ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Islamitische rechtbank in Somalië legt humane spelregels op… – 't Scheldt

Islamitische rechtbank in Somalië legt humane spelregels op…

1 reactie op “Islamitische rechtbank in Somalië legt humane spelregels op…

  1. Ik ben ruweyda osman 18 jaar woont in Nederland
    Ik doe werk bij oudere mensen met dementie ziekte en ik weet nog dat mijn opa dat ook had en iedreen hem zag als gek en ik dacht bij na dat sowieso ook wel veeel meer mensen zijn die dat ook wel hebben en ik wil heel graag iets voor doen het is echt mijn missie mijn hele hart ligt daar bij en ik had paar informatie daar over geGoogle en ik had woordt dementie van Nederlands naar Somalisch vertaalt en ik schrok er van want ze zien de mensen als gek terwijl ze gewoon niks er aan kunnen doen dat ze de ziekte hebben ik wil heel graag daar verandering in brengen ik heb me heel erg daar voor ingezet wil graag iets doen voor ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *