ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het grote allesomvattende Gwendolyn Rutten interview – 't Scheldt

Het grote allesomvattende Gwendolyn Rutten interview

Het is zelfs voor ‘tScheldt onmogelijk nog iets zinnigs te zeggen over Gwendolyn Rutten

Featured Video Play Icon

Het is zelfs voor ‘tScheldt onmogelijk nog iets zinnigs te zeggen over Gwendolyn Rutten… tenzij dat we de minister van Onderwijs gevraagd hebben Gwendolyn Rutten geen job als kleuterjuf te geven om het niveau van het onderwijs niet nog verder te doen afkalven… waarop de minister van Onderwijs antwoordde dat Gwendolyn zal ingezet worden in het eerste jaar taalbad voor migranten, waar ze ongetwijfeld in haar blabla-bikini hoge ogen zal gooien.

21 reacties op “Het grote allesomvattende Gwendolyn Rutten interview

 1. de basis van goede manieren (opvoeding) ontbreekt bij dat mens , als het vb samen aan tafel zit laten de “tegenstanders” hun ware gelaat zien -die durven dan nog tegen vb’ers zeggen dat ze krapuul zijn -zouden misschien eerst eens in de spiegel kijken (als ze er voor kunnen met hunne dikke nek).vlaams belang zou er niks van bakken ? en zij dan -de belgen staan bij de minst gelukkige mensen ter wereld ,hoe zou dat komen? om dat ze al jarenlang zo fantastisch geregeerd of genegeerd worden ????

 2. Wat een belediging voor de kleuterjuffen en -meesters.
  Rutten zou nooit of te nimmer kleuterjuf kunnen zijn. Volledig incompetent wegens totaal geen empathisch vermogen!
  Dat mens hoort alleen nog thuis in de psychiatrie, als patiënt, op een gesloten volledig geïsoleerde afdeling. En dan nog…

 3. De haat staat op haar lelijke vogelkop te lezen ,de putschisten voelen zich enorm sterk nu ze de totalitaire dictatuur hebben ingezet en het plebs hebben gemuilkorfd ,dat zo iemand haar partij totaal ongeloofwaardig maakt en zelfs belachelijk heeft het wijf zelfs niet door met haar éne hersencel die dan nog in shiften werkt hopelijk plant zo iets zich niet voort !
  Annemans steekt mijlen hoog boven haar uit en dat moet pijn doen als je dan daar zit met de bek vol tanden wat een vertoning .

 4. Het argument ; “blablablabla” is sluitend en er kan niet aan getornd worden, politie-correct beschouwd !

 5. Ze heeft toch echt de kop (en de inhoud in die kop) van iemand aan wie je overtuigend een koe voor een paard kan verkopen. ” Le regard” is een betere uitdrukking, maar een blik niet waardig.
  En ze zal, zeker van haar eigen groot gelijk, die koe nog laten lopen op Waregem koerse ook ! Waar al die lieve linkse zielen haar ook nog zullen toejuichen. Alhoewel, zijn zij aldaar op de Gaverbeekse velden ?
  Arm Vlaanderen…

 6. “An die dumme Stirn gehört als Argument die geballte Faust”, zei Nietzsche. Ofte: “Tegenover een stomme smoel is de gebalde vuist het enige antwoord.”. Dat wordt helaas veel te weinig uitgevoerd: met sommige mensen is het onwaardig om te zelfs (proberen te) discussiëren: een debiel kan je niet overtuigen met argumenten.

 7. maar WAT zeggen ze nu eigenlijk in dat grote allesomvattende interview? Ik hoor helemaal niks! 8 reacties op helemaal NIETS dus.

 8. Zou er niet iemand eens ‘in een open brief’ aan de vld kunnen vragen waar de partijtop zat toen ene elitaire hunner kunne, er niet beter op vond dan alle vlaams-belangers te benoemen als mestkevers? Kan meteen ook eens aangestipt worden dat de vld de laatste 10 jaar het woord ‘liberalisme’ dagelijks 24/24 en 7/7 heeft verkracht en er een eigen belgische betekenis heeft aan gegeven die bij elk weldenkend vrijheidsstrevend burger vernederend en verwerpelijk binnenkomt. Heeft de vld nog wel leden die uit vrije wil en ongedwongen een lidkaart hebben? Als 200% échte volbloedliberaal durf ik dat te betwijfelen en kan het verwonderlijk lijken dat ikzelf géén lidkaart heb of er zelfs voor stem. Voor mij nochtans de logica zelve, nu jij Egbert!

 9. Ik denk dat blablablabla, het kreetje is dat gehoord als ge iets gebruikt om hout op te kappen. ik ben niet zeker wat het is, een aambeeld, een kapblok. het een heeft dan een scherpe klank, het andere dan weer een doffe. Het zou dan toch een smoel kunnen zijn. zo van “geen smoel hebben om hout op te kappen”. Ja dan komt dat tergende gedempte stemmetje ook, blablablablablablabla…. Dat is het.

 10. Achter de schermen is men misschien al bezig om voor dat pretentieus maar vooral onbekwaam karikatuur het EU bedje te spreiden zodat ze daar met haar gekende arrogantie en onbekwaamheid lustig verder kan gaan graaien. Het is daar immers toch hét asiel bij uitstek voor alle in eigen land uitgespuwde zakkenvullers.

  1. Europa heeft geen mensen nodig met een gespleten tong, die enkel maar sisklanken voortbrengen. Ma ze kunnen misschien wel vallen voor blablablablabla-vrouwen. want deze houding geeft toch goed weer dat ze snel hun mond open en toe kunnen doen. dat heb je nodig om goed te pijpen. begrijp me nu weer niet verkeerd he, ik bedoel pijp roken, en het werkwoord hiervoor is pijpen. En als je haar goed beziet, rond al dat blablablabla-mondje ligt en mooie asbak. Daar kunnen de assen een tijdje blijven liggen.

 11. Dat ze lelijk is, daar kan ze niet aan doen, dat ze arrogant en ambetant is, daaraan wel. Ze lijkt wel de incarnatie van Freud’s concept ; “der Penisneid” !

 12. Gewoon ons geen zorgen maken, de volgende verkiezing hoop ik dat de Belgen hun verstand gebruiken! Daarvoor moeten we de tijd dat we nog hebben goed benutten om de schapen te wekken, uit hun schapenstal te halen, om samen tegen de tirannie en de huidige dictatuur op te komen. Zal dat lukken, alleen maar als we allen samenwerken. Elk van de huidige leden van het corrupt beleid verdienen meteen de gevangenis in voor de misdaden tegen de mensheid, tegen de bevolking. Tegen het misbruiken van vertrouwen, het stelen, bedriegen, bedreigen, beliegen en moorden! Met onze belastingen, wat ons onbewust medeplichtig maakt……. sta daar eens stil bij!!!!! Wake up and stand against tyranny! B-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *