ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent In Europa schieten we cartoonisten tenminste dood. In Amerika worden ze door Twitter gecensureerd, dat is een graad erger. – 't Scheldt

In Europa schieten we cartoonisten tenminste dood. In Amerika worden ze door Twitter gecensureerd, dat is een graad erger.

Twitter verbant niet alleen Presidenten zo blijkt. Ze hebben nu ook cartoonist Ben Garrison in de ban geslagen…

Twitter verbant niet alleen Presidenten zo blijkt. Ze hebben nu ook cartoonist Ben Garrison in de ban geslagen.

**

Garrison is een politiek cartoonist die het soms opnam voor Trump. Dat is genoeg voor Twitter om hem van het platform te verbannen.

In het schoon Nederlands noemen ze dat censuur.

In 2015 zei Garrison nochtans dat hij geen fan was van eender welke presidentskandidaat maar dat hij Trump wel kon appreciëren vanwege het feit dat hij het stof duchtig deed opwolken in de neoliberale Republikeinse Partij.

***

Digitale censuur zal het grootste probleem worden de komende jaren. Niet corona. Steun jezelf door ‘tScheldt te steunen. Kies een abonnement:

10 reacties op “In Europa schieten we cartoonisten tenminste dood. In Amerika worden ze door Twitter gecensureerd, dat is een graad erger.

 1. Schijf per schijf amputeert onze PoCo-Loge Lobbycratie-Dictatuur uw Burgerlijke Vrijheden en Vrijheid van Meningsuiting uit pure & onversneden antiklerikale christofobie. Wij wenden daartoe onze islamofiele strategie aan ten einde op langer termijn de Sharia met clitoridectomie door potloodslijper te kunnen lanceren
  om de traditionele culturele ruggengraat der Europese Cultuur te kunnen breken en zo de poten onder de troon der Stamboek-Europeanen te kunnen doorzagen ! We ijveren er voor dat de Stamboek Europeanen HUN “Fort Europa “NOOIT zouden kunnen als legaat schenken aan HUN telgen. Daarom die drastische omvolking door import van asielkolonisten om de gans de huidige bevolkingssamenstelling UIT balans te heffen en er voor te zorgen dat asielkolonisten uit Afghanistan het niet in hun hoofd zouden halen om de voor hen veel dichter bijzijnde rijke Golfstaten of dito rijke Far East staten , Maleisië , Singapore etc…binnen te dringen. Onze politiek-correct ontaarde waakzaamheid is vereist om de wallen van Fort Europa af te breken ten bate van Deep State’s “Great Reset” “Anderman’s volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” ten bate van onze Oikofobie agenda : “Weg met ons, Blanken !” Daarom breken met de “Absolute Waarden” ten bate der Globalisatie want er zijn immers geen mannen of vrouwen meer, maar transformeerbare “genders” der PoCo-Leerling Tovenaars ! Hokus, pokus, pats, “pigmentatie veranderen” of geslachtelijke kenmerken omgoochelen ! Mensen configureren volgens de “Transhumanistische PoCo-agenda” . Kijk naar de video “The Great Reset” van het W.E.F. en let op de “Davos” en “Singapore” Meetings der pseudo filantropen(sic) over “Social Engineering”. Taal krijgt andere inhoud , begrippen worden semantisch uitgehold en opgevuld met farce-vulling van PoCo-propaganda ! Orwell’s 1984 is NU pas bezig !

 2. Trump gaat dikwijls te ver althans voor Europese normen, maar om hem en zijn aanhangers nu van sociale media te bannen lijkt me dit toch een brug te ver. Zeker als men allerlei dictators, kijken we maar aan de buitengrenzen van de EU, gewoon hun gangetje laten gaan, is dit nog zuurder. Straks wordt elke regel, elke zin of opeenvolging van woorden geschrapt omdat er altijd wel iemand op deze planeet zal zijn die erdoor “gekwetst” wordt. Dan wordt elk boek dat niet poco is verbrand en we weten allemaal tot wat dit leidde in de jaren ’30. Het is al erg genoeg dat moslimfundamentalisten hier de plak zwaaien en bepalen met steun van onze politici wat er mag getoond worden, als sociale media dan ook nog hun censuur zullen doorvoeren, dan zijn we nog veel verder van thuis. Benieuwd trouwens van hoeveel jihadi’s de tweet of facebook account al geschrapt werd?

 3. Trump is een geniaal strateeg ; “Keep on Trumping” want “Polariseren baat, verbinden schaadt !” want door te “verbinden” wordt de “Eigenheid” immers onherstelbaar beschadigd !

 4. Voor wie het zoals ik niet moest weten heb ik het opgezocht: POCO is een Amerikaanse Countryrockband, ontstaan in 1968 na het uiteenvallen van Buffalo Springfield. Denk ik.

  1. Po-co is een ander woord voor Politieke Collaboratie van parasitaire profiteurs en fascisten ter linker zijde , ook wel de zieligheidsindustrie of VZW inkomsten verzekering genaamd .

   1. linker zijde? hou op van in vakjes te denken. Ze zijn allemaal corrupte parasieten die niet het beste voor hebben voor het volk! Maar hun zakken vullen, dat is steeds gegarandeerd. Aangezien we met 66% teveel aan corrupte parasiete politiekers zitten, is het probleem snel ontcijferd waar de miljarden van de staatskas naartoe gaan…… B-)

 5. Na de Huttingtons, de Raspails, de Orwells en Sprenglers eindelijk: hun voorspelde Untergang. Niemand houdt die nog tegen, tenzij… Helaas, het zal veel te laat zijn. Zelden in de geschiedenis zo een beschamend samenraapsel gezien als de poco’s van Europa, die per se de afgrond in willen. Weg met ons!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *