Het verschil tussen Rusland en Europa in 2 filmpjes uitgelegd… – 't Scheldt

Het verschil tussen Rusland en Europa in 2 filmpjes uitgelegd…

Kathleen Van Brempt bezong vanmorgen nog de grootsheid en daadkracht van Europa. Vooraleer ze wordt afgevoerd met een vorm van vroegtijdige dementie illustreren we hier het verschil tussen Rusland en Europa aan de hand van 2 filmpjes…

Beste vrienden, Vlamingen en Anderen, wij hebben tijdens de laatste verkiezingen een pak volk naar Europa gestuurd. Een van die mensen die nu rijkelijk bezoldigd het Eurovirus van Guy Verhofstadt heeft overgekregen is Kathleen Van Brempt. Vanmorgen twitterde Kathleen nog het volgende “sommige Vlaamse partijen lijken niet te beseffen dat net dat Europa oplossingen biedt voor de crisis waarmee we vandaag en in de toekomst worden geconfronteerd. #covid2019”

Kijk, dat soort gezwets heeft de bevolking nu niet nodig. Een politica die komt vertellen wat een geweldige instelling dat Europa toch is. Moesten wij zoveel betaald krijgen per maand als Van Brempt dan zouden wij uiteraard ook de loftrompet zingen over Europa. Maar nu, met een miljoen mensen technisch werkloos, beginnen lullen over de zegeningen van Europa is ofwel een teken van vroegtijdige dementie of een geschifte ivoren toren mentaliteit.

Gewoon om aan Kathleen Van Brempt te laten zien aan welke ziekte Europa lijdt, hier twee video’s.

Zo pakt Rusland corona aan

Niet IN Rusland. Nee, in Italië waar men HULP nodig heeft.

Zo pakt Europa corona aan

 

***

Een aantal redactrices en redacteurs van ‘tScheldt hebben koppijn gekregen van Europa. Steun ons met een abonnementje zodat we een voorraad Sedergine kunnen aanleggen voor hen… Kies een abonnement:

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *