ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hoe ‘tScheldt te weten kwam dat Kathleen Cools en Bart Tommelein het bed of minstens de lakens met elkaar delen – 't Scheldt

Hoe ‘tScheldt te weten kwam dat Kathleen Cools en Bart Tommelein het bed of minstens de lakens met elkaar delen

‘tScheldt ontdekte dat Kathleen Cools en Bart Tommelein samen iets delen…

Het ‘investigative onderzoeksteam’ van ‘tScheldt had al lang vermoedens dat er iets aan de hand was tussen Kathleen Cools (Stop Nu Met Praten Zodat Ik U Kan Onderbreken) en Bart Tommelein (Rijkskanselier van Oostende en minister van Voorlichting, Propaganda en Gevangenneming van Grootmoeders die Kleinkinderen Opzoeken Tijdens Kerst).

Tot nog toe had ‘tScheldt geen bewijs van de romance tussen beiden, buiten het feit dat de één een politicus is die geld uitgeeft en de ander een gesubsidieerde journaliste die het geld via de VRT ontvangt.

Vandaag evenwel vielen beiden door de mand, na een ontboezeming die ze allicht vannacht samen bespraken.

Het ietwat grappige is dat ze onbedoeld samen, los van elkaar (dachten ze) reclame maakten voor ‘tScheldt.

*

*

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement:

4 reacties op “Hoe ‘tScheldt te weten kwam dat Kathleen Cools en Bart Tommelein het bed of minstens de lakens met elkaar delen

  1. Als men geen interesse heeft in u, als men u niet kent, als u geen bedreiging bent,… dan spreekt men niet over u. Dit is positief lijkt me.

  2. Weer eens wordt pijnlijk duidelijk dat de traditioneel linkse partijen, dus ook Ovld, de VRT stroomlijnen en indoctrineren naar hun ideologieën, op straffe van verlies van subsidies. Alles wat anders stemt dan hun 11-11-11 partijen, dus meer dan de helft van de Vlaamse kiezers moet worden weg gezet als onbetrouwbaar, racistisch en vliegt er onverbiddelijk uit (zoals de oma’s, uitgezonderd Tommelein zijn oma maar dat was met Sinterklaas en niet met kerst). Het enige platform die de “anderen” krijgen is wanneer er van een mug een megaschandaal kan gemaakt worden zoals een adelaar en gotisch geschrift op een pick bij een wagen betoging tegen deze Vlaamse minderheidsregering. Dit soort spelletjes wordt door de kiezer echter meer en meer ontdekt, mede door de steun van deze site, en dan kijkt met op de VRT, VTM en in de kabinetten weer eens verbaasd op hoe het zover is gekomen, dat die dwaze kiezer het toch ook weer door heeft. Wie scheldt of zich grof gedraagt vliegt eruit, wie vrouwen holibi’s discrimineert of zich opblaast bij voorkeur op de luchthaven tijdens een coronaverlof, wie strandgevechten organiseert in de zomer of auto’s in brand steekt in de winter om te plunderen krijgt …meer uitkeringen want het gaat niet om schelden of om grof gedrag volgens Bartje, al jaren en nu nog het lieve schoothondje van de keizer van Oostende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *