ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Islamiserings-avontuur van Aarschotse leerlingen stuit op Voorpost verzet – 't Scheldt

Islamiserings-avontuur van Aarschotse leerlingen stuit op Voorpost verzet

Een moskee-uitstap naar Maasmechelen voor leerlingen van een school uit Aarschot, wat een diversiteit-verheerlijkend plan…

Een moskee-uitstap naar Maasmechelen voor leerlingen van een school uit Aarschot, wat een diversiteit-verheerlijkend plan.

*

Wat een uitgebalanceerde politiek correcte schooluitstap had moeten zijn, bleek in de uitvoering een onevenwichtige ode aan een woestijnreligie die zoals een vroeg-negentiende-eeuwse Londense smog het rationeel denken versmacht.

Het halal-ontbijt ter plekke werd gratis aangeboden. Wie niet religieus-getint wilde eten moest zich tevreden stellen met een haram wafel van 3,50 euro. Zo leuk voor die kinderen, toch? Mogen meebidden om te proeven hoe die volksvreemde god smaakt, dat smaakt ongetwijfeld naar meer.

Moslims zijn zo lief, moet de blanke leraar met de hippe paardenstaart van het Stedelijk Instituut voor Technische Beroepen Aarschot (SIBA) hebben gedacht terwijl hij zijn scholieren dit allemaal liet ondergaan. Nergens een noodkreet van de ouders te ontwaren, want niemand wil uit de totalitaire toon vallen. Voor je het weet word je besprenkeld met het antiracisme-wijwater van de linkse kerk. Vernedering van mama in de lokale leesclub, broodroof van papa die net zo graag ambtenaar was en fronsende blikken naar de bomma in de Oxfam-winkel om de hoek. Best wel dramatisch.

De kinderen wier vreugde bij dit islamiseringsavontuur redelijk versluierd bleef, keken op toen een Voorpost-delegatie op de crime scene van de Temple of Doom tegen dit alles stond te protesteren. Onmiddellijk begonnen de gekleurde kindjes (die duidelijk op de vervaldatum van de tienertijd verkeerden na zovele herkansingsjaren) hun ‘racisten’-strijdkreet aan te heffen tegen de kalme betogers. Uiteraard mochten die laatsten allemaal direct hun identiteitskaart tonen met het oog op een mogelijke GAS-boete.

Het succesvol ondergaan van een verplicht bezoek aan de “El-Islam” Moskee leidt op het eindrapport van deze leerlingen tot een “interlevensbeschouwelijke competentie”. Met deze competentie op zak kan je in het latere leven condoomloos flirten met de Islam zonder zwanger te worden van kritisch Vlaamse gedachten over de islamisering in je land.

Op de blanke leraar met de hippe paardenstaart na nam niemand deze moskee-klucht ernstig. Toen de bus (die niet gratis was) vertrok toonden de witte jongeren expliciet én enthousiast hun smartphone met een Vlaams Belang logo op naar de Voorpost-leden. Of hoe een verplichte uitburgering van de eigen jeugd als een boemerang terugvlamt naar de afzender.

***

De profeet Mohammed, vrede zij met hem, was uiterst genadig voor alle schepselen van God vandaag en vooral voor een bus leerlingen uit Aarschot. Steun ‘tScheldt met een abonnement zodat we een voorlichtingshoekje kunnen organiseren op onze website om bijvoorbeeld uit te leggen dat de opperbaas van de Islam een zwak had voor jonge meisjes, let’s say, een jaar of 8. Kies je abonnement:

2 reacties op “Islamiserings-avontuur van Aarschotse leerlingen stuit op Voorpost verzet

  1. Beste,

    “Nergens een noodkreet van de ouders te ontwaren, want niemand wil uit de totalitaire toon vallen.” Idd een noodkreet gaf ik niet laar viel wel uit de totalitaire toon, dit aangezien mijn zoon rustig thuis bleef. Jammer dat ik geen weet had van de actie want was er anders heel zeker bij geweest om jullie te steun. Ondaks het feit dat ik taloze slechte reacties krijg (maar gelukkig ook goede) nadat ik dit ook openlijk melde in reactie op een artikel op social media, blijf ik er van overtuigd dat deze uitstap nooit had mogen plaats vinden. Alle gelijkaardig uitstappen en of actie van gelijke aard door Siba zullen dan ook steeds zonder mijn zoon zijn.
    ++nndnn++

  2. Deze culturele uitstap is de kiem voor iets veel grootser: de volledige onderwerping aan die misdadige religie. Binnenkort worden wij door baardapen in een jellaba uit onze huizen gesleurd en als we niet accentloos “Allah akbar” kunnen krijsen, dan worden we gekeeld. De volgevreten kalief Bart S. uit M. zal er in hoogst eigen persoon op toezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *