martel en/of Karel de Grote zijn?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *