ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het volkomen leugenachtige discours van Het Nieuwsblad om BLM goed te praten – 't Scheldt

Het volkomen leugenachtige discours van Het Nieuwsblad om BLM goed te praten

In een poging BLM (Black Lives Matter) als het nieuwe normaal te positioneren in de hoofden van de lezers schuwen de journalisten van Het Nieuwsblad de leugen niet om een parallelle werkelijkheid te beschrijven die in wezen niet bestaat…

BLM (Black Lives Matter) is een virus dat meer en meer slachtoffers maakt onder journalisten van de Regimepers. Vandaag was Het Nieuwsblad aan de beurt. In een poging BLM als het nieuwe normaal te positioneren in de hoofden van de lezers schuwen de journalisten van Het Nieuwsblad de leugen niet om een parallelle werkelijkheid te beschrijven die in wezen niet bestaat.

We lezen samen met U:

“Terwijl Black Lives Matter-demonstranten vreedzaam langs hun villa in de Amerikaanse stad St. Louis (Missouri) trekken, richt een advocatenkoppel hun wapens op de actievoerders.”

Het Nieuwsblad wil U als lezer doen geloven dat een duivelskoppel advocaten uit hun huis is gekomen om die onschuldige bloedjes van BLM-demonstranten te komen bedreigen.

De waarheid is evenwel geheel anders.

De journalisten van Het Nieuwsblad hebben 1 filmpje op het internet gezien en er een eigen werkelijkheid bijgefabriceerd. De waarheid is dat de BLM demonstranten in de film of op de foto helemaal niet ‘vreedzaam langs de villa’ wandelden…

De villa ligt namelijk niet aan de straat. De villa in kwestie ligt in een afgesloten domein. Het is een heel grote villa, dat klopt, en ze ligt op een groot privé-domein, dat klopt ook. Maar het privé-domein was afgesloten met een poort. Deze poort is opengebroken door de demonstranten en zij zijn als mieren door de poort heengezwermd om dan te botsen op de villa. Bij het zien van de honderden mensen in hun tuin, zijn de eigenaars naar buiten gekomen met een wapen om hun huis en zichzelf te beschermen.

Dit voorval is niet meer of minder dan inbraak in andermans privé. Volgens de Amerikaanse wet hadden de eigenaars op alle inbrekers kunnen schieten. Respect voor het feit dat ze dat niet gedaan hebben.

Wat Het Nieuwsblad betreft… dat heeft sinds enige tijd in Vlaanderen de strijd voor het nieuws verloren van Het Laatste Nieuws. Blijkbaar wil Het Nieuwsblad nu fungeren als een spreekbuis voor bepaalde politieke strekkingen en is het verdraaien van de waarheid het nieuwe normaal geworden.

***

VIDEO 1: De demonstranten dringen het domein binnen nadat ze het slot van het hek hebben geforceerd en geopend.

***

VIDEO 2: De eigenaars komen naar buiten terwijl hun tuin overrrompeld wordt door demonstranten.

***

Het leugenachtige artikel van Het Nieuwsblad

***

Oproep aan iedereen die met reden het nieuws van de Regimepers niet meer vertrouwt. Steun ‘tScheldt zodat er tenminste nog één onfhankelijke bron is in Vlaanderen om op terug te vallen. Kies een abonnement:

2 reacties op “Het volkomen leugenachtige discours van Het Nieuwsblad om BLM goed te praten

  1. Pffff, in herhaling vallen is niet optimaal (tenzij in het liefdesspel), ergo : het is grosso modo the s(h)ame old story, in het ganse kranten- en weekbladen-circus…. Desinformatie, manipulatie,…. het is vaste prik geworden, om nog te zwijgen van de radio, en vooral TV (kranten e.d. worden marginaal), alhoewel ook daar de afgang ingezet is, door ‘de social media’ (waar ik persoonlijk, om een kat een kat te noemen) op geen enkele wijze, nergens en nooit, deel van uitmaak, no way, misschien ben ik er iets té intelligent voor, het zij zo). Bon, dat koppel met wapens, tja dat is in de V.S. bon ton, is zelfs het 2e artikel in de Grondwet meen ik, maar goed, ze doen maar, en moeten maar de gevolgen dragen, op àlle gebied…. Tot aan de rand van de afgrond bijna. Prachtig land, leuke mensen (of kom ik altijd de leukste tegen ?;-), veel opportunities, maar vol-sla-gen krankzinnig, nuts, loco, from the bottom to the top (hi Don !), en zo dom als olie meestal maar zo vriendelijk-naiëf, en zo godsvrezend (meer kerken dan pubs in het Zuiden, damned !), enfin ze doen maar, le déluge…. is niet meer zo veraf. En dan, ja dan…. dan is de Wereldorde serieus bedreigd… TIjd voor een nieuwe orde ? Een SNO, een Splinter Nieuwe Orde, om vergelijkingen met ‘vroegere periodes’ uit te sluiten ? Wait and see. De geschiedenis is niet ten einde, ze begint pas…U kunt beschikken, atoutaleur.

  2. Terwijl hier de geesten beginnen te beseffen dan deze ‘pandemie ‘ eigenlijk meer een pandemonium aan het worden is ,steek en schietpartijen ,wedstrijdje granaatwerpen , de brandbaarheid van (andermans) voertuigen testen ,enz …kijken
    diegenen die van de burger de verantwoordelijk kregen om dit niet te tolereren netjes de andere kant op !!
    De angstige gehersenspoelde simpele kleine man weet niet meer waar kruipen daarom krijgt die nog een extra portie
    waarschuwingen en bedreigingen over zich heen van inktkoelies die per lopende meter leugens en nepnieuws verspreiden.
    In het midden oosten wordt de wapenwedloop nu opgedreven en de haatproza van de religie van de vrede viraal naar de vele schotelantennes gestuurd zo dat de miljoenen ‘strijders’ vermomd als ‘vluchtelingen ‘ de totale overname van het avondland kunnen voorbereiden hierbij geholpen door politici die al import koppensnellers in hun familie hebben en slaafs meegaan in de doctrine van de eigenhaat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *