ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Immigratie-politici beteuterd. Niet voorzien dat Sinterklaas en Kerst zouden verdwijnen. – 't Scheldt

Immigratie-politici beteuterd. Niet voorzien dat Sinterklaas en Kerst zouden verdwijnen.

In het oer-Hollandse Laak, in een volkswijk in Nederlands Limburg, dacht een inwoner zijn kameraden Sinterklaas en Zwarte Piet te filmen bij vertrek op huisbezoek. Maar dan blijkt dat Nederland Nederland niet meer is. “Wegwezen, kanker Zwarte Piet”…

Featured Video Play Icon

In het oer-Hollandse Laak, in een volkswijk in Nederlands Limburg, dacht een inwoner zijn kameraden Sinterklaas en Zwarte Piet te filmen bij vertrek op huisbezoek. Maar dan blijkt dat Nederland Nederland niet meer is. “Wegwezen, kanker Zwarte Piet”…als toemaatje krijgt Sinterklaas een trap langs achter.

Het gaat al lang niet meer om Zwarte Piet. De Nieuwe Nederlandse Bevolking wenst gewoon geen Christelijke of Anders geïnspireerde tradities in het straatbeeld. Zwarte Piet is een voor de hand liggende, handige hefboom om te komen tot een zuivering in het maatschappijbeeld. De Nieuwe Wereld moet en zal een soort van Halal-wereld zijn.

Heren en dames immigratie-politici van de laatste 30 jaar….was dit de bedoeling? Knap werk, hoor!

1 reactie op “Immigratie-politici beteuterd. Niet voorzien dat Sinterklaas en Kerst zouden verdwijnen.

  1. Dat is wat zij noemen zich aanpassen aan de normen, waarden en tradities van het land.
    Al een geluk dat wij zo goed zijn om onze normen, waarden en tradities te verloochenen, althans de linkse denkers en media.
    De geschiedenis zal zich terug herhalen, er zullen terug treinen gaan reiden in de toekomst, alleen zullen het onze kinderen en kleinkinderen zijn die op deze treinen zitten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *