ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent HLN haalt artikel over gangbang in Brussel met Europarlementslid onmiddellijk offline – 't Scheldt

HLN haalt artikel over gangbang in Brussel met Europarlementslid onmiddellijk offline

Het Laatste Nieuws haalde snel een artikel weg,…

Update: 1 december 2020: 10.41 uur: 30 minuten nadat ‘tScheldt meldde dat HLN het artikel verwijderde, plaatste HLN het artikel terug. Het woord ‘gangbang’ is plotsklaps verdwenen, nu staat er ‘seksfeestje’.

**

De totaal onafhankelijke kwaliteitskrant (lees met korrel zout) Het Laatste Nieuws  publiceerde zonet een artikel over een gangbang in Brussel. Op dat vleselijke trek- en sleurfeest zouden diplomaten en zelfs een Europarlementslid aanwezig zijn geweest.

We vermoeden dat de tentakels van de macht in geen tijd de top van DPG Media bereikten nadat het artikel verscheen. DPG Media is zoals we ondertussen weten een flink gesubsidieerde media-onderneming waartoe Het Laatste Nieuws behoort. Subsidies en plots op de deur kloppende tentakels, dat is zoals een pittabroodje uit een gore tent aan een vervallen station. Het pittavlees kan niet zonder het brood en vice versa. Wie het pittabroodje nuttigt tenslotte, eindigt op het toilet.

Eerst stond het er, dan weer niet…

***

Er is nog één niet gesubsidieerd eiland in een oceaan van Politieke Correctheid, met name ‘tScheldt. Kies een abonnement:

11 reacties op “HLN haalt artikel over gangbang in Brussel met Europarlementslid onmiddellijk offline

 1. “Lockdown partouze en plein centre de Bruxelles” is een artikel te vinden op de webstek van de franstalige gazet ; “La Denière Heure”, 25 aanwezigen “don’t un député qui a pris la fuite” , daar hebben ze dus voor “opzij gekeken”…..

 2. In het Nieuwsblad wordt vermeld dat het over een homobar gaat en het Europees parlementslid zich op zijn “onschendbaarheid” beroept.
  Wedden dat het een socialist of christendemocraat was?

 3. Zo zie je maar weer eens hoe de media in België gemanipuleerd wordt door de politici, één telefoontje en het artikel verdwijnt. En dan gaat Dalle er nog eens een filter erop plaatsen om het als fake news weg te zetten. In België is verslag geven niet meer dan het weergeven van politieke ideologieën geworden. Parlementaire democratie? Neen hoor, Noord Korea beleid met een dikkere laag vernis erop.

  1. Als je van een tjevenwijf 960.000 € krijgt als “steun” is de neutrale objectiviteit- die de media moeten hebben als grondbeginsel – onbestaand geworden , wiens brood men een diens woord men spreekt, dé opleiding die
   het journaille krijgen van hun po-co redacteuren en politieke foor apen !

 4. Uit onze studententijd een halve eeuw geleden, gezongen met een ferm stuk in onze kraag, in onze voeten en in onze kloten (dus potdicht gezopen) en op de wijs van ; “Wij zijn gezworen kameraden” ;
  “Wij zijn de homosexuelen,
  Wij zullen malkanderen nooit vervelen
  Wij hebben lol
  In een anderen zijnen hol
  En met malkanders’ piet te spelen”

  1. Hahaha Janny Cazalspik, ik heb je wel herkend achter je schuilnaam Jeanetteke. Er waren ook geestelijken bij en die zongen van “wij zijn de paters Jezuïeten en wij hebben verschrikkelijk lange pieten”. De VIP van de dag werd uit het verborgene gehaald maar die keerde vlug terug want er waren geen knaapjes voorhandeng. De paus let weten dat hij helaas verhinderd was, maar gaf toch zijn zegen en zei dat een zoete ruk best mocht maar dat het niet uit de hand mocht lopen.

   1. Ik ben de stichter van de Jezuïetenorde en tevens componist van ons lijflied dat u vermeldt ! Het luidt zo ; “Wij zijn de Paters Jezuieten, wij hebben hele lange pieten, we slaan hem om ons lijf, wel een keer of drie vier vijf en dan hebben we nog een stukske om te schieten” Er wordt niet bedoeld “met spek schieten” , neen, neen, neen !

 5. Neen ; het is ; “Wij zijn de Paters Dominicanen, wij hebben pieten gelijk bananen….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *