ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Islamisering in Europa: na de kerstmarkten en de vrijheid nu ook burgers geliquideerd – 't Scheldt

Islamisering in Europa: na de kerstmarkten en de vrijheid nu ook burgers geliquideerd

Wenen is het bloedend hart van een verlamd Europa dat op hoogst masochistische wijze de sadisten uit den vreemde verwelkomde…

Na de politieke correctheid die ons in woord muilkorft en de dictatoriale coronamaatregelen die ons in daad maskeren, komen de islamitische terreurhorden ons persoonlijk uitschakelen. Net zoals de moslims ooit voor de poorten van Wenen stonden stellen we vandaag ontsteld vast dat ze binnen de stadswallen iedere Westerling die op straat van zijn laatste teug genoot voor de ongrondwettelijke lockdown toesloeg, executeren. Reactie van de Oostenrijkse Kanselier Kurz? ‘Blijf binnen!’. Wat had de reactie moeten zijn? ‘Kom buiten en verzet u!’?

Mondige minderheid, onmondige meerderheid

Hoe gedwee de Europeanen zijn geworden konden we al sinds maart ondervinden. Behalve een mondige minderheid liet een onmondig gemaakte meerderheid zich een lockdown binnenleiden. De collectieve zelfmoord op economisch, sociaal en cultureel vlak werd geslikt omdat men ons constant doodsbang maakte voor de dood die op de loer lag door COVID-19. Wie de sterftecijfers bekijkt voelt uiteraard een diepe pijn voor de slachtoffers en hun verscheurde geliefden. Toch zijn dit niet meteen getallen die ons in een oorlogssituatie lijken te hebben gebracht, zoals experts en politici suggereren. Dat onze welvaart er voor de komende jaren gehandicapt uit komt en onze zorgsector dan pas wat zal gaan meemaken, daar staan de korte termijnbeleidslui nauwelijks bij stil. Nu er echt een oorlog wordt uitgevochten op Europese bodem vraagt een mens zich cynisch af of er voor die Weense terreurgewonden wel plaats zal zijn in de coronabedden.

Kerstmarkt

We mogen al zo lang onze mening niet meer uiten. Een officiële gedachtenpolitie sleepte je zo voor de rechter als racist of seksist of fascist – al naargelang de modeterm van de dag – telkens je je terechte ongenoegen over ontspoorde mistoestanden uitte, je belachelijke hypes aankaartte of je gewoon een aangebrande mop vertelde die een of andere kwetsbare groep in het kruis kon tasten. Symbolen zoals de Kerststal waren te schofferend voor die aardige anders-gelovigen. Door de coronagekte ging zelfs de hele Kerstmarkt op de schop. U mag wel blijven leven, maar dan zonder ervan te proeven.

Wenen

Nu maken we dus mee wat al zo lang is voorspeld door als ‘extreem’ weggezette bezorgde burgers die meenden het toch nog even te willen opnemen voor de Westerse waarden. Amen en uit met die waarden, zo blijkt. Priesters en hun christelijke gelovigen worden in Franse kerken afgeslacht. Een Britse leraar die kennis overdraagt wordt niet verdragen door een meute achterlijken die wij in Europa al decennia met open armen en volle beurzen ontvangen. En nu banen de (niet zo) nieuwe veroveraars zich schietend en hakkend een weg door de straten van Wenen, ooit het bloeiende hart van de Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie waarnaar zoveel intellectuelen heimwee koesteren.

De beenhouwers van de profeet (Vrede Zij met Hem en de Kruimels in Zijn Baard)

Wenen is het bloedend hart van een verlamd Europa dat op hoogst masochistische wijze de sadisten uit den vreemde verwelkomt. De politiek correcte houding bleek ideologische borstvoeding voor de vijanden uit de woestijn. Naast de vriendelijkheid op de exotische markten heerst in vele harten de haat waarvoor Europese leiders ons nu bedremmeld waarschuwen die vooral niet te beantwoorden. Blijf die wang toekeren, blijf tolerant, blijf in je kot. Wij mogen de straat niet meer op; die behoort voortaan aan de beenhouwers van de profeet. Dit blijft niet ongestraft, galmt het op de politieke hoofdkwartieren. Inderdaad, ze kunnen misschien wel een boete van 250 euro krijgen van een of andere controleur in burger die op burgerzin moet toezien. Een troost voor de volksgezondheid.

***

Hoofdpijn van het terrorisme op Uw scherm? Verzorg je zelf. Neem een abonnement op ‘tScheldt:

 

4 reacties op “Islamisering in Europa: na de kerstmarkten en de vrijheid nu ook burgers geliquideerd

 1. Meer dan 30 jaar geleden schreef ik ooit in “het open venster” van het linkse vod Humo dat de barbaren hun 5e colonne naar Europa aan ‘t sturen waren en dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn om ze te mobiliseren. Uiteraard werd dit door de communist en notoir migrantenminnaar Courteaux weggehoond. Maar het legioen nieuwkomers van die beenhouwers werd met de medeplichtigheid van de lafaards in de vroegere en huidige regeringen groter en groter en tirannieke fundamentalistische zotten van het slag Erdogan gooien nog wat olie op het vuur om de 5e colonne in actie te laten treden. Ondertussen gaan de lafaards uit de Wetstraat verder met onze waarden en tradities overboord te gooien om die wilden terwille te zijn. En als kers op de taart hebben we dan nog een inciviek van het slag van een “minister van inburgering” die omwille van politiek gewin tot aan zijn hielen in de overheersers hun kont kruipt.

 2. Laat u niet bij de neus of bij uw pietje pakken door PoCo cultuurmarxisten die een “KERSTmarkt” willen laten ontkerstenen tot een PoCo “Wintermarkt” . Trouwens het is “KerstMIS” en niet “Kerst” zoals de MSM ons willen dwangvoederen

 3. Zolang het knechtenvolk buigt en zwijgt ,zullen de barbaren driester worden , hun geiten neukende pastoors duwen
  op de startknop ,de messen zijn geslepen , de AK 47 ‘s zijn geladen en geolied ,onze politiekers staan klaar met hun
  dictaten om de horden te ondersteunen , zowel met geld als met accommodatie ,daarom dienen die landverraders het eerst naar het schavot of tegen de muur, wij zijn in oorlog en dan tellen de oorlogs wetten de rest is ondergeschikt aan de verdediging van het land, volksverraders dienen zoals die andere fascisten ondersteboven opgehangen en aan het volk overgeleverd .dromen kunnen mooi zijn .

 4. Zolang het knechtenvolk buigt en zwijgt ,zullen de barbaren driester worden , hun geiten neukende pastoors duwen
  op de startknop ,de messen zijn geslepen , de AK 47 ‘s zijn geladen en geolied ,onze politiekers staan klaar met hun
  dictaten om de horden te ondersteunen , zowel met geld als met accommodatie ,daarom dienen die landverraders het eerst naar het schavot of tegen de muur, wij zijn in oorlog en dan tellen de oorlogs wetten de rest is ondergeschikt aan de verdediging van het land, volksverraders dienen zoals die andere fascisten ondersteboven opgehangen en aan het volk overgeleverd .dromen kunnen mooi zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *