ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het rommelt weer in de drugswereld – 't Scheldt

Het rommelt weer in de drugswereld

Het gaat niet goed tussen Marc Van Ranst en de Borgerhoutse maffia. Mondmaskerverplichtingen breken de eenheid binnen de maffia…

Een tiental leden van de Antwerpse onderwereld trekken kameraad Marc Van Ranst uit Willebroek voor de rechtbank.  Hun woordvoerder “Lange Vingers” vindt de nieuwe maatregel mbt het dragen van mondmaskers op de werkvloer “totaal niet werkbaar”. Volgens hem werken die stoffen mondmaskers “voor geen anderhalve meter” tegen de gassen die vrijkomen bij het versnijden van zijn illegale koopwaar. “Je wordt er in die kleine drugslaboratoria pokkestoned van. Enkel gasmaskers werken echt!”, aldus Lange Vingers.

De kleinere drugkoeriers zelf zijn dan weer milder voor de maatregelen van kameraad Van Ranst.  Sinds dealers maskers mogen dragen hebben ze minder last van de gezichtsherkenningssystemen. “Ik vind ‘t allemaal prima”, zegt M. uit Brussel. “Er wordt meer vanop afstand gefouilleerd en de handhavers zijn minder aandachtig doordat ze continu hun eigen co2 binnenhappen. Ook het digitaal betalen verloopt vlot. Ik heb trouwens altijd een handgelletje bij.”

Ook F uit Borgerhout is enthousiast. “Vroeger moest mijn man vooral ‘s nachts werken, maar nu door die avondklok werkt ie meer tijdens de kantooruren. We verwachten een coronababy dus het is wel lekker relax en chill enzo.”

A uit Hoboken ziet wel de markt veranderen. “Vroeger waren het vooral feestbollen die ik ‘s nachts rondbracht. Maar mensen zijn nu vooral coronamoe en kiezen meer voor antidepressiva. Het aanbod verandert maar de prijzen zijn stabiel. Vraag en aanbod, snap je?”, legt A. ons vrolijk uit.

Mogelijk heeft Lange Vingers wel voor zijn beurt gesproken. Enkele concullega’s uit het milieu zijn niet te spreken over zijn actie tegen mondmaskers. “Ongehoord en ondoordacht”, zegt een zware jongen uit de omgeving van de Turtelclan. “Vroeger moesten we de hele wereld afreizen met valse paspoorten en was het altijd een heel gedoe om daar aan te geraken. Nu doen we alles netjes via Skype en Zoom conform de maatregelen. Geen cash, geen jetlags en minder vliegen.  Het is ook allemaal veel beter voor het milieu”, klinkt het. “We laten het er ook niet bij. We gaan Lange Vingers blijven aanspreken om dat mondmasker toch te dragen”.

***

Sommige virologen beweren dat 1 portie ‘tScheldt gelijk staat aan 1 Braziliaanse gelukspil professioneel geïmporteerd door de Borgerhoutse handgranaten-maffia. Verzorg jezelf. Kies je abonnement:

1 reactie op “Het rommelt weer in de drugswereld

  1. Er zouden zelfs al boerka’s met ingebouwde mondmaskers in de maak zijn (nee niet Made in Hong Kong, maar Made in Saoedi-A.). De social distance tussen soennieten en sjiïeten zou uitgebreid worden tot 15 meter, zeker met de tropische hitte in het vooruitzicht. In de café’s, tavernes en andere afspanningen zou na 23 u als compromis enkel nog javel geserveerd worden, zij het wel énkel aan tafel, niet aan den toog… Zwemmen in het zeewater zou dan weer strikt verboden worden, kwestie van de zee fauna niet te besmetten met het chinese carolo-virus. Om de social distance nog meer te garanderen zal het voortaan toegelaten zijn, zelfs aan te raden, om plaats te nemen op de daken van bussen, trams en treinen, wat men in India etc kan kunnen wij ook, en beter ! Uitgezonderd evenwel voor lange Hollanders, kwestie van electrische en lagebrug-doodsongevallen te vermijden. BLM-activisten krijgen korting op hun gasmaskers, als rolmodellen voor de mondmaskers van Jan Modaal. Voor de meest extremen onder ons : wie zijn adem lang genoeg inhoudt en dus de virussen ontloopt, krijgt een gratis abonnement op dat rioolkrantje, hoe heet het nu weer, ‘t Scheldt of zoiets. Soit, ik begin toch al wat purper uit te slaan;-). Misschien uit ergernis omdat mijn voorspelling stilaan bewaarheid wordt : de liberalen gaan omgeruild worden voor Groen/Ecolo…. Dan is m’n volgende voorspelling : een massale overloop van NVA naar VB…. Heeft u het begrepen, Ward De Bever, een overloop en een leegloop, dan kan Geert B. weer als eenzaat z’n klapstoeltje innemen in de praatbarak zoals destijds. Eerst de vermaledijde sossen aan boord ten locale, nu zowel de sossen, de tjeven én de groenen erbij, ja hersenverkalking sluipt de NVA binnen, zoveel is duidelijk. Of is het pure machts- en poshjespolitiek, al even erg of nog erger. Maar soit, alle partijen en alle hufters komen en gaan, pantha rei zeiden de Romeinen (of waren het de Grieken), maar al deze hufters zullen onze portemoney flink, neen dramatisch opentrekken en leegroven (remember my words). Nu weer een tekort (hee, da’s wat nieuws;-) van 10 miljard euro….wegens te weinig belastingsinning door werkloosheid en inactiviteit, geen kooplust, allerlei lockdowns, enz enz enfin het orkest speelt lustig voort (op de Titanic dus, maar ach die ijsbergen zijn toch al stilaan gesmolten, who cares ?). Stilaan waag ik me richting Panama denk ik, het feministisch (Pa – na – Ma) bolwerk mààr een paradijs ook voor de gozers die hun poen in veiligheid brengen (Luxemburg is al lang passé, Zwitserland ook,…). Veel goed (of liever ‘chique’) volk daar, maar met mijn velospeld val ik dubbel op, het zij zo). Een alternatieve investering zou ook kunnen zijn : een 10.ooo abonnementen kopen op ‘t Scheldt, maar of het sop de kool waard is en vice-versa ?? Never say never, zei James Bont. Arrivederci. En laat nog wat restjes van het Offerfeest !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *