ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het volkomen leugenachtige discours van De Standaard om BLM goed te praten – 't Scheldt

Het volkomen leugenachtige discours van De Standaard om BLM goed te praten

In een poging BLM als het nieuwe normaal te positioneren in de hoofden van de lezers schuwen de journalisten van De Standaard de leugen niet om een parallelle werkelijkheid te beschrijven die in wezen niet bestaat…

BLM (Black Lives Matter) is een virus dat meer en meer slachtoffers maakt onder journalisten van de Regimepers. Vandaag was De Standaard aan de beurt. In een poging BLM als het nieuwe normaal te positioneren in de hoofden van de lezers schuwen de journalisten van De Standaard de leugen niet om een parallelle werkelijkheid te beschrijven die in wezen niet bestaat.

De Standaard lanceerde in de namiddag het volgende Twitter bericht:

De Standaard wil U als lezer doen geloven dat een WIT koppel uit hun huis is gekomen om die onschuldige bloedjes van VREEDZAME BLM-demonstranten te komen bedreigen.

De waarheid is evenwel geheel anders.

De journalisten van De Standaard hebben 1 filmpje op het internet gezien en er een eigen werkelijkheid bijgefabriceerd. De waarheid is dat de BLM demonstranten in de film of op de foto helemaal niet ‘vreedzaam’ waren…

De villa van het koppel ligt namelijk niet aan de straat. De villa in kwestie ligt in een afgesloten domein. Het is een heel grote villa, dat klopt, en ze ligt op een groot privé-domein, dat klopt ook. Maar het privé-domein was afgesloten met een poort. Deze poort is opengebroken door de demonstranten en zij zijn als mieren door de poort heengezwermd om dan te botsen op de villa. Bij het zien van de honderden mensen in hun tuin, zijn de eigenaars naar buiten gekomen met een wapen om hun huis en zichzelf te beschermen.

Dit voorval is niet meer of minder dan inbraak in andermans privé. Volgens de Amerikaanse wet hadden de eigenaars op alle inbrekers kunnen schieten. Respect voor het feit dat ze dat niet gedaan hebben.

Wat De Standaard betreft… enkele uren na het verspreiden van hun tendentieuze tweet realiseerden ze zich dat er wel eens reactie zou kunnen komen als iemand de ware toedracht aan het licht brengt…. zoals die pukkels van ‘tScheldt bijvoorbeeld. ‘tScheldt twitterde rond de middag reeds de ware beelden van het incident.

Dus haastte De Standaard zich om een ‘correctie’ bij hun artikel te plaatsen.

Correctie 29/9: Het woord ‘vreedzame’ werd geschrapt, aangezien de betogers zich op privaat terrein bevonden en een hek kapot hadden gemaakt. Die informatie van de politie raakte pas later bekend nadat het artikel, gebaseerd op een bericht van Reuters en artikels in The Guardian en The Washington Post, online was gezet.

Deze correctie is hilarisch. De Standaard verschuilt zich achter de politie, Reuters, The Guardian en zelfs The Washington Post. Allemaal instanties die ‘tScheldt niet nodig had om rond de middag de juiste beelden toegestuurd te krijgen en het incident feilloos te kaderen via Twitter onder de titel “Herverdeling van de welvaart door het binnendringen van iemands eigendom”

Als ‘tScheldt de waarheid kan brengen, waarom De Standaard dan niet?

Of wil men bij De Standaard graag te snel een ‘eigen’ werkelijkheid naar voor schuiven?

***

VIDEO 1: De demonstranten dringen het domein binnen nadat ze het slot van het hek hebben geforceerd en geopend.

***

VIDEO 2: De eigenaars komen naar buiten terwijl hun tuin overrrompeld wordt door demonstranten.

***

Als ‘tScheldt meer kan dan De Standaard, de Amerikaanse politie, Reuters, The Guardian en zelfs The Washington Post, dan verdienen wij een massa abonnees vinden we zelf. Dan kunnen we met meer man- en vrouwkracht de échte Vlaming bedienen met nieuws dat niet verdraaid of gecensureerd wordt door politiek correcte gazetten… Kies een abonnement:

3 reacties op “Het volkomen leugenachtige discours van De Standaard om BLM goed te praten

  1. Tja fake news, no news, what’s news pussycat, in elk geval een knap staaltje van ‘t Scheldt, tenzij het tegendeel bewezen is, maar de ‘klassieke media’ zijn al helemààl niet (meer) te vertrouwen, niet verwonderlijk als men ziet wie de media in handen heeft…..(en wie de media in handen heeft…., olala, dat wisten in tempore suspecto de fascisten, de kommunisten,, enz), de persconcentratie neemt beangstigende vormen aan, universeel, en dan is er nog Het Onderwijs, De Cultuur, maar daarover is al uitvoerig bericht. Een abonnement nemen is een optie (als men eerst de resultaten van de Afrik. dictators bekend maakt {qué?}), met in het 8erhoofd de bedenking ‘who the fuck is reading this’ ? Als zelfs maar 8 % van het plebs (Nonkel Juul & Tante Zulma) nog maar een ‘gewone gazet’ meer leest (het HLN bv, waar ik nog altijd, al jàren, persona non grata ben, God of Allah weet waarom, vroeg of laat zal ik misschien eens m’n gram gaan halen, zonder kalasjnikov, want gewoonlijk ben ik de minzaamheid zelve). Atoutaleur.

  2. “De Schandaard” scheidt PoCo-propaganda af zodat het er in beken afloopt. Verbras toch u geld niet aan de aankoop van soortgelijke desinformerende schotschriften

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *