ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Inboorlingen uit het Utopia van Bart Somers willen iemand afslachten in… Ninove (VIDEO) – 't Scheldt

Inboorlingen uit het Utopia van Bart Somers willen iemand afslachten in… Ninove (VIDEO)

De minister der ministers, de minister van Samenleven, Bart Somers, heeft zijn troepen niet meer onder controle. Hij wilde een stille overname van Vlaanderen, een onderhuidse omvolking, zonder dat de bange blanke Vlaming het in de mot had…

Featured Video Play Icon

De minister der ministers, de minister van Samenleven, Bart Somers, heeft zijn troepen niet meer onder controle. Hij wilde een stille overname van Vlaanderen, een onderhuidse omvolking, zonder dat de bange blanke Vlaming het in de mot had.

**

Maar de nieuwe inwoners van het Utopia van Bart Somers missen over het algemeen een pakketje hersenen, normen en waarden waardoor ze zijn marsorders herinterpreteren op een Neanderthaalse wijze.

Het resultaat is de vernietiging van hun omgeving, een vorm van nestbevuiling die hun verstandelijke vermogens te boven gaat. Bart Somers heeft het bijna opgegeven om incognito met zijn chauffeur door omvolkte gebieden te rijden en zijn geïslamiseerde stoottroepen tot de orde te roepen. Tot zijn grote verbazing gooien de eigenhandig door hem naar Vlaanderen gehaalde nieuwe inwoners rotte tomaten naar zijn auto en roepen ze “racist” naar hem.

***

We doen niet aan politiek, we schoppen wel tegen politieke schenen. Geef ons munitie. Kies een abonnement:

5 reacties op “Inboorlingen uit het Utopia van Bart Somers willen iemand afslachten in… Ninove (VIDEO)

  1. De walgelijke feiten gepleegd door een meute laffe honden, hyena’s zelfs, speelden zich wel af in Ninove. Thé place misschien om burgerwachten e.d. te organiseren, orde op zaken te stellen, grote kuis te houden. Een definitieve E…….. zit er niet in, maar elk initiatief loont de moeite… En volgende verkiezing op naar de 51 %, minstens….

  2. Ook leuk nieuws : het Orban-plein in Vorst, twistpunt tussen rivaliserende drugsbendes uit Anderlecht en St. Gillis….. ; 1 ‘jongere’ doodgeschoten met 17 kogels door een automatisch (oorlogs)wapen, 2 andere ‘jongeren’ gewond, vanuit een achtervolgende auto…. Ja, het beginnen hier toch wel een beetje amerikaanse toestanden te worden nietwaar. In Antwerpen zijn handgranaten populairder dan paaseieren, maar ook kogelregens behoren tot de locale fauna & flora. War on drugs, de beste grap sinds jaren. Te meten aan de hoeveelheid in beslag genomen cocaïne kan men zich voorstellen hoeveel er effectief op het terrein komt…
    Gezien vanavond op Canvas ? (had het al gezien op de BBC) : de immense drugshandel in de Costa del Sol, Algeciras…. Hash vanuit Marokko, coke vanuit Colombia, elke maand ladingen ter waarde van honderden miljoenen euro’s, dolletjes. Kunnen de kartels de staatsschulden van onze apelanden niet overnemen ? Lach niet, Pablo Escobar en zijn organisatie hebben dat in tempore suspecto voorgesteld aan de regering van Colombia, maar de Amerikanen stelden hun veto…. En zo belandt dat goedje tot op het Orban-plein…Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  3. Zolang permissiviteit politiek-correct ontaard gecamoufleerd blijft als vermeende “verdraagzaamheid” kunnen “jongeren” (ge weet wel !) hun goesting blijven doen.

  4. al dat geklaag zal niet meer helpen….. het is NIET 5 voor 12 …maar half één . Onze samenleving gaat er aan.
    Gelukkig ben ik al 72

  5. Om zich nog meer verwant te kunnen voelen met de neofascisten uit Noord-Afrika, laat Somers nu een baard groeien. Binnenkort zien we hem misschien door Mechelen flaneren in een smaakvolle djellaba… Als er een Oscar zou bestaan voor het overboord gooien van alle Belgische waarden om zo diep mogelijk in de kont van links te kruipen, dan sleepte Somers die zonder problemen in de wacht. Hij erfde die eigenschap ongetwijfeld van zijn grootvader, die als collaborateur in WO II ook zijn land verraadde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *