ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het resultaat van de volgehouden inspanningen van Bart Somers… – 't Scheldt

Het resultaat van de volgehouden inspanningen van Bart Somers…

Het begin van  het einde van Vlaanderen ligt ver achter ons…

Featured Video Play Icon

Het begin van  het einde van Vlaanderen ligt ver achter ons…

Stuurt U ook een ‘winterkaartje’ naar minister van Ontbinding en Moslimemancipatie Bart Somers om hem te bedanken?

9 reacties op “Het resultaat van de volgehouden inspanningen van Bart Somers…

  1. Ik zou – Bart Somers zijnde – toch geen winterboom meer in huis zetten. Kwestie van niemand voor het hoofd te stoten …

  2. Wat ik hem zou willen zenden verplaatst zich met 385 meter per seconde en situeert zich dus rond MACH 1.0 , voor landverraad bestaan nog steeds de Artikels 113, 117, 118 bis en 121 bis van het Strafwetboek, die in feite dateerden van kort na de Eerste Wereldoorlog,met oog op de repressie na de tweede wereldoorlog werden ze nog uitgebreid .De laatste klootzak zoals Somers werd in 1950 geëxecuteerd alhoewel dat met de guillotine moest gebeuren.Het onheil dat dit sujet al heeft aangericht tart elke verbeelding en repressie is hem niet vreemd evenals discriminatie aan het eigenste volk .

    1. Tja Anatole, het eigen volk verraden is bij de Somersen diep ingeworteld. Opa Somers liep in 40-45 rond met een op 40° gestrekte arm en papa Somers was een zeer gedreven amnestie-eiser voor de collaborateurs van diezelfde periode.

  3. U weet toch dat de nazi top zoals Hitler, Speer, Goebels en andere hoge nazi’s, zeer grote bewonderaars van de islam waren? De Appel valt niet ver van de Somers boom.

  4. Ze zouden deze redenering moeten doortrekken. Nu “imiteren” ze ook andere volkeren door in hun land te wonen en hun taal te verneuqen.

  5. Geen “zonde” als er geschenkverpakking fijne varkensvlees charcuterie onder de kerstboom ligt, Majida.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *