ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hier krijgen we het van…. politici die homo’s afvallen in het openbaar maar wel naar homofeestjes gaan… – 't Scheldt

Hier krijgen we het van…. politici die homo’s afvallen in het openbaar maar wel naar homofeestjes gaan…

József Szájer, Europarlementslid van de Hongaarse regeringspartij Fidesz heeft ontslag genomen na betrapt te zijn geworden in Brussel tijdens een seksfeestje afgelopen vrijdag…

József Szájer, Europarlementslid van de Hongaarse regeringspartij Fidesz heeft ontslag genomen na betrapt te zijn geworden in Brussel tijdens een seksfeestje afgelopen vrijdag.

**

De politie betrapte naar verluidt een 25-tal naakte mannen in de buurt van de Grote Markt die er een gezellig feestje aan het bouwen waren. Sommige bronnen spreken van een homo-gangbang.

Hypocriet

József Szájer (59) is zo’n politicus die zich verzet tegen homorechten. Hij herschreef mee de Hongaarse grondwet waarin hij de zin liet toevoegen: “Hungary shall protect the institution of marriage as the union of a man and a woman”.

‘tScheldt heeft een hartsgrondige hekel aan hypocriete politici die homorechten beknotten, en terugvallen op een soort romantisch samenlevingsideaal uit de Middeleeuwen, om vervolgens zelf met de broek op de knieën te genieten van homoseksuele handelingen. Handelingen die ze hun eigen bevolking ontzeggen. Hypocrieten!

Toen de politie binnenkwam vluchtte Szájer door een raam en verwondde zich daarbij aan het been. Toen hij gevat werd had hij geen ID-bewijs bij en wees hij de politie op zijn politieke status als Europarlementslid. Parlementsleden genieten doorgaans van immuniteit, behalve bij betrapping op heterdaad.

Het feestje was sowiso een inbreuk op de coronamaatregelen.

Het Laatste Nieuws

Het seksfeest werd eerst door Het Laatste Nieuws omschreven als een ‘gangbang‘. Het Laatste Nieuws trok het artikel onmiddellijk in. Na verloop van tijd verscheen het artikel terug online. Het woord ‘gangbang’ werd veranderd in ‘seksfeest’

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement.

12 reacties op “Hier krijgen we het van…. politici die homo’s afvallen in het openbaar maar wel naar homofeestjes gaan…

 1. Dat zal Orban voorzeker in zijn Roze An(n)alen met zwarte inkt noteren en hem bij terugkomst in Hongarije eens flinks aan zijn oren trekken maar zeker niet aan zijn pietje; ha neen !

 2. De regimepers kan het niet over de lippen krijgen dat deze tsjeef behoort tot de christendemocratische fractie. De tendentieuze berichtgeving (lees “propaganda”) der linkse media is erger dan de Pravda onder Brezjnev. Nu Martine Tanghe met pensioen is, krijgen we de uiterst pedante linkse Goedele Wachters door onze strot geramd. Om van te geubelen!

 3. Waarmee bewezen is dat die nicht in feite een hypocriete politieke zak is die gans anders handelt dan wat hij predikt. Dat is bij politiekers blijkbaar en trekje…

 4. Geachte,

  Dank dat u mij niet vermeld hebt in de kader van deze festiviteiten.
  Overigens was het een veilig feestje: iedereen droeg een condoom.
  Ik hep het zellef gezien.

  Hoogachtend

  Echtbert Laggraeg

 5. Ja, eindelijk wordt het eens bewezen. Politici maken wetten om hun burgers aan baanden te leggen, zodat zij vrij kunnen doen wat hen lief is. En onder mom van parlementaire onschendbaarheid, en schending van de privacy, halen ze altijd hun slag thuis. En dan worden ze nog beschermd door politie en wetgevende macht. zelf de kerkelijke macht houdt een oog toe. Want ze doen ook gretig mee met al die verdorven pelletjes. Eerlijke mensen MOETEN NIET beschermd worden, die hebben dat niet nodig. Gangsters ja, kijk maar drugsbazen, rijkeluismannen, kerk en politici scheer ze allemaal over eenzelfde kam. Als men de mensen moest gebruiken om de modale burger te beschermen, die door die gangsters uitgepluisd worden, dan zouden wij een betere maatschappij hebben.

 6. Er zouden nog andere diplomaten van andere fracties zijn ‘aangetroffen’. ‘t Is maar een vraag : hoeveel kilometers is Mons verwijderd van Brussel?

 7. Wat een cocktail van Palinka en paprika kan doen met een rug ridder ,teveel van beiden kan voor oververhitting zorgen en enkele verbrandde hersencellen .Waar zat di poepo ? O ja die zat vast in de rozijn van
  Van den Broeckaf

 8. Homo ganbang, ofte polonaise niet veel plaats voor nodig. Ze moesten wel bevestigen dat ze corona hadden gehad. Zou er ook gevraagd zijn of ze zich gelaxeerd hadden?

 9. Er zouden nog een aantal EU-Christendemocraten, alsook de consul van Estland, op heter daad betrapt werden op de gay gangbang. Maar enkel de vertrouweling van EU-skepticus Orban wordt door de politie en de pers met naam en toenaam genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *