ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het sp(r)ookje van Hans en Greta – 't Scheldt

Het sp(r)ookje van Hans en Greta

Een taboe in onze westerse samenleving is de steeds grotere invloed van verschillende Eskimo-groeperingen op politiek en entertainment. Anders dan moslimterroristen maken de Eskimo’s geen gebruik van wapengeweld, bommen of moskeeën…

Een taboe in onze westerse samenleving is de steeds grotere invloed van verschillende Eskimo-groeperingen op politiek en entertainment. Anders dan moslimterroristen maken de Eskimo’s geen gebruik van wapengeweld, bommen of moskeeën. Neen. De bewoner van toendra en poolgebied gaat op een andere, veel slinksere manier te werk. Vooraanstaande Inuit worden op sleutelposities in bedrijfsleven en politiek geplaatst om dan van binnenuit het systeem te vernietigen. Enkele voorbeelden: de Dalai Lama, Kim Jong-un, de directie van Huawei en natuurlijk de complete Chinese regering. Een nieuw fenomeen, vergelijkbaar met de Afrikaanse kindsoldaten, is dat tegenwoordig ook minderjarige Eskimo’s worden ingezet.

Ik heb het over Greta Thunberg. Dit Inuit-meisje werd direct na haar geboorte voor de deur van het Zweedse gezin van Malena en Hans Thunberg neergelegd. Omdat de familie een schandaal in de buurt wilde vermijden, werd het kind binnengehaald en opgevoed alsof het hun eigen dochter was. De eerste die lont rook was haar leraar Duits, de inmiddels 56-jarige Åke Kristoffson. Voor Russia Today verklaarde hij: “In de pauze at ze altijd rauwe vis en ik heb haar er zelfs op betrapt dat ze in de wc zat te vissen… Ook haar vreemde accent bij het uitspreken van Duitse werkwoorden sprak voor mij boekdelen. Ik heb toen de directie gewaarschuwd die onze geheime dienst inschakelde. Na dit voorval hebben we haar niet meer gezien op school. Ik verkeerde in de veronderstelling dat ze terug was naar het noorden tot ik haar op televisie zag.”

Wat is de bedoeling van de Eskimo’s en wat willen ze van ons? Zoals altijd gaat het ook hier om economische belangen. De missie van Greta Thunberg is duidelijk: Hoe minder westerse kinderen naar school gaan, des te gemakkelijker is het ze rauwe vis en zeehondendijen te laten eten zonder dat ze vragen gaan stellen. Maar haar opdracht is ook van etnisch-culturele aard. Als onze jeugd went aan het Eskimo-uiterlijk, zal over 20 jaar niemand meer raar opkijken van een Amerikaanse president met kleine oogjes en bolle wangen. Weest gewaarschuwd!

Ardy Beld

***

Steun ‘tScheldt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *