ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hoe pesten we een bedrijf buiten dat hier 3000 mensen werk verschaft? – 't Scheldt

Hoe pesten we een bedrijf buiten dat hier 3000 mensen werk verschaft?

De ecoterroristen rond GROEN hebben deze week de bussen van het Ineos wielerteam gevandaliseerd om hun punt te maken dat ze er alles aan zullen doen om Ineos uit de haven van Antwerpen weg te krijgen….

Het chemiebedrijf Ineos doet het goed en wil investeren in de haven van Antwerpen. Dat is voldoende voor Groen en een resem NGO’s om de strijd aan te binden tegen het bedrijf.

De investering bedraagt een slordige 3 miljard euro. Er zouden twee nieuwe fabrieken gebouwd worden goed voor een tewerkstelling van plus 400 banen. Dat zou het totaal aantal banen voor Ineos in Vlaanderen op ca. 3400 brengen.

De ecoterroristen rond GROEN hebben deze week de bussen van het Ineos wielerteam gevandaliseerd om hun punt te maken dat ze er alles aan zullen doen om Ineos uit de haven van Antwerpen weg te krijgen.

Noch de politici van GROEN, noch de activisten rond GROEN, die een bedrijf als Ineos weg willen, beseffen hoe moeilijk het is om economische activiteiten te ontwikkelen die én winstgevend zijn én innovatief én maatschappelijk relevant door een grote lokale tewerkstelling. Bedrijven die daar in slagen moeten gekoesterd worden, in plaats van voortdurend aangevallen. Morgen staat de fabriek in India en heeft Vlaanderen er niets meer aan. #Ineoswillfall….. Idioten.

***

‘tScheldt is hard op weg om het enige eiland van het Gezond Verstand te worden in een oceaan van Politieke Correctheid. Bezoek ons eiland. Kies een abonnement:

 

 

 

 

9 reacties op “Hoe pesten we een bedrijf buiten dat hier 3000 mensen werk verschaft?

 1. Laten opdraaien voor de reinigingskosten en zware boetes voor vernieling van materiaal en privé bezit ,Groen
  en de rode kameraden doen voor deze klusjes graag beroep op het straattuig van Antifa en hun import kompanen.

 2. Als het van de groene nazis zal afhangen moet álles hier kapot. Alleen hun eigen zaligmakend links gedachtegoed en hun geldvretende en “cultuurverrijkende” allochtone vrienden worden dan nog getolereerd.

  1. Groen gebruikt het milieu als schaamlapje voor haar eigen communistische en terroristische ideeën, om de Vlaamse bevolking weg te jagen en te vervangen door import primaten.

 3. Waar de groenen klagen dat er een bos verdwijnt voor ineos, is een grove leugen: dit is hélemaal geen bos, nooit bestemd geweest voor bos; het gaat om onbebouwde industriegrond waar uiteraard met de jaren flink wat boompjes zijn gaan groeien. Als er op industriegrond bomen beginnen groeien moeten die bomen blijven dat perceel definitief natuurzone worden voor de groenen. Laat ons die lijn even consequent doortrekken in de andere richting: bouw een fabriek in een natuurgebied, dan kun je eisen dat het industriegebied wordt, want er staat nu een fabriek. Kap een bos in natuurgebied en zaai er gras op: eis dat het voortaan landbouwgebied is, want er lopen nu koeien . Waar die gesubsidieerde leeglopende groenen nooit over spreken, is dat hun betaalde kontkrabtijd enkel in stand gehouden kan worden door de loonafdrachten van de (toekomstige ) werknemers (écht werkenden dus) in – bijvoorbeeld- de nieuwe Ineos-fabriek.

  1. Inderdaad. Als Kelly een bouwgrond koopt om haar gatleleijke fermette op te laten bouwen, dan mogen de boompjes op die bouwgrond ook gekapt worden.

 4. Ik was ooit ook naïef en kwam op voor de natuur, was zelfs lid van Greenpeace, maar heb nooit deel genomen aan betogingen of vandalisme. Mijn lidmaatschap heb ik opgegeven toen Greenpeace een zeilboot dat ging deelnemen aan de America’s Cup onherstelbaar beschadigde omdat er een deeltje sponsoring was van een nucleair bedrijf. Een zeilboot die zelfs geen vervuilende motor aan boord had. Toen werd pas duidelijk welke ongecontroleerde bende extremisten de “groenen” zijn en tot wat hun acties leiden. Iedereen is voor de natuur, maar groen heeft er geen exclusief patent op hooguit op vandalisme en achteruitgang.

 5. In de natuur zijn alle pijlgifkikkers GROEN ( Dendrobatidae ) Ik had die kleur al opgemerkt op de smoelen van Gijsels ,Almaci ,en de familie Van Besien , Toeval ?

 6. Het gras is altijd groener aan de overkant. Of de zeven vette en zeven magere jaren. Zijn woorden die de toekomst zullen bepalen door de houding van groen. Wij zullen hier zoveel mogen doen(niet doen) dat alle bedrijven naar de negertjes en de Sahara gaan en daar rond hun fabriekje een oase van groen creëren. Terwijl de groen hier boompjes (afval) op de oude industriezones laten groeien. Zal saneren of daar een bos planten dat doen ze niet, want hoe meer ze daar aan uit geven, hoe minder er in hun zakken kan verdwijnen. de Arabieren die dan ook nog alle olie hebben, en de negertjes die dan ook nog alle rijkdom van de aarde hebben, goud diamant ertsen enz. zullen er wel mee varen. En zo word door de westerse wereld en zeker de groenen ons wereldje een verdorde plek. waar niemand nog in wil investeren. Ja zeven vette jaren, gaan om in zeven magere jaren. En daar hebben wij tot hiertoe nog niet van geproefd. Met dank aan de groenen. Die in Duitsland ook al buiten gesmeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *