ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ilse Uyttersprot (1967 – 2020) – 't Scheldt

Ilse Uyttersprot (1967 – 2020)

9 reacties op “Ilse Uyttersprot (1967 – 2020)

  1. In de USA komt deze man nooit meer vrij (life without parole) maar in Gut Menschen Land België is hij waarschijnlijk na 7 jaar terug op vrije voeten. En het meest cynische in krakkemikkig Belgenland : het gelaat van het slachtoffer wordt getoond maar de dader wordt voor 100% beschermd. Zijn gezicht onherkenbaar gemaakt en zijn familienaam is D. ! Dank zij de sociale media weten we dat deze geweldenaar Jurgen Demesmaeker heet en we vinden zijn foto ook tussen de vrienden op de FB account van het slachtoffer. Welkom in Gutmenschenland !

  2. @ De ziener: na 7 jaar terug vrij?? dan zijt ge toch een beetje té optimistisch. We leven in een apenland hoor, met een half seniele bonobo als minister van justitie die liefst alle gevangenissen leeg ziet.. Als een Storme een dikke 7 jaar kreeg om 3 leden van zijn familie te vermoorden, wat denk je dan dat de moordenaar van de torenpoepster zal krijgen? En idd, in Gutmenschenland wordt het bakkes van de crimineel bijna steeds geblurd. Want criminelen hebben recht op privacy weet je. Moest die moordenaar nu echter iemand van het VB geweest zijn… ja dan….dan werd wellicht elke pixel bewerkt om hem zo herkenbaar mogelijk te maken en zond de rode minaret aan de Reyerslaan zijn foto in geuren en kleuren uit.

  3. Vrijer numéro zoveel was er blijkbaar ene teveel, spijtig. Wacht eerst nog eens natellen op mijn telraam want mijne computer is naar de foeter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *