ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het “Paard van Troje” als blijspel voor ministers, rechters en advocaten… – 't Scheldt

Het “Paard van Troje” als blijspel voor ministers, rechters en advocaten…

3 reacties op “Het “Paard van Troje” als blijspel voor ministers, rechters en advocaten…

  1. In onze tot Kromstraat gedegenereerde ex-Rechtstaat wordt minstens de perceptie gewekt dat de “Rechten vd Crapuleuze Mens” primeren op de “Rechten van de (potentiële) Slachtoffer Mens”. Onze veiligheid zal het Systeem kennelijk halal worst wezen. Zo worden de slachtoffers van de slachting te Maalbeek en op Zaventem, weliswaar op uiterst politiek-correcte wijze , ferm in het gelaat gespuwd.

  2. Hoezo “het Paard van Troje” , ik dacht eerder de twee “Merries van Isis” met hun “Veulens van Isis”

  3. Het Trojaanse Paard, opgericht in 1970, een gauchistisch ‘vormings- en aktietheater’, in handen van de Revol. Arbeiders Liga (IVe Internationale). Tenenkrullende voorstellingen, manipulerend en indoctrinerend ter bevordering van de Socialistische Heilmaatschappij, het Arbeidersparadijs quoi, de klassenloze maatschappij.
    UItgestorven zoals al de rest van de groupuscules (Amada heeft zich redelijk succesvol omgeturnd tot Partij van de Arbeid -PTB, met soms redelijke argumentatie, een anti-establishment partij, en dus een intrinsieke bijdrage leverend tot de afbraak van dat establishment. Hun compromisloze verdediging van “de vremdelinge” in al haar vormen zijn echter een scherpe doorn in het (extreem-rechtse) oog. Het zij zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *