ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Johannes De Doorloper bestelt kerstpizza bij Trattoria Berx – 't Scheldt

Johannes De Doorloper bestelt kerstpizza bij Trattoria Berx

Johannes De Doorloper doorloopt de doorgelopen Regimepers en probeert in kerststemming te geraken…

+++ loper +++ Johannes De Doorloper +++ Johannes De Doorloper +++ Johannes De Doorloper +++ Johannes De Doorloper +++ Johannes De Doorloper +++ Johannes De Doorloper +++ Johannes +++

+++ In het graafschap Kent kunnen ze er niet mee lachen +++ De Brexit zorgt voor kilometerlange files dwars door de groene, ongerepte glooiingen van het romantische landschap. Wel laarzen aantrekken. Wanneer duizenden chauffeurs – die wel stevige blikken bier aan boord hebben – tegelijk in de berm duiken om te doen wat dringend dient te gebeuren, geurt het malse gras naar ammoniak, witte bonen in tomatensaus en onbekende kruiden uit Litouwen, Roemenië, Polen en Bulgarije +++ Voortaan zullen corona-sneltesten langs de kant van de weg worden uitgevoerd +++ Wie feilloos stront en urine riekt, wordt ter plekke coronavrij verklaard.

+++ Nog in Engeland trekken oud-rugbyers naar de rechter +++ Ze zijn nog geen 45, hun sportcarrière is definitief voorbij en velen onder hen lijden aan snel oprukkende dementie +++ Hun klacht: men had ons moeten zeggen dat met de kracht van een moker op je kop laten slaan niet goed is voor de gezondheid van de hersenen +++ Straks trekken Himalaya beklimmers naar de rechter omdat ze last hebben van hoogtevrees in combinatie met wegrottende tenen.

+++ Is in uw kot blijven dan toch het beste medicijn? +++ Het enthousiasme waarmee het speurtalent van de drone alom wordt bejubeld, roept vragen op +++ Vooral in de provincies West-Vlaanderen en Antwerpen lijken die te zullen worden ingezet om te vermijden dat geen drie maar vier mensen rond een teljoor soep aan de feestdis mogen aanschuiven +++ De ‘zero tolerance’ van de gouverneurs Carl ‘Sherrif’ Decaluwé en Cathy Berx is daar niet vreemd aan +++ Waar zijn al die drones als je ze echt nodig hebt? +++ Bij rellen in Molenbeek, stenen gooien naar politie en brandweer in Anderlecht, granaataanvallen in Borgerhout? +++ Van de betrokken raddraaiers met een moeilijke jeugd die onbeperkt bijverdienen in de cannabisindustrie voorlopig geen spoor, heet het in de regel +++ Die drones lijken anders wel feilloos te weten waar de rollator van oma en de krukken van opa staan! +++ Terwijl er al één knuffelcontact naar binnen is geglipt! +++ Via de ruim bemeten tuin naar het toilet en dan stiekem de living in +++ Kunnen we feesttafels niet naar de basiliek van Koekelberg verslepen? +++ Tienduizend vierkante meter (!) voor het handvol christenen dat Koekelberg nog telt +++ Een veelvoud van de anderhalve meter in de supermarkt om de hoek +++ Zelfs wanneer honderden gelovigen de nachtmis zouden willen bijwonen.

+++ Aan de Universiteit van Caïro heeft een verlicht professor het aangedurfd te stellen dat een huwelijk tussen een moslim en een niet-moslim niet langer een probleem mag zijn +++ De brave, goede, verstandige man werd net niet ter plekke opgeknoopt +++ Naar verluidt solliciteert hij nu naar een baan aan de breeddenkende Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

+++ In Frankrijk gaan steeds meer alarmbellen af +++ In de slipstream van de laffe, beestachtige, vroegmiddeleeuwse moord op geschiedenisleraar Samuel Paty meldt het dagblad ‘Le Figaro’ dat op middelbare scholen onderwerpen die betrekking hebben op religie, de Armeense genocide en seksuele voorlichting ‘niet meer op een serene manier kunnen worden behandeld’ +++ Tijdens het speelkwartier bootsen kinderen onthoofdingen na.

+++ In Kalmthout, waar de wieg van Suske en Wiske stond wordt de 75ste verjaardag van ‘Het Eiland Amoras’ passend gevierd met een ‘Suske en Wiske’-lookalike wedstrijd. +++ Zowel Wouter Beke als partijgenote Cathy Berx zouden in polepositie liggen +++ Al kon er bij Berx geen knipoog à la Wiske af.

+++ Johannes De Doorloper heeft de euvele moed opgebracht om voor de Kerst maar liefst 20 pizza’s te bestellen en op de stoep van zijn stal te laten aanleveren +++ Topgerief van Trattoria Berx, hippe eettent in het nieuwe Provinciehuis Antwerpen +++ Twaalf stuks voor de apostelen, 1 voor Jezus, 2 voor Maria en Jozef, 3 voor de drie koningen (waarvan 1 met zwarte olijven) en 2 veggie pizza’s voor de os en den ezel die de corona-gekte hysterische ongein noemt +++ Dat Johannes zal worden onthoofd wanneer die stapel vettig karton op de stoep door een drone wordt opgemerkt, neemt hij er bij +++ Gestorven voor God en Vlaanderenland!

+++ Geniet van de Kerst en op naar een veilig, vrolijk en kerngezond 2021! +++

***

Nog op zoek naar een kerstgeschenk? Schenk een glimlach, grimlach, donkere lach, satanische lach, groene lach, heldere lach, als was het maar een lach, via een abonnement op ‘tScheldt… Kies een abonnement en stuur ons het emailadres van de gelukkige:

 

2 reacties op “Johannes De Doorloper bestelt kerstpizza bij Trattoria Berx

  1. Het moet gedaan zijn met mij “klein droppeke” te noemen en het is niet omdat ik korte beentjes heb dat ik een “slijkmossel” zou hebben zoals sommigen insinueren. Ik zal streng zakske blaas controles promoten, nu nog meer dan anders. Ik moet me daar zelf niks van aantrekken want ik heb een dienstwagen met chauffeur op UW kosten. Als politicus/politica uitgerangeerd worden wij hokus pokus pats ineens volkomen overbetaalde, politiek benoemde ambtenarij zonder het allerminste basisdemocratisch mandaat vermits niet langer democratisch verkozen maar tot politiek benoemd “ambtenaar’ gepistoneerd werden ! Provincie & gouverneur zijn een volkomen overbodig échelon en dienen afgeschaft als positieve bijdrage aan de kapseizende Begroting !

  2. Dat van die oud rugbyers :
    Zou die dementie niet kunnen verklaard worden omdat sommigen aspirine of paracetamol namen na de match in plaats van rivieren “bitter of lager” binnen te gieten tijdens den derden “time” om de pijn te blussen zoals wij in onzen tijd !
    Die zoontjes van de mei68ers toch, altijd beter weten, just gelijk de papa’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *