ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het volkomen leugenachtige discours van de Morgen om BLM goed te praten – 't Scheldt

Het volkomen leugenachtige discours van de Morgen om BLM goed te praten

Een perfect voorbeeld van ‘fake news‘ werd U vandaag geserveerd door De Morgen. Om de demonstranten van Black Lives Matter in een positief daglicht te stellen wordt een koppel opgevoerd dat de BLM demonstranten zogezegd bedreigd… De waarheid is echter andersom…

BLM (Black Lives Matter) is een virus dat meer en meer slachtoffers maakt onder journalisten van de Regimepers. Vandaag was De Morgen aan de beurt. In een poging BLM als het nieuwe normaal te positioneren in de hoofden van de lezers schuwen de journalisten van De Morgen de leugen niet om een parallelle werkelijkheid te beschrijven die in wezen niet bestaat.

We lezen samen met U:

“Het echtpaar, geïdentificeerd als de advocaten Mark en Patricia McCloskey, haalde hun wapens boven toen de demonstranten aan hun gigantische villa passeerden. De man richtte met een halfautomatisch wapen op de menigte, zijn vrouw zwaaide met een klein pistool.”

De Morgen wil U als lezer doen geloven dat een duivelskoppel advocaten uit hun huis is gekomen om die onschuldige bloedjes van BLM-demonstranten te komen bedreigen.

De waarheid is evenwel geheel anders.

De journalisten van de Morgen hebben 1 filmpje op het internet gezien en er een eigen werkelijkheid bijgefabriceerd. De waarheid is dat de BLM demonstranten in de film of op de foto helemaal niet ‘vreedzaam langs de villa’ wandelden…

De villa ligt namelijk niet aan de straat. De villa in kwestie ligt in een afgesloten domein. Het is een heel grote villa, dat klopt, en ze ligt op een groot privé-domein, dat klopt ook. Maar het privé-domein was afgesloten met een poort. Deze poort is opengebroken door de demonstranten en zij zijn als mieren door de poort heengezwermd om dan te botsen op de villa. Bij het zien van de honderden mensen in hun tuin, zijn de eigenaars naar buiten gekomen met een wapen om hun huis en zichzelf te beschermen.

Dit voorval is niet meer of minder dan inbraak in andermans privé. Volgens de Amerikaanse wet hadden de eigenaars op alle inbrekers kunnen schieten. Respect voor het feit dat ze dat niet gedaan hebben.

Wat De Morgen betreft… Blijkbaar wil De Morgen nu fungeren als een spreekbuis voor bepaalde politieke strekkingen en is het verdraaien van de waarheid het nieuwe normaal geworden.

***

VIDEO 1: De demonstranten dringen het domein binnen nadat ze het slot van het hek hebben geforceerd en geopend.

***

VIDEO 2: De eigenaars komen naar buiten terwijl hun tuin overrrompeld wordt door demonstranten.

***

Het leugenachtige artikel van De Morgen

***

Het enige medium in Vlaanderen dat de bovenstaande story juist had… was ‘tScheldt en dit al in de voormiddag van 29 juni 2020 op het Twitter account van ‘tScheldt. Steun ons op ons eenzame eiland in een oceaan van politieke correctheid. Kies een abonnement:

3 reacties op “Het volkomen leugenachtige discours van de Morgen om BLM goed te praten

  1. De Morgen, gebeten om te weten, tsss…. Tja, van die ronduit gauchistische ‘gazet’ valt weinig te verwachten. Al heel lang….De vroegere Volksgazet van de sossen (Kop Van Eynde, woedend, : “da’s MAAIN gazet”) ging teloor, net als de hele ‘socialistische beweging, behalve de 1 mei-stoeten (majoretten met rode onderbroeken) toch een tijdje, de ‘Volkshuizen’ gesloten werden (in mijn gemeente al decennia lang, omgetoverd tot een Pakistaanse nachtwinkel !, een bio-restaurantje, enz enz ik volg het niet meer), de syndicaten afkalvden, en de proletariërs en masse naar de Fascisten overliepen (olala, die zwarte zondagen), werd het hele persvehikel omgeturnd tot De Morgen, met andere redacteurs, andere journalisten, en zeker een ander publiek, de ‘bobo’s’, de bakfietsers, de stadsindianen, de alternativo’s, de gauchisten, de verlichte geesten, de cultuurapostels, enz enz het hoeft geen verdere uitleg. Geen onverdeeld succes op termijn, want hogergenoemde doelgroepen vormen een kleine minderheid in ons politieke landschap, en dan nog vooral aan de universiteiten en in de steden (waar dan nog een significant ‘ander publiek’ resideert, deels anaalfabeet, etc etc on se comprend). Maar olie of olijfolie drijft blijkbaar boven, en tot nader order bestaat het vehikel nog, zij het via krantenfusies enz ik volg de zaken al lang niet meer op de voet, maar de ‘toon’ is wel breder geworden, populistischer ik bedoel volkser in zekere zin, enfn ze doen maar, net zoals Kerk & Leven, de Postzegelkrant, Woef, de Frankfurter Algemeine, de NY Times, de Pravda, de Grandma, Playboy, Playgirl, Libelle, MO, Kwik & Flupke, de Tijd, Het Belang van LImburg, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *