ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het Laagste Nieuws bekijkt bewust een half filmpje en publiceert bewust een halve waarheid – 't Scheldt

Het Laagste Nieuws bekijkt bewust een half filmpje en publiceert bewust een halve waarheid

Het is weer zover… De grootste krant van het land, met de meest betaalde journalisten en het grootste subsidiebudget voor het bedelen van haar gedrukte versie, publiceert bewust een halve waarheid, waardoor het een hele leugen wordt…

Het is weer zover… De grootste krant van het land, met de meest betaalde journalisten en het grootste subsidiebudget voor het bedelen van haar gedrukte versie, publiceert bewust een halve waarheid, waardoor het een hele leugen wordt.

**

In Michigan, Amerika is er een incident tussen een blank koppel en een zwarte moeder en dochter. Het incident eindigt op het moment dat de blanke vrouw een pistool trekt en richt op de zwarte moeder en haar dochter.

Volgens de zelfverklaarde bijbel van de Vlaamse journalistiek, Het Laagste Nieuws, wordt dit deel van het incident gefilmd en is de wereld terecht kwaad op die agressieve racistische blanke trut met haar pistool.

De waarheid is evenwel anders. Niet alleen dit gedeelte van het incident werd gefilmd, de hele aanleiding werd ook gefilmd. En plots wordt het zwart/wit verhaal van het Laagste Nieuws grijs. Plots duikt er ‘nuance‘ op bij het verwerken van de beelden. Maar ‘nuance’ verkoopt niet goed, dus houdt Het Laagste Nieuws het bij het verhaal dat het meest aansluit bij haar links-progressieve marsbevel: “BLM is goed, alle blanken zijn racisten en dus slecht.”

Zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws:

In werkelijkheid wordt het blanke koppel op de parking van het shopping center lastig gevallen door een zwarte moeder en haar dochter. De zwarte moeder en dochter beschuldigen het blanke koppel van racisme nadat de zwarte dochter in een restaurant tegen de blanke vrouw was gelopen! Het blanke koppel wil gewoon weg van de plek waar de onrust stijgt. Volgens bepaalde bronnen is de blanke vrouw zwanger. Ze houdt in ieder geval haar hand beschermend over haar buik op verschillende beelden.

Zwarte moeder en dochter willen in ware BLM stijl genoegdoening en schelden het blanke koppel uit. De blanke man blijft rustig en stapt in langs de chauffeurszijde.

Het blanke koppel rijdt weg maar de dochter van de zwarte moeder is achter de auto gaan staan en blokkeert de wagen. De zwarte moeder begint te roepen en te kressen dat  het koppel haar dochter heeft willen aanrijden, dit terwijl de wagen stopte omdat de dochter de uitgang blokkeerde.

Zwarte moeder en dochter proberen nu de passagiersdeur van de blanke vrouw open te trekken om haar te slaan.

De blanke vrouw springt uit de auto en trekt een pistool. Ze richt het op de twee aggressors. De blanke vrouw loopt onder dekking van haar pistool ACHTERUIT, weg van de zwarte aggressors!! Haar gezicht is bleek van angst en spanning. Wanneer de wagen op veilige afstand van de aggressieve dames is stapt ze terug in en kan het blanke koppel wegrijden.

Stel je bent zwanger, en twee zwarte bitches willen de deur van je auto opentrekken om je klop te geven, zou je niet vechten als een leeuwin om daar weg te komen?

Je moet als krant natuurlijk de moeite doen om het volledige verhaal te willen opzoeken en dan de context willen zien, duidelijk een probleem bij Het Laagste Nieuws.

De halve film die Het Laagste Nieuws bekeek

De aanleiding

De hele film aan elkaar geplakt

***

We durven het bijna niet zeggen, maar volgens vooraanstaande virologen zouden meer mensen zich moeten abonneren op ‘tScheldt voor een dagelijkse portie Gezond Verstand in een wereld die doordraait. Kies je abonnement:

 

2 reacties op “Het Laagste Nieuws bekijkt bewust een half filmpje en publiceert bewust een halve waarheid

 1. 1/ Nog voor geen miljoen $ zou ik in de V.S. willen gaan wonen, en dit filmpje sterkt me alleen maar in m’n overtuiging. Op vakantie jawel, deed ik meermaals, voor de onovertroffen natuur en gezellige (soms….) steden, musea, enz. Een onmetelijk groot land, en toch slagen al die motherfuckers erin elkaar dikwijls voor de voeten te lopen, onbegrijpelijk….
  2/Waarschijnlijk het enige knotsgekke land ter wereld waar burgers vrijelijk wapens mogen bezitten en dragen (Art. 2 van hun ‘Grondwet’…). Bij ons vlieg je al in de nor bij bezit van een tandenstoker (bij wijze van spreken).
  Misschien is daardoor deels te verklaren dat de politie nogal eens over-reageert, elk jaar sterven er honderden tijdens de uitoefening van hun ambt t.t.z. de ordehandhaving. Dat er onder hen regelrechte klootzakken en racisten zitten, ik zal het alvast niet ontkennen. Machtsmisbruik is er overal, en als men gevaarlijke wapens heeft (tasers, revolvers, of gewoon ‘een knietje’….) loopt het snel uit de hand. Een doorwinterde misdadiger (zwart, blank, geel of groen) zal nog eerder een agent afknallen en gaan lopen dan zich met z’n drugs bv te laten arresteren en bv 20 jaar in de nor te vliegen. Een keihard land, de V.S.
  3/Stel u voor dat die zwarte dames ook een revolver op zak hadden…. en hem ook gebruikten….., dan was het een soort far-west, en was het een vicieuze cirkel, en zo komen we tot
  4/Op termijn vrees ik inderdaad voor een burgeroorlog, een steeds maar arrogantere BLM of gewoon zwart bendegeweld (à la Zuid-Afrika, al lang niks meer te doen met de ‘apartheid’), een aanmatigend gedrag van ‘allochtonen’ ook bij ons (de standbeelden, de betogingen, de eisen, de gedragingen, de mentaliteit), mede door ‘de macht van het getal’…. zoals ze zelf beweren. En de softe aanpak van onze ‘beleidsmakers’, die azen op het groeiende kiesvee, of gewoon in hun broek schijten (no-go zones, non-beleid, jeugd- en andere rechters zo wereldvreemd als maar kan zijn, media, onderwijs, cultuur, etc in handen van een Linkse Kerk, anti-discriminatie wetten op maat gemaakt door en voor de allochtonen-industrie, kortom uitgelezen kansen voor de rechterzijde, en die worden dan ook volop benut, zie de verkiezingsuitslagen, wereldwijd. Gelukkig zijn ze er nog…. Gelukkig zeg ik, om het stijgende ongenoegen electoraal te ‘kanaliseren’ en in de parlementaire praatbarak te bedisselen. En als er een regering valt, komt er toch ooit wel een nieuwe….
  Is dat electorale gedoe aan z’n einde, is het euh einde zoek…. In de States zullen Ku Klux Klan (2 miljoen leden een eeuw geleden !) en vele andere obscure extremisten de hand aan de ploeg slaan (was het maar een ‘ploeg’…), en zullen zwarten, latino’s, etc zich ook laten gelden, nog veel meer dan ze nu al doen…. Het resultaat zal zijn een staat van beleg, een militaire machtsovername, chaotische toestanden, en voeg daarbij nog de carola- en andere virussen, een torenhoge staatsschuld (de V.S. heeft méér schulden dan de ontwikkelingslanden !, moet geld lenen bij ….China, enz), ja het feest kan niet blijven duren, my fellow Americans, de American Dream wordt stilaan a nightmare. Ach, zolang ze elkaar maar afmaken is er meer Lebensraum voor de Native Americans, de Indianen, kunnen ze hun reservaten opdoeken;-). En wat ons nog te wachten staat is ook verre van opbeurend, mutatis mutandis ongeveer idem als de V.S., of niet ?

 2. stel je voor dat die blanke vrouw geen wapen had ( omdat het illegaal zou zijn ) , dan zou ze in mekaar geramd zijn met ernstige kans op een misvormde baby . En illegalen en andere gangsters zullen toch wapens hebben . Wapenwet of geen wapenwet . Het enige wat hen nu tegenhoud deze wapens te snel te gebruiken , is dat de eerlijke burger kan en mag terugschieten . En de amerikaanse flikken zijn over het algemeen zeer gedisciplineerd en correct , zolang je hun instructies opvolgt . En inderdaad , de huidge b l m excessen zullen een ideale voedingsbodem zijn voor de KKK .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *