Hoe? Jij krijgt je kamer niet opgeruimd, en je komt op straat om te eisen dat de wereld moet veranderen?!?! - 't Scheldt

Hoe? Jij krijgt je kamer niet opgeruimd, en je komt op straat om te eisen dat de wereld moet veranderen?!?!

Jordan B Peterson (56) is de man van het moment. Een van zijn adviezen houdt in dat je al gek genoeg doet in deze wereld als je je kamer opgeruimd krijgt en kunt houden. Daarnaast gaat hij ervan uit dat de ‘ander’ niet altijd de leukste of de liefste is. De mens deugt in wezen niet, aldus Peterson, er zullen altijd mensen zijn die bereid zijn je naar de keel te vliegen.

 

Oei! Je moet nog je zakgeld inleveren van deze week. Koop even een Online abonnement of Print en online lidmaatschap
Featured Video Play Icon
Jordan B Peterson (56) is de man van het moment. Een van zijn adviezen houdt in dat je al gek genoeg doet in deze wereld als je je kamer opgeruimd krijgt en kunt houden. Daarnaast gaat hij ervan uit dat de 'ander' niet altijd de leukste of de liefste is. De mens deugt in wezen niet, aldus Peterson, er zullen altijd mensen zijn die bereid zijn je naar de keel te vliegen.  
Oei! Je moet nog je zakgeld inleveren van deze week. Koop even een Online abonnement of Print en online lidmaatschap
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord kwijt? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken via de e-mail.
We delen geen persoonlijke gegevens met derden.