ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent #HijabisFightBack onwezenlijke foto’s en beelden betoging Brussel 5 juli 2020 – 't Scheldt

#HijabisFightBack onwezenlijke foto’s en beelden betoging Brussel 5 juli 2020

#HijabisFightBack en #TouchePasAMesEtudes betogen momenteel, zondag 5 juli 2020, in Brussel voor het afdwingbare recht om een hoofddoek te dragen in alle geledingen van het onderwijs in België…

Update: 18.46u

Update: 17.56u

#HijabisFightBack en #TouchePasAMesEtudes betogen momenteel, zondag 5 juli 2020, in Brussel voor het recht om een hoofddoek te dragen in alle geledingen van het onderwijs in België.

**

Ook al heeft het Grondwettelijk Hof geoordeeld dat het recht op het dragen van een hoofddoek in de klas niet afdwingbaar is, legt de beweging #HijabisFightBack zich hier niet bij neer en wensen zij via betogingen, demonstraties én strijd het recht toch af te dwingen.

De beelden uit Brussel…. lijken niet echt uit België of Vlaanderen te komen, helaas het is het nieuwe Utopia geboetseerd door politici zoals ministers van Samenleven Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges (het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen), Joachim Coens, Egbert Lachaert, Jessiba Soors, Meyrem Almaci, Gwendolyn Rutten, e.a…. die nog niet beseffen dat de vrijheid die zij vandaag hebben om hun onnozeliteiten uit te kramen, morgen in hun nieuwe Utopia niet meer bestaat.

Video’s

Foto’s

 

***

U zag de beelden het eerst op ‘tScheldt. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement op perfect gelegitimeerde verontwaardiging:

3 reacties op “#HijabisFightBack onwezenlijke foto’s en beelden betoging Brussel 5 juli 2020

  1. De populaire ‘salami’-taktiek (halal-versie in dit geval). Deze taktiek bestaat erin een bep. item, een bep. eis, een bep. idee of overtuiging erdoor te krijgen, niet door het met force erin te rammen, maar integendeel schijfje per schijfje (zoals een salami, inderdaad Rosse, goed gezien !;-) te serveren, time is on my side…..
    Stel : je moet een nagel in een hardhouten balk kloppen. Twee manieren : een mokerslag (1) met de kracht van een euh krachtpatser, resultaat weinig bevredigend. De andere manier : met een flinke hamer steeds maar op dezelfde nagel euh hameren, zonder verpinken, en uiteindelijk ram je hem er helemaal in, time is…
    Het doet me denken aan de ‘kikkerproef’ (heb hem zelf niet uitgevoerd, wel kikkerbilletjes lustend maar dit terzijde). Men gooit (niet doen !) een kikker in een pot heet water…. Wat gebeurt er : de kikker springt eruit in nog geen halve seconde (en geef het dier maar eens ongelijk;-). Volgende test : men zet de kikker in een pot lauw water, en hij voelt zich vrij behaaglijk. Tot men het water stelselmatig gestaag begint te verwarmen, te verhitten…. Wat gebeurt er : de kikker springt niet uit het water, maar wordt langzaam levend gekookt…. Misschien is het spreekwoord ‘liever evolutie dan revolutie’ nog niet zo dom bekeken, al ben ik daar nog niet uit, soms. Dus, de methode van ‘mieux réculer pour mieux sauter’ of iets van die strekking is soms strategisch en tactisch aan te bevelen. Begrepen, Rosse ? Prima, u kunt beschikken.

  2. De Hoofddoek, een hoofd-stuk dat kan tellen in onze recente Vaderlandse Geschiedenis…. An sich interesseert het me weinig wat iemand draagt, of het een hoofddoek, een bolhoed of een peniskoker is, al valt een mono-kini wel in m’n appreciatie, maar dit terzijde. Een slogan van de militante moslima’s is : kijk niet wat er op m’n hoofd staat maar wel wat erin zit….’ of iets van die strekking. Ja, dat is de nagel op de kop, en wel om een andere reden dan alluderende op wijsheid of intelligentie… Kijk, als ik een orthodoxe Jood zie passeren met hoed, pijpekrullen, enz dan weet ik al wat die mens zijn ideeën zijn, over vanalles-en-nog-wat, al heb ik er nooit een woord mee gewisseld en zal het denkelijk ook nooit doen (en vice-versa, maar bon, als iedereen iedereen gerust laat, no problem, toch ?). Idem dito voor een kommunist met rode vlag met hamer & sikkel, je weet wie je voor je hebt, waarvoor hij staat. Idem dito voor een nonnetje in Vaticaanstad, alhoewel daar tegenwoordig geile brokken tussenzitten, volgens insiders;-). Idem dito voor de Trump-fans, de BML-activisten, enz enz. Maar terug naar de hoofddoeken, het valt zelfs een blinde op, er zijn er meer dan vroeger, niet alleen omdat er meer moslima’s rondhuppelen in onze regio’s, maar was het vroeger een hoofd-‘doekje’, dan zie ik nu in m’n straatbeeld lange gewaden, hijabs, helemaal verpakte individuen, zelfs met handschoenen, en meestal de familie Trapp navolgend : al dan niet hoogzwanger, dan een kindervoiture met eentje of meer ukjes, en dan de volgers, van klein tot iets groter, in totaal gemiddeld 3 of 4 (ongeboren niet meegeteld), en pas op, die dames hebben dan de geschatte leeftijd waarop onze dames nog aan de univ zitten en zo….Ze hebben dus een ‘voorsprong’ (en een eiersprong) op ons, en dàt gaat zich op termijn ‘wreken’ om een lelijk woord te gebruiken. Ja, ‘t is dus wat er IN het hoofd zit, en dat weten we onderhand : een toenemende radicalisering, fundamentalisme, en zelfs jihadisme, bewijzen te over, van overal, o.a. de Staatsveiligheid (en laat Bartje Somers & C° maar zijn show opvoeren, een polletieker van de ergste soort), de scholen (Nederland !), de moskeeën (!), het internet (!), enz enz. Ja, een ‘liberale islam’ is nog niet in aantocht, zoveel is zeker. Tenzij die enkele gematigde imams e.d. die dan soms ook nog worden afgedreigd, aan de kant gezet, enz. Uiteraard wil niet gezegd zijn dat de meerderheid der moslims (hier, niet in Pakistan, Yemen, enz enz) aanhangers zijn van terrorisme, wahabisme of een ander -isme, maar het is onze plicht, autochtoon én allochtoon, uiterst waakzaam te zijn en te blijven…. Het virus is nog niet verdwenen (het corona-virus dus;-)).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *