ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hoe omzeil je het verbod om op restaurant te gaan? Samen eten in een TV-studio. Bart Tommelein toont hoe het moet. – 't Scheldt

Hoe omzeil je het verbod om op restaurant te gaan? Samen eten in een TV-studio. Bart Tommelein toont hoe het moet.

Een wakkere lezer van ‘tScheldt merkte op dat Bart Tommelein gesignaleerd was aan tafel met twee andere gasten terwijl ze samen gezellig aan het eten waren…

Een wakkere lezer van ‘tScheldt merkte op dat Bart Tommelein gesignaleerd was aan tafel met twee andere gasten terwijl ze samen gezellig aan het eten waren. 

**

Blijkbaar is het een nieuwe truc van politici om toch te gaan eten. Ze maken gebruik van gesubsidieerde lokale TV-zenders om zowel het verbod om op restaurant te gaan te omzeilen, als de verplichting van thuiswerk.

Uw aller Open Vld politicus Bart Tommelein toont hoe het moet.

Voor de geïnteresseerden…. ‘tScheldt opent volgende week haar eerste TV-studio. Onder de weldoende warmte van de studiolampen kan U samen met drie vrienden gezellig komen tafelen. Zorg ervoor dat er in het gezelschap minstens één lekkere dame aanwezig is, zodat zij desgevallend kan dienst doen als presentatrice.

Graag Uw tafel reserveren op voorhand via redactie(at)tScheldt.be

***

Burgerlijke ongehoorzaamheid start sinds eeuwen met satirische aanvallen op de machthebbers. Gezien het succes van ‘tScheldt is de tijd rijp voor golven van burgerlijke ongehoorzaamheid. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

7 reacties op “Hoe omzeil je het verbod om op restaurant te gaan? Samen eten in een TV-studio. Bart Tommelein toont hoe het moet.

  1. Da’s toch normaal voor die groep. Nu ja ze behoren dan ook niet tot ONZE standing. Wij zijn meer gecultiveerd dan zij he.

  2. “Open” VLD ? Hoe lang nog “open”voor de op een kier staande deur DICHT gestampt zal worden door de moegetergde kiezer ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *