ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Horeca om zeep… Schaam u, paars-groene amateurs. Schaam u, nepvirologen. – 't Scheldt

Horeca om zeep… Schaam u, paars-groene amateurs. Schaam u, nepvirologen.

Frank-de-door-Conner-ontwaakte-mummie-Vandenbroucke is in wezen een nare kerel en niet alleen omdat hij slimmer is dan iedereen…

Je kan van zoveel aandoeningen sterven als er denkbaar zijn, maar allerminst van covid-19, zo blijkt uit onweerlegbare statistieken. Toch gaat de net met zichzelf klaargekomen regering de burger alweer eens knechten. Geen vertier meer, alhoewel de horeca wellicht inmiddels tot een van de veiligste plekken in het land is geworden (met nauwelijks 1,8 procent van de hotspots met een mogelijke marge tot 2,9 procent).

Het valt bijna te hopen dat er een pak besmettingen bijkomt, al was het maar om te bewijzen dat dit type van wanhoopmaatregelen geen zoden aan de dijk zal zetten. Kermisviroloog Marc Van Ranst was duidelijk in zijn nopjes nu zijn geliefkoosde Chinese virus de arm van de zwakke Vivaldi-koorknapen heeft omgewrongen. De zelfgenoegzaamheid van deze communistische clown is hemeltergend, maar wie gelooft eigenlijk nog in een hemel binnen het mediageile clubje van hobby-wetenschappers?

De socialisten hadden met de sociale media-goeroe Conner Rousseau opnieuw een winnaar in huis tot dat hij de Rode Monnik Frank Vandenbroucke uit zijn sarcofaag opgroef. Dat was er echt over, zulle ‘mateke’, maar dat ondervind je nog wel. Frank Vandenbroucke is er al heel zijn miserabele leven op uit om te versoberen en vooral te versomberen. Frank haat u, laat dat duidelijk zijn. Met zijn jaren 80-vest waant hij zich een lid van het George Michael-vehikel Wham dat zich met ‘Wake me up before you go go’ de hitparade binnen gilde.

Frank, de door Conner ontwaakte mummie, is in wezen een nare kerel en niet alleen omdat hij slimmer is dan iedereen. Frank vindt het leven onrechtvaardig omdat de natuur naar zijn smaak te rechts is. Als jongeling geloofde hij in Trotski, ooit baas van het Rode Leger. Later werd die in opdracht van volksdictator Stalin omgebracht met een bijl in de kop. Trotski’s volgelingen van de Vierde Internationale hadden in België een afdeling genaamd ‘De Revolutionaire Arbeidersliga’ (RAL). De jonge Frank versterkte haar rangen. Deze man (die nooit drinkt..) is nu de Minister van Volksgezondheid. Net als de Noord-Koreaanse dictator Kim urineert hij ondanks zijn pissig betoog nooit (want hij drinkt niet). Hou u vast, deze Rode Monnik heeft een onheilig pact gesloten met de blauwe feminist Alexander De Croo (die ooit bazelde dat de horeca niet essentieel was in onze maatschappij) en deze tirannieke tandem gaat u voortaan droogleggen.

‘Het is ernstig’, oreert Frank. ‘Frank heeft gelijk’, onaneert Alexander I. Wij bij ‘tScheldt gaan sowieso op zoek naar veilige plekken waar de vrijheid binnenskamers wordt gevierd. Weg met linkse losers die bang zijn voor de rechts aanvoelende natuur. Weg met de verklikkersmaatschappij à la Stalin. Weg met Frank Vandenbroucke die als een ingehuurde Rode Rambo de superverspreiders komt verdelgen. Toen hij met zijn gluiperig lachje naar binnen werd gehesen, wisten we dat we prijs hadden. Weg met Alexander De Croo die beter Frans spreekt dan Vlaams omdat dat zijn thuistaal was (zoals elke kapper en bakker in Brakel u kan bevestigen). Bovendien: vertrouw nooit een man zonder bovenlip. De drooglegging is begonnen; de droogstoppels juichen. Wat rest is droge humor.

***

Verzorg jezelf. Volgens een vooraanstaand viroloog werkt ‘tScheldt als een heilzame pil tegen teveel politieke correctheid. Koop hier je pillen:

 

22 reacties op “Horeca om zeep… Schaam u, paars-groene amateurs. Schaam u, nepvirologen.

 1. De drooglegging is begonnen ? Dolletjes, dan breken er voor ons gouden tijden aan ! En wat dacht u dat er in mijn vioolkist zit ? Een viool ? Oen, think again ! En noem me nooit meer scarface, Rosse, of uw ballen worden geroosterd, capito ? En wie weet heeft Cathy B.-met-haar-muntthee nog wel wat in petto (of in de rugzak;-).

 2. Toch curieus dat kennelijk louter en alleen door de Overheid betaald personeel (incl. politici) de sluiting der Horeca “normaal” vinden. Overheidspersoneel BLIJFT betaald terwijl economisch productieven op hun kin dienen te kloppen. Overheidspersoneel, sensu largo, waant dat de gebraden kiekens aan de bomen groeien en weigert kennelijk te beseffen dat economisch productieve werkers eerst de koek van het BNP moeten bakken vooraleer er belastinggeld uit gegenereerd kan worden om Overheidspersoneel zo overdreven veel te betalen en schandaleus onrechtvaardig positief-discriminatoir te verwennen met een veel vetter pensioen dan dat van gepensioneerde die WEL voorheen hielpen om die BNP-koek te bakken waaruit dat zelfde belastinggeld geperst werd ; “discriminatie op basis van economisch productief bewezen nut” !

 3. In mijn hoedanigheid van vast benoemd ambtenaartje zal mij dat worst wezen, ik ben beschut want mij pree loopt door ; bijtijds eens de gazet gaan lezen op WC, dikwijls koffie gaan drinken, vaak gaan pissen, regelmatig een babbeltje met collega’s en dan maar wachten tot het eindelijk 4 PM is en dat we naar huis mogen. Uiteraard alles met de “juiste” partijkaart op zak, dat wel ! Weet ge waarom de gang achter de voordeur in de Ministeries zo breed is en gescheiden door een op de vloer geschilderde brede witte streep ? Dit heeft de vakbond bekomen wegens de talrijke accidenten met zwaar gekwetsten ; de telaatkomers botsten vaak frontaal met diegenen die veel te vroeg wegliepen ! Ge ziet nu zelf dat ambtenaar is een “gevaarlijk beroep” is voor mensen met ware doodsverachting in de blik en de “juiste” partijkaart op zak.

 4. Ik kom uit Vlaanderen, waar men a volonté bier en frieten en chocolade en corona kan krijgen.
  Ik kom uit Vlaanderen, waar men goedmenende virologen wegzet als onheilsprofeten.
  Ik kom uit Vlaanderen, waar Gerard Van Clapdorp heel lange tenen heeft.

  1. Van Clapdorp komt uit Dworp niet uit slapdorp
   zijn tenen mogen lang zijn , want ze stinken niet
   zoals sommigen uit hun bek , met name virologen
   hen wachten veren en pek .
   Zonder mededogen.

 5. De drooglegging kan enkel de opgang betekenen van de moonshine en andere- home made- lekkernijen, van
  de receptenboekjes is het stof al afgeblazen , de uit te filteren gastenlijst ligt klaar,de gazen opgeblonken ,het
  hypnotiserend haardvuur aan , de leugenbuis uit ,de bootleggers zijn verwittigd , de hand-gel gedistilleerd ,
  De muziek uitgezocht ,linkse verklikkers zich onthouden op straffe van onthoofding !

 6. 20.000 per dag? zijn dat uw hallucinaties ? Niks bewezen ,ook van de vorige tienduizenden doden niet ,
  in de overlijdens berichten van geen enkele krant niks van gezien .de pedalen kwijt misschien ?
  Beati simplices spiritus, qui earn in caelum .

 7. Wie zou er dan op deze stijfselen koster gestemd hebben ? Niemand ! Want hij werd door de caviar sossen gepistoneerd en op een Minister postje geparachuteerd ZONDER democratisch verkozen geweest te zijn, want hij stond zelfs niet eens op een lijst. “Democratie” op zijn Belgisch. “Op zijn Vlaams” is geen half haar beter want destijds werden ook Kris Peeters door de herschilderde CVP vanuit UNIZO en ook Philippe Muyters door de firma NV-Asociaal vanuit VOKA gelanceerd en uitgekotst op Minister posten der Vlaamse Regering, eveneens zonder ooit democratisch verkozen geweest te zijn. Dit bewijs de ALmacht van de Patronale Lobby in Vlaanderen en het feit dat de elke Vakbond er een tandeloze papieren tijger is ! DAT zou “democratie”(sic) moeten voorstellen , zowel tricolore als zwart-gele , in feite zelfs Patronale Lobbycratie in Vlaanderen !

 8. Thuis buizen. Het bier is nog nooit zo goedkoop geweest in de supermarkten nu de brouwers geen afnemers in de kroegenmeer hebben. Een bak Maes (33 cl!)bij Carrefour: 12 flesjes + twaalf gratis. Je betaalt dus maar een halve bak. Ik haalde gisteren 8 flesjes Geuze Boone (37cl) bij Colruyt, hij was in reclame aan 1,89 euro/flesje. In een goedkope kroeg in Mechelen mag ik daarvoor 5 euro neertellen. Met het koffietje van mijn vrouw erbij wirdt dat 7,20€. (of 390 oude franken voor één zwaarder bier en een koffie…) Met de huidige prijzen in de kroeg denk ik dat het vroegere “geef ons nog eens een tournéke” op een heel laag pitje staat.

 9. Als ik de uitgedroogde tronie van pater Vandenbroucke zie denk ik aan Torquemada de inquisiteur. Als ze mij de post van minister van VGZ aanbieden zou ik weigeren omdat ik niets vanaf weet. FVB niet, die wil de kans niet laten schieten om ons toe te spreken en te berispen als kleine kinderen. Gisteren kwamen we te weten dat hij slecht slaapt door Corona paniek. Wat zijn we daar nu mee ?

  1. Achterlijke klootzak, laat uw oren maar hangen naar de MSN en meer dan waarschijnlijk zijn het ezels oren.

   De “corona” is een wereldwijd bedrog en waarom wereldwijd? Omdat de JOODSE BANKSTERS in Londen heel de wereld GIJZELEN met hun geld. Alle pottenlikkers moeten naar hun pijpen dansen. De EU is een communistische instelling. Valt het niet op dat alle vuiligheid dat daar samen zit in hun vorige politieke loopbaan hun landen economisch hebben verkwanseld aan het groot ( joden) kapitaal?

   Elk jaar sterven er meer dan 10000 mensen, vooral ouderen van de griep. Dit jaar werd nooit een enkele keer gesproken over griep? Met grove leugens en beelden word de bevolking de schrik op het lijf gejaagd. Ook toeval, het kwam van comministisch China. In mei was de griep voorbij en ook toevallig was er geen “corona” meer. Het CRAPUUL is de bevolking beginnen te TESTEN en er kwamp een tweede golf… .
   Weet ge dat “ze” in Frankrijk meer dan 200000 kinderen in school hebben getest? Hoort ge niet op TV.
   Ook zeer opvallend al het gespuis ( onder andere koen kwouters op kop) had zoals vele hielenlikkers ook “corona”. Spijtig dat hij zijne rode neus niet op zijne lelijke smoel had staan. Dat lelijk wijf van MR ook.

   Volgend jaar zult ge zeker als eerste LOPEN voor een spuit van de JOOD bill gates en het jaar erop zult ge nog een moeten gaan halen, loop maar gelijk een ezel. Ge weet niet wat “ze” in uw ezelslijf gaan spuiten maar’ kapot zult ge gaan. Lompe kloot.

   De bedoeling van de JOODSE BANKSTERS is van op 10 jaar tijd 3 tot 5 miljard mensen kapot te maken en de blanken komen eerst aan de beurt, al gehoord van het green new deal? De zo gezegde opwarming?
   Negen op tien kunt ge niet eens een fatsoenlijk woord Engels lezen, gelijk de meeste ezels. Als ge op het internet surft naar de opening van de olympische spelen in Londen, 2012 dan ga eens kijken naar de video’s en ge ziet dat ze daar de “epidemie” opvoeren dus de banksters zijn daar al bijna 10 jaar’ mee bezig.

   Over’ de hollekous zullen we onze woorden moeten wikken en wegen want ik ga met mijn kloten in den bak en zal enkel dit zeggen: In beide wereld oorlogen, de oktober revolutie in Rusland in die tragedies werden MEER DAN HONDERD MILOJOEN blanke christenen UITGEMOORD; na de tweede wereldoorlog leefden er op de wereld MEER joden dan VOOR deze gruwelijike oorlog.Van de zes miljoen hebben “ze” drie miljoen gemaakt en volgens het internationale rode kruis zijn er om en bij de 300000 mensen + joden omgekomen op het einde vahn de oorlog omdat de “bevrijders” alle spoorwegen hadden vernietigd, er was geen eten meer in de kampen.
   Ik vraag me trouwens af waarom de “bevrijders” wel veel foto’s en lucht opnames hebben gemaakt van de werk kampen, waarom hebben ze geen voedsel en medicijnen gedropt??? De rotzakken.

   Indien ge toch Engelos ve’rstaat ki!jik en luister vooral goed hnaar de volgende documentaire in 21 afleveringen en uwe lompe mond zal openvallen:

   https://www.impartialtruth.com/featured/new-world-order-communism-by-the-backdoor/

 10. Achterlijke klootzak, laat uw oren maar hangen naar de MSN en meer dan waarschijnlijk zijn het ezels oren.

  De “corona” is een wereldwijd bedrog en waarom wereldwijd? Omdat de JOODSE BANKSTERS in Londen heel de wereld GIJZELEN met hun geld. Alle pottenlikkers moeten naar hun pijpen dansen. De EU is een communistische instelling. Valt het niet op dat alle vuiligheid dat daar samen zit in hun vorige politieke loopbaan hun landen economisch hebben verkwanseld aan het groot ( joden) kapitaal?

  Elk jaar sterven er meer dan 10000 mensen, vooral ouderen van de griep. Dit jaar werd nooit een enkele keer gesproken over griep? Met grove leugens en beelden word de bevolking de schrik op het lijf gejaagd. Ook toeval, het kwam van comministisch China. In mei was de griep voorbij en ook toevallig was er geen “corona” meer. Het CRAPUUL is de bevolking beginnen te TESTEN en er kwamp een tweede golf… .
  Weet ge dat “ze” in Frankrijk meer dan 200000 kinderen in school hebben getest? Hoort ge niet op TV.
  Ook zeer opvallend al het gespuis ( onder andere koen kwouters op kop) had zoals vele hielenlikkers ook “corona”. Spijtig dat hij zijne rode neus niet op zijne lelijke smoel had staan. Dat lelijk wijf van MR ook.

  Volgend jaar zult ge zeker als eerste LOPEN voor een spuit van de JOOD bill gates en het jaar erop zult ge nog een moeten gaan halen, loop maar gelijk een ezel. Ge weet niet wat “ze” in uw ezelslijf gaan spuiten maar’ kapot zult ge gaan. Lompe kloot.

  De bedoeling van de JOODSE BANKSTERS is van op 10 jaar tijd 3 tot 5 miljard mensen kapot te maken en de blanken komen eerst aan de beurt, al gehoord van het green new deal? De zo gezegde opwarming?
  Negen op tien kunt ge niet eens een fatsoenlijk woord Engels lezen, gelijk de meeste ezels. Als ge op het internet surft naar de opening van de olympische spelen in Londen, 2012 dan ga eens kijken naar de video’s en ge ziet dat ze daar de “epidemie” opvoeren dus de banksters zijn daar al bijna 10 jaar’ mee bezig.

  Over de hollekous zullen we onze woorden moeten wikken en wegen want ik ga met mijn kloten in den bak en zal enkel dit zeggen: In beide wereld oorlogen, de oktober revolutie in Rusland in die tragedies werden MEER DAN HONDERD MILOJOEN blanke christenen UITGEMOORD; na de tweede wereldoorlog leefden er op de wereld MEER joden dan VOOR deze gruwelijike oorlog.Van de zes miljoen hebben “ze” drie miljoen gemaakt en volgens het internationale rode kruis zijn er om en bij de 300000 mensen + joden omgekomen op het einde van de oorlog omdat de “bevrijders” alle spoorwegen hadden vernietigd, er was geen eten meer in de kampen.
  Ik vraag me trouwens af waarom de “bevrijders” wel veel foto’s en lucht opnames hebben gemaakt van de werk kampen, waarom hebben ze geen voedsel en medicijnen gedropt??? De rotzakken.

  Indien ge toch Engels verstaat kijk en luister vooral goed naar de volgende documentaire in 21 afleveringen en uwe lompe mond zal openvallen:

  https://www.impartialtruth.com/featured/new-world-order-communism-by-the-backdoor/

 11. Volgens mij is er zelfs helemaal nooit een tweede wereldoorlog geweest, die is uitgevonden door de oudere generatie om ons bang te maken. En Corona is uitgevonden door de chinese communisten. Droom maar verder. En ik ga dat geen twee keer zeggen, mijn gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *