ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ieder in zijn sas zonder groen/blauwe as (en welke rol speelt Depannage 2000?) – 't Scheldt

Ieder in zijn sas zonder groen/blauwe as (en welke rol speelt Depannage 2000?)

Uit het lachwekkende verkiezingsfilmpje van Wouter Van Besien waarin hij in boxershort een stilgevallen auto vooruitduwt om de kijker eraan te herinneren dat hij de Groen-lijst duwt, blijkt vooral hoe de ecologisten ons aan de lopende band als willoze ganzen ganse boodschappen door de strot persen.

Uit het lachwekkende verkiezingsfilmpje van Wouter Van Besien waarin hij in boxershort een stilgevallen auto vooruitduwt om de kijker eraan te herinneren dat hij de Groen-lijst duwt, blijkt vooral hoe de ecologisten ons aan de lopende band als willoze ganzen ganse boodschappen door de strot persen. Hun bittere visie op een betere wereld lijkt op de furieuze verongelijktheid van een kind dat zijn zin niet krijgt. Het angstklimaat dat de klimaatcritici scheppen is gebaseerd op een privé-schuldbesef waarmee de rest van de mensheid moet worden besmet. Waarom horen we van hen zo zelden dat de overbevolking een essentiële factor is in het debat en niet zomaar een detail? In hun donkergroene met mos bedekte onderbuik haten de Groenen iedereen die zich buiten het paaldorp rond hun sekte aan een normaal leven waagt. Deze galgekleurde afkeer maskeren zij met hun liefde voor de planeet. Waarom dan niet wat driftiger het onverdoofd slachten bestrijden? Waarom dan in dit volgepakte landje constant ijveren voor een soort Open-deur-dag naar de hele wereld toe? Laten ze beginnen ondereen wat beter overeen te komen, want de interne nijd is daar verschroeiend heet.

En wat zijn die liberalen nu weer van plan met hun aanval op de geslachtsidentiteit? Zij willen ons het schuldbesef door de strot duwen dat een M/V-verwijzing op officiële documenten danig discriminerend is. Heeft de VLD werkelijk niets beters in huis? Na al dat pretentieus gekoketteer van Alexander De Croo over zijn vrouwvriendelijkheid alsof hij zelf de Vaginamonologen had bedacht, moet nu de geslachtloosheid triomferen. Dat is een nieuwe voor de blauwen die erom bekend stonden elkaars lichaamsopeningen aan een vergelijkend warenonderzoek te ‘onderwerpen’. Bij de VLD willen ze in de M/V-non-discussie geen ballen meer zien. Op den duur zou een mens geen liberalen van deze soort meer willen zien. Laat Alexander zich gerust ombouwen tot Alexandra. Laat de VLD elke gemuteerde als kiezer omarmen. Zolang onze vrijheid niet door hen wordt gecastreerd.

Mo Vanelders

***

Hoe kan ik zoiets lekkers als ‘tScheldt steunen? Klik hier!

***

Vraagje: Depannage 2000 bekent kleur en sponsort politieke partij Groen

Depannagedienst “Depannage 2000” krijgt al jarenlang overheidsopdrachten toegeschoven om foutparkeerders in het Antwerpse het leven minder aangenaam te maken. Nu sponsort Depannage 2000 de politieke partij Groen door expliciet in het verkiezingsfilmpje van Wouter Van Besien mee te spelen….Groen wil alle auto’s van de straat….en Depannage 2000 blijkt hun partner te zijn? Lijkt ons niet het juiste kader om dit bedrijf overheidsopdrachten te gunnen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *